Yoga bir spor değildir öncelikle bunu anlamak gerekiyor. Yoga kendini ve benliğini bulma arama çalışmasıdır. Spor aktivitesi olarak düşünüyorsanız bu uygun değil. Ruhen yapmanız gereken ve yoga ın getirdiği öğretileri benimsemeniz gerekiyor
Yoganin da bircok turu var aslinda. Yas grubuna ve beklentilere gore degisiklik gosterebilir. Onun disinda pilatesin daha cok bir egitmenle yapilmasi gerektigine inaniyorum. Cunku omurga vb. bolgelerin kullanimi fazladir ve sakatlik cikarabilecek hareketler icerir.
2
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Yoga nedir, pilates ile arasında ne farklar vardır?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yoga bir spor değildir öncelikle bunu anlamak gerekiyor. Yoga kendini ve benliğini bulma arama çalışmasıdır. Spor aktivitesi olarak düşünüyorsanız bu uygun değil. Ruhen yapmanız gereken ve yoga ın getirdiği öğretileri benimsemeniz gerekiyor
güzel yorumunuz için teşekkürler, aslında bedenim için eklem rahatsızlıklarını düzeltmek için yin yoga yapmayı planlıyorum..
Hatha yoga başlangıç seviyesi için uygundur önce hatha yoga ile kaslarını esnetip güçlendirip daha sonra diğer yoga türlerini deneyebilirsiniz
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, kendimi bulmam için ne kadar sürede yoga yapmak yeterli olur acaba..
Yoganin da bircok turu var aslinda. Yas grubuna ve beklentilere gore degisiklik gosterebilir. Onun disinda pilatesin daha cok bir egitmenle yapilmasi gerektigine inaniyorum. Cunku omurga vb. bolgelerin kullanimi fazladir ve sakatlik cikarabilecek hareketler icerir.