AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Iyi fakat vücudunun orantılı olması lazım. ben benimki spordan sonra 40 43 santim
vucudum gayet orantılı belim 83 omuzlar 123 cm.. sıcakken ölçüm herzaman bır kaç cm falza gösterir zaten
nasıl yaptın bende yumruklarımı sertleştirmek istiyorum birşey önerebilirmisin
o konuda bılgım yok kick box yda boksorlere sorsan daha ıyı olur
Duvarı yumrukla. Daha iyisi yok.
Duvarı yumruklamak elindeki kas ve lifleri zedelemekden baska bir işe yaramaz acısıda cabası. Ellerine kaliteli bir bandajı sıkıca sarıyorsun bandajı sardıktan sonra üstü taş gibi olmalı, akabinde kum torbası karsısına geçip çalışmaya başlıyorsun farkı göreceksin. (Milli lisanslı kick boksorum)
sanırım body çalısıyorsun ve devam ediyorsun 43 ortalama, 46 iyi olur 50 abartı
evet 10 yıldır ftness vucut gelişştrme yapıyorum antrenorlukte yaptım..46 olcak inşallah
supplement destekli mi yaptın vücudunu
son bır kaç aydır suplemente başladım cunkı sınırlarımı fazlasıyla doğal yollardan aştım.. suplement olarakta optımum gold standart whey ve yanında BCAA kullanıyorum
Optimum gold standart whey zaten alabileceğin en ideal protein tozu kutlarım, supplement olarak L-Carnitine'ler kreatinler ıvırlar zıvırlar ilave etmemeni tavsiye ederim, uzun süre doğal calıstıysan ve daha birkaç aydır supplement kullanıyorsan bence fiziğin iyi, üzerine de supplement ekleyerek 46cm'e ulasmak kolay bir hedef, şimdiden başarılar
teşekkür ederim bu işle ilgilenen biri oldugun belli oluyor.. yorumları okursan eger bırcok ınsan bu sporla ılgılı atıp tutuyorlar bılıncsızce yazıyorlar ve yalnış bilgi verıyorlar insanlara.. acıyorum onlara.. neyse.. evet optımum gold dunyanın en ıyı proteın tozu secılıyor kac yıldır bende memnunum BCAA almamın sebebı vucut bu uc amıno asıtı uretmedıgınden.. glutamıne creatıne casein prteın gıbı kombınasyonlar şu an dusunmuyorum.. umarım bır kac yılda ıstedıgım sevıyeye ulaşırım.. tekrar teşeşkurler
Gereksizz, bunun bir 40 yaşı 50 yaşı var
yaş 60da olsa sorun yok.. neden dıyecek olursan steroidli değilim
Yeterli yinede cok abartma
anladım teşşekur edeırm
Profil fotondaki sensen yeterli bence :D
evet benım..3cm daha arttırmayı planlıyorum ama
yuhhh artıkk.. nasıl yaptın öyle :)
10 yil calisarak)
vuuvvv.. güzelsin hadii şımarma :)
Genelde kizlar itici buldugunu soylerler
abartılı değil seninki.. bilmem hoş duruyo :)
Kizlarin bakis acisi degisebiliyor demek ki.. guzel yorumun icin tesekkur edeim)
rica ederim.. :)
Kaptan yarışma düşünüyor musun?
Hayir yarisma icin anabolik steroid kurleri yaptirmak gerek ben karsiyim
fitness model dalında girebilirsin.. steroid e gerek yok o dallarda
Lazar angelov gibi yani.. oyle bir dusuncem olmadi hic
bence dene dostum gördüğüm kadarıyla estetik bir vücudun var
kızların bir kısmı iğrenç demesini anlamak zor kardeşim
Egolarını yenemedikleri için öyle diyolar :D bende senin gibi bu sporla uğraşıyorum hatta bu sene yarışmalara katılmayı planlıyorum.. denize gittiğim zaman plajda ağızları açık şekilde dönüp dönüp bakıyolar hatta laf bile atıyolar.. hiç kimse düzgün bir vücudu çirkin bulmaz burdaki cevaplara aldanma
çok doğru kedi çiğer meselesi oluyor.. hangi yarışmaya hazırlanıyorsun iller arasımı
aynen iller arası..4 senemi verdim bakalım artık meyvelerini toplamanın vakti geldi.. bence sende denemelisin
ben dusunmedım hıc.. tebrık ederım senı basarılar diliyorum
teşekkür ederim kolay gelsin sana da
güzel çalışmıssın , yakışmış :)
Teskkurler
hiç hoş değil bence dur artık yeter
Yaslanana kadar devam
Fazlasi itici boyle kal bence
3cm daha arttırsam
Hayiirr
ben bir düşüneyim ozaman
Bence hoş durmaz :/
Resimde ki, kaç cm?
resımdekı 43cm şu an böyle ama ben 46 istiyorum
Şu an, gayet iyi duruyor ama senin vücudun, sen bilirsin.
anladım çok teşekkürler
Boyuna göre değişir. Kısaysan cep herkülü gibi olursun. Benimde kol 40 hedefim 45
Boyum 180
Erkegin kası kadının saçı ;)
:))) doğru söze ne denir
:) ;)
Hiç anlamam o işlerden
doğrudur
44 olsa olurdu ama 43 yok ya :))
1cm fark icin belki bir yilimi harcayacagim)
Erkek olmak zor :)
bu sporu yapanlar için zor evet.)
Kas önemli.
Hedefin daha büyükse tabii ki daha çok çalışmalısın
Aynen
bayağ ct fletcher gibi bişey olmuşsun :)
CT Fletcher bu işin ustalarından ya.. sakallı amca dıyorum ben ona:)
basarsa iğneyi tabi 56 santim kol olur :)
steroid kullanmışmı bılmıyorum
adamın çalışmalarından belli steroid kullandığı. bench presste barı kaldırırken dikkat et resmen seriye bağlıyo. yukarda yarım saniye bile tutmuyor barı. sen öyle yapsan gelişemezsin ama o adam gelişir steroid kullandığı için
aynen oyle.. sterod kullananlar hareketlerı hızlı yapıyorlar kı tendonlardan sakatlık cıkmasın dıye
47 de karar kılalım derim :)
47 cm itici bulmayan ilksin).. sevındım
:) yakışacağını düşünüyorum..
tesekkur ederım
Rica ederim :)
aman da aman güzelimiş :D devam
bu ölçü idealmı yani sence)
Benimki 24 resmen bende 25 mi yapsam :D
Hahahaha:)) yap
Teniste yaptım bunları ben :D
Raket kaldirmaktan:) teniste guzel bir spor dali
Raket sallamaktan. Çok çılgınca oynardım fakat bıraktım özlüyorum.
Cilginca oynardim nedir ya haha:) neden biraktin peki.. bu arda cok sempatiksin gulduruyorsun
Raketi bacağımdan geçirip karşılardım topu mesela :D Hocayla tartıştık bıraktım.
Hocan haklidir kesin, kimbilir baska ne yapmissindir.. o yaptigin hareket tenisde bir adi yeri var mı yok :) hoca ne yapsin
Sövdürtme hocaya şimdi :D
Hocalar herzaman haklidir saygili ol:) bnde ftnsss antrenorlugu yapmistim)
Bileğimi burktum oynayamıyordum bile bile üstüme geldi ondan tartıştık. Fitnessa da gittim.
Fitnessida cilginca yapmamissindir umarim:)
Çılgınlık yapacak şey yok orada ya :D
Ne oldu agirliklar rakete benzemiyormu:d
Ağırlık çalışmadım pilates
tamam işte tam senlik.. topu alıp havalara fırlatmışsındır kesin:P
Topla yapmadık. Step tahtasıyla falan.
ozaman step yapmışsın sen.).. nasıl skılışatırdımı bağri.. ben bunları gereksız buluyorum açıkcası.. kesinlikle ağırlık çalışılmalı
Spor terimlerinden nefret ediyorum :D tek bildiğim karnımın sertleştigi yumruk attırıyorum :D
haha bir kız için fazla iddalı.)
Öyleyimdir :D
sana özelden mesaj neden atılmıyor.)
Takip etmem gerek benim.
anladım.. peki karar senın ozaman
Haha trip :D
hiç yapmadıgım şeydır trip atmak.)
Hayırlısı :D
karar senın dedğim gibi.)
onlarda mı ölçülüyor artık
çok cahilim
tabıkı ölçülüyor aylık ölçüler alınıp ona gore antrenman şeklı degerledırılıyor
ilk defa duydum yolun açık olsun
teşekkür ederim
Allah bereket versin ne denir.
sağolasın kardş
defineyse mükemmel değilse sadece iri bir kol
defineyim.. kollarım herzaman damarlıdır
o zaman 43 candır
46 benım hayalım ya.. bakalım inşallah olur
Olur kardesim olur 43 e ulasan 46 da yapar sadece biraz fazla zamanını alır. 40 tan sonra biraz zorlasıyor buyume işi
hemde nasıl zorluyor antrenmanlarda acıdan goz yaslarım gelıyor.. suplementlere basladım BCAA whey proteın optımum.. bakalım sonuc alabılecekmıyım
BCAA iyidir kas yıkımını onler bari kas kaybetmezsin ben bir ara 42 yaptım sonra biraz on kol gunlerini hafif gectim tak diye 41 e dustu. gercekten bicep calısmak cok acı verici ve artık mide bulandırıcı hale gelior ama bir yandan da vazgecemiorsun deisik bir duygu :)
ben genelde super set yapıyorum biceps ve tricepsi aynı gun çalışıyorum
valla ben göğüsle beraber calısırım bicepsi ilk basta scoot curl yaparım sonra 7-7-7 lik bir hareket var ilk basta yarıya kadar sonra ust sonrada tam indirip kaldırma o hareket gercekten cok ise yarıyor daha sonra hammer press yaparım onu da hic durmadan ufaktan coga dogru yaparım en son olarak da incline dumbell biceps press gerci 1.5 ayda bir deistiriom ama en sevidğim biceps programı bu
yarım ust sonra ust yarım sonra tam hareketı zaten kolları bitiriyor.. ronnie colormen yapıyordu bu hareketı:)
Aynen bnde ronnie videosundan gorerek almıstım ve vazgecilmezim oldu phil heathte butun programlarında bu hareketi bulundurur
ronnie bu işin aslanı kıralı kaplanıdır.. adama 360kilo squat yapıyor ve 1 TON leg press yapıyor düşün artık
Ronnie gelmiş geçmiş en iyi bodyci adam ne sartlar altında bu sporu yapmıs jay cutler gibi zengin cocugu deildi. 95 senesinde mi ne diz kapağını patlatmış yine akıllanmamıs adam cok iyi motivasyon kaynagı yeah buddy demesi bile ayrı bir zevk verior
haha aynen aynen bende butun ustaların dvd koleksyonu var.. en cok ronnıe yı sevıyorum aynı pazarcılar gıbı bagırıyor yeah budy.. lıght baby falan. D... kesınlıkle yasayan bır efsanedir
şu an için çalışma disiplini ve teknikleri olarak kaiyi seviyorum adam gay ama olsun :)
mr oylimpyada hakkını yedıler bence kainin... lazar anglelovu begenıyorum gercı o fıtness model.. jay cutler nedense herzaman popilerliği var.. oda kai gibi disiplili çalşıyor bayagı zengın adam.. alman markus ruhl var canavar gıbı en genıs omuzlu herıf şu an
Mr. olympianın konsepti sadece vücut değil adamların yasantılarına gecmislerine de bakıorlar kai greenin gecmisi hic parlak değil onun icin kai hic bir zaman birinci olamıyacak lazar angelov da gercekten kusursuz bir vucuda sahip. bu body filmlerle aran iyiyse generation iron filmini tavsiye ederim türkçe alt yazılı var
hepsının dvdsi mevcut bende.. o film yeni çıktı.. bak eski çekilmiş arnoldun mr oylımya hazrılanırken filmi var Pumping Iron 1977 yapımı superdır alt yazısı mevcut izle derim ,.. prof bodycilerin hayatlarına baktıgımda robot gıbı yasıyorlar karı kızla hıc ıslerı olmuyor hatta cogu bekar.. yalnızlık hepsınde var bende öyleyım 30yasındayım bırtane sevglım oldu okadar evlenemıyorum bıle
Uykum
Geldi
Zıbarıcam
iyi uykular.)
Akşama
Görüşürüz
ok görüşürüz
60 olsun ama 70 daha iyi 5 kişilik gezersin. sığırlığın alemi yok 50 nedir l4n
tercıh meselesi
boyun kaç abi ona göre cevap vericem?
1,80
45 iyidir abi ama sen bilirsin.
46 olsun ıstıyorum bende.. bakalım
Hormon veya ilaç alıyosan çok kötü
İlac kullanmiyorum naturelim 10yildir calisiyorum
O zaman kendini nasıl mutlu hissediyosan o noktaya kadar git :)
Haklisin tesekkur ederim)
:):)
:..)
yaricapi 43 olmali ^^
Yaricap degil tam capi 43cm)
Çapı 43 mü? :yoksa çevresi mi? :d
Kolunu sıkıp cevresini olcunce 43cm)
alone kardesim capini nasil olcmesini dusunuyorsun? :D
@aLone23 Eyvallah gardaşım sen de soylemesen adamlar hayatlarının sonuna kadar çevreyi çap olarak bilecek. Keşke kas çalıştıklarının onda biri matematik çalışsalar
haha güldürmeyin beni kime anlatıyorsunuz siz bunu.. r= yarı çaptır R=çaptır Çevre= 360derecelik dairenin aldıgı yolun toplam mesafesidir. mühendisim.. ayrıca vücut geliştrmenin beyin ve zekayla uzaktan yakından alakası yotur diye diye bıktırdınız artıkk hatta ve hatta aksine faydası vardır diyoruz
Yarı çap demek zaten senin hatan, kol bir çember mi? eğer çember kadar yuvarlak olsada ''2. pi. r'' yi 43'e eşitlersin yarıçapını bulursun ikiyle çarparsın sonra tam çapını bulursun oda yaklaşık 13,5 cm felan eder kasını sıktığındaki hali bu tabi
çember kadar yuvarlak olması imkansız zaten.. spiral demeliyiz
şimdi de oval yerine spiral diyorsun, bence daha fazla kasma kardeş..
kardeş önce kolumu gorsende öyle geometrik simetrisi hakkında konuşsan daha doğru olmazmı
benim 44,5 bana fazla geliyo boyum 178
doğrudur haklısın
benim baldirimla nerdeyse ayni kolum ya :D bacaga agirlik verdim simdi ayrica definasyondayim yagsiz sekilde bile 44,5 fazla yani millet yakisiyo diyo ama bana fazla geliyo
bakcak önemli ihmal etmemk lazım testastoron ııcn
ayrica yaglisin fotonu simdi gordum yag oranini dusur once kolun parcali degil cok kaba
yağ oranım şu an bulk döneminde oldugumdan %15lerde
Yeter bence fazlası itici duruyor
anladım peki
Çok şişirme ya az öz olsun
43cm yeterlımı yanı
Çok bile :D erit sarksın kolun :F
hacmi düşer sadece sarkmaz ki)
Belli mi olur. Çok yanlış yaptın kas yaparak çok..
ben antrenorluk yaptım.. sporun bana faydasını zararını senden daha ıyı bılırım merak etme
Ahaha atarlandı
...)
Fazla abartma bence gayet iyi şuan.
3cmcik daha arttırsam daha iyi olmazmı
Abartılı durur bence benım bı arkadasımın 41 gayette iyi duruyo daha gecen gün söyledi.
Abartma bide senin 43:):)
giyimde sorun yasıyorum orası kötu oluyor.. gomlek ceket flan olmuyor.)
Büyük alıcaksın bel gögüs kısımlarını daralltırıcaksın. Zor tabi
alınan her kıyafet terziye uğruyor.)
Terziler iyi kazanıyo sayende agahavaja
evet ama çok sevdıgım gömleği mahfetti gecen gun.. aldım geldim eve bir giyindim kollarımı kaldıramıyorum kaldırınca sırttan patlayacak gömlek.) rezil oldu anlayacagın.(
40 dan sonrası şık durmuyo benimkide 38 ama 40 yapcam
doğrudur tercıh meselesi
50 yetmez 100 yap nasi yapacaksan artik.
Keske okadar kolay olsa..1cm icin şu an bir yil boyunca yuksek agirliklain altinda aci cekerek antrenman yapiyorum asil zor olan ise beslenmesi yumurtalar bogazima diziliyor
Kandine eziyet etme o zaman. Hem asiri kasli erkekler cok itici kas oranin normal olcak ne cok fazla nede cok az. Abartma bence sanada yazik be abi
Yazik degil ben seviyorum:)
Bas amino yu
amino asit olarak sadece BCAA kullanıyorum oda son bır aydır.. BCAA uc temel amino asit çeşididir ve bunları vücut üretmediği için dışarıdan alıyorum.. amino yu basınca sihirli değnekle değmiş gibi şişmiyorsun bunu unutma derim sana
Ne tatlısın sen öyle yirim...
teşekkür ederim.))
44 ten bir eksik 42 den bir fazla
aynen oyle
yeter bence. herşeyin fazlası zarar :D
3cm daha olsun ozaman düşünürüm)
Benim kafam buyuklugunde hemen hemen one ole be ;)
İltifat olarak kabul ediyorum tesekkurler)
Tesekkurler ;)
Ben tesekkur ederim)
10 numara 5 yıldız :)
Cok tesekkur ederim
Rica ederim :)
Fazlası itici olur. Iyi öyle
bazılarına şu an ki halim bile itici geliyor
seninki kadar kalın beğenen vardır mutlaka
azda olsa oluyor
Ben şahsen beğenmiyorum kendine yazık etmişsin
teşekkürler yınede
Ilgımı çeken hatun tipi..
hayvan gibisiniz :D bodyci iltifatı :D
aynen kardsşm
bence daha fazlasina ihtiyacin yok.
fazlasını itici buluyorsunuz sanırım
Hayal edemedim bir an 😊
kaslı kola girip gezmek sanırım hoşunuza gidiyordur.)
Hos sayilabilir diyelim :)
sanırım fazlasını itici buluyorsunuz..46cm itici mi gelir size.)
Bazi kisilerde okadar itici duruyor ki 43 ideal sanki 😊
bu spor öyle birşey ki hep daha fazlasını istiyor insan.. sınırlarının ötesine geçmek için ise inanılmaz katı diyetler ve ağırlık antrenmanları yapıyoruz acı cekıyoruz.. ama aynaya bakınca değiyor bunlara.)
Sinirlarin otesini seven bir yapin ozaman 50e kadar gidersin gibi geldi bana :)
:D... evet 50cm olsa of of super olurdu :)
43 yeterli değilmi fazlasından ürkmesin karşı cins
karşı cinsin beğenip begenmemesi umrumda değil açıkcası.. zaten aşk meşk işlerinde şansım hıc yok
Herseyin fazlasi zarar. Bence artık dur derim
doğrudur
Yeter fazlası kötü olur
3cmciik daha
Hic olmadi yapmayida dusinmeeim olan yetiyor ¬¬)
doğrudur senın tercııhn
bilmem hiç görmedim daha önce öyle bişi
umarım bir gün görürsün
ilk kez böyle bir soru goruyom D:D:D::Dd
herseyın bir ilki vardır
Benimki onun yarısı ya.
çalışrısan hersey olur zamana
Yok moruk daha fazla uzatamıyoruz :D
olur olur çalış yeter ki
Jhonny Sins gibi takılırım allah belamı versin :D
hahaha
Bence süperset yapıp parçala, ölçü gayet iyi
super setı kollarımda uyguluyorum.. biceps ve triceps aynı gun çalışıtıyorum etkısı cok oluyor
Birkaç aya parçalanacaktır o zaman, ölçüyü daha fazla artırma derim. Hem yavaş artıyor zaten.
Malum, gömlekte falan sıkıntı oluyor.
sorma gömlekte cok skıntı yasıyorum ve cekette
çok bile böyle kalsın
anladım peki
Çok değil. Normal yani
46 cm olsa daha ıyı olmazmı
43 de iyi ama yaptkca az gbi mi geliyo noluyo :d
aynen öyle
Bunun yanında bilgin, sosyal konumun, zekan ve kariyerin de gelişiyorsa çok iyi. Aksi taktirde sadece kas yapmak boş iş. Günümüzde gücü kas değil zeka, bilgi, kariyer, karakter simgeliyor.
kesınlıkle
zaten hulk gibi olmuşsun ne gerek var bence
sporu sevıyorum hep daha fazlasıını ıstıyorum.. sende haklısın ama
kolay gelsin o zaman
umarım 50 cm yaparsın
46cm yeterli şimdilik.. çok çalışmam lazım ama
keşke bende öyle yapabilsem
çırpı kollarımdan utandım bak şimdi
senın kaç cm
bilmem ki
ölçmedim amaan çırpı işte
çalışırsan olur skma canını
ben ne yapacağım kol kasını :D
tercıh meselesı)
yani :)
Eni mi boyu mu kardeşim?
çevresi
Egonu tatmin etmeye çalışman... Verdiğin emeğe yazık.
eyvallah kardeş
yağ oranın % 15 in altndaysa çok iyi mesala benimki 41.5 yağ oranım % 13 hedefim 43