Spor Yoga mı pilates mi? melissakübra Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kararsız kaldım Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar pilatese gitmeye başladıma ama evde de yoga yapıyorum hangisi hoşuma giderse ordan devam ama benim için şu an pilates daha iyi gidiyor çünkü eğitmeniyle yapıyorum. Yoga mı pilates mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yoga daha mental bir spor ruhsal acın varsa iyidir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 956 cevap paylaştı. Yoga daha güzel ama platesi herkes yapar o yönüyle yapta hangisi olursa olsun 0 0 Yorumla
DrEmre35 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl fiziksel bir çözüm arıyorsan aletli pilates yap. daha ömürlük bir arayışın varsa yoga. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Peki ne oldu hangisine devam ettin :) 0 2 Yorumla melissakübra 1 yıl Dans ediyorum genellikle Yorumla nomorebets35 1 yıl Spor ve hareket insani diri tutarVe evet dans beceri isi ve tüm vucudunu çalıştırır:) tebrikler Yorumla
zibidibubidi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl pilates çok ağrılı geçiyor yoga daha hafif 0 1 Yorumla melissakübra +1 yıl Karnı hangisi daha iyi toparlar Yorumla
PastafaryanKöfte Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Direk dansı 0 5 Yorumla melissakübra +1 yıl Onu yapabiliyorum Yorumla PastafaryanKöfte +1 yıl Önünde saygıyla eğildim. O zaman pilates Yorumla PastafaryanKöfte +1 yıl High Heels olabilir bir de Yorumla PastafaryanKöfte +1 yıl Twerk de öğren Yorumla melissakübra +1 yıl Onlar zor ya hahah aslında dansa başlamak istiyorum ama hep erteliyorum Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Pilates 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Spor konusunda 366 cevap paylaştı. Fark etmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yoga daha mental bir spor ruhsal acın varsa iyidir
Yoga daha güzel ama platesi herkes yapar o yönüyle yapta hangisi olursa olsun
fiziksel bir çözüm arıyorsan aletli pilates yap. daha ömürlük bir arayışın varsa yoga.
Peki ne oldu hangisine devam ettin :)
Dans ediyorum genellikle
Spor ve hareket insani diri tutar
Ve evet dans beceri isi ve tüm vucudunu çalıştırır:) tebrikler
pilates çok ağrılı geçiyor yoga daha hafif
Karnı hangisi daha iyi toparlar
İkisinin de yeri ayrı
Pilatesi önerirşm
Direk dansı
Onu yapabiliyorum
Önünde saygıyla eğildim. O zaman pilates
High Heels olabilir bir de