Dizimi çok zorladım, 1 gün sonra ağrısı geçti. Zamanla dizim güçlendikçe ağrı geçer mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geçebilir, geçmezse tıbbi destek alın
Hareketi yanlış yapıyorsun o yüzden ağrı yapıyor devam edersen sakatlanirsin
hocayla çalışıyoruz ama onun gösterdiği gibi yapıyorum.
Yanlış yapıyorsun hareketi kim ne derse desin bütün ayrılığı dizine veriyorsun sen ya fazla egiliyorsun ya fazla kalkiyorsun ya da hattından fazla ağırlık ile çalışıyorsun ya da ayaklarini yanlış açıyorsun yani bir sürü neden sayabilirim sana ama yanlış yaptığına yüzde yüz eminim
Yüzmeden sonra oldu. Kurbağa stilini çalışıyorduk. Ani hareketle ve suyu iterek yapmamı istedi hoca bacak hareketini. Ve alışık olmadığım şekilde baştan başa o şekilde durmadan yüzmemi istedi. Birliğinde zaten dizim ağrıyordu ama kitlenme falan gibi bişey olmadı. Hafif ağrım vardı. Önceki gün de 2 saat, ondan önceki gün de 1 saat çalışmıştım 😅 Sanırım hem ben hem hoca çok zorladı. Bir de ani hareketle dizi bükmek normalde de ağrı yapıyor kireçlenme mi romatizma mı nedense artık. Tam teşhis konulamadı bir şey çıkmadı o yüzden bilmiyorum.
İşte dediğim gibi diz kapağının şeklinin dışına çıkacak şekilde bir zorlama olmuş daha büyük bir zorlama olsa diz kapağın yerinden çıkabilir kötü şeyler olabilir her hoca gerçek bir hoca değildir yanlış yapmış sana
e ne yapıcam peki?
bir önerin var mı?
Eklemlerinin çalışma sistemine uygun olmayan hareketlerden uzak durmalısın
peki teşekkürler
Dizinde bir yırtılma olmamışsa geçer
Romatizmam var. Normalde de ağrılarım oluyor. Bir kere düşmüştüm 10 yıl önce falan. Ama o zamandan sonra o dizimde daha çok ağrım oldu hep. Ona iyi gelmez mi?
Normalde spor güçlendirir ve daha sonra ağrı falan olmaz ama dizinde bir sorun yoksa
umarım yoktur 😅
Geçer sıcak suya tutun kas gevsesin
Normalde de ağrım olunca sıcak tutunca geçiyor kısa sürede. Sanırım romatizmayla ilgili. Çocukluğumdan beri böyle. Gerçi romatizmal değerlere baktırdım bir şey çıkmadı ama anlamadım.
Kireçlenme
Evet bir doktor da kireçlenme demişti. Kireçlenme zamanla geçer mi sporla ya? Pilates ve yüzme önermişti doktor. Yapıyorum ama dizim ağrıyor :/
Çok fazla zorlamadan yüzmeyi tavsiye ederim
teşekkür ederim
Rica ederim
Bir kaç gün daha ağır
Geçti bir gün sonra ağrısı ama normalde de ağrır zaten romatizma yüzünden. Zamanla azalır mı?
Azalıyor ama ağrı arada gelir
teşekkürler
Rica ederim