Eğer düzenli beslenme yoksa hareketleri 12den de vursak fayda etmez. :) Ayrıca bence spor aşktır. Sıkılıp hemen bitirip gideyim kafasında olursa insan pek verim alamaz, severek hissederek yapılmalı.
Nokta atışı hareketler ile istenilen vücuda sahip olmak mümkündür. Sadece bunun için istikrarlı olmak şarttır. Örneğin ben öncesinde bisiklet sürmeyi seven birisiydim her gün 45 dakika pedal çevirirdim. Bacaklarıma çok faydası oldu
Gerçekten öyle doğru harekete doğru cevap alınır. Zaman ve spor mukayese edildiğinde zaman çok kıymetli olduğu için özellikle soruyorum. İnsanların bu konuda düşüncesi daha da gelişebilir.
Zaman elbette önemli ama bence zamana herkes önem vermiyor mesela benim için zaman için değerli ama ben spora bir yandan hobi olsun diye yapıyorum ne kilo almaya ne de vermeye ihtiyacım var fitim ve formumu koruyup sağlıklı bir yaşam amacım var. Ben haftada 3 gün düzenli spor yapıyorum ve antremanım 1 saat 20 dakika sürüyor ama ben faydasını alıyorum ve yapmış olduğum programın süre olarak daha altı olması mümkün değil ama evet hareketleri doğru yapmak çok önemli gerçekten ve beslenme