Spor yapınca vücutta üretilen hormonlar kişinin daha iyi hissetmesini sağlıyor. Peki şu zor günlerde çocuklar için faydalı olur mu, yoksa erken mi?

Spor yapınca vücutta üretilen hormonlar kişinin daha iyi hissetmesini sağlıyor. Peki şu zor günlerde çocuklar için faydalı olur mu, yoksa erken mi?
Merhaba,
Evet depremden etkilenen çocukların spor yapmalarını sağlamak tabi ki de faydalı olur çünkü ben spor yaptığım zaman genelde daha az düşündüğümü fark ettim çünkü o an için sadece spor odaklanıyordum bu yüzden de kesinlikle bence spor yapmak hem çocukların hem de yetişkinlerin daha iyi odaklanmasını ya da bu zor süreci atlatmalarına yardımcı olur. Yani en basitinden basketboll oynamak futbol oynamak bile iyi gelebilir. veya fitness yapmak.
Peki zaman olarak erken olmaz mı?
Erken veya geç yoktur bence bir kişi ne kadar sürede normal hissetmeye günlük rutinine dönerse daha iyi olur eğer bir sağlık sorunu yok ise.
Güzel bakış açısı 😀
Aynen :D
Bu süreci birebir yaşamadım ama uzun bir süreden sonra dışarıya çıkınca bile kendimi farklı hissettim. Sadece hava almak bile insanın ruh halini değiştirebiliyorsa, depremde psikolojik olarak etkilenen çocukların spora yönelmesi onları her anlamda yeniler. En azından düşünceleri farklı olur, kendilerini daha iyi hissederler.
En kısa sürede daha da iyi hisset 😇🙏
Ben süreçte daha az kaygıyla ilerleyeceklerini düşünüyorum hep depremi düşünmektense biraz farklı şeylerle ilgilenmeleri biraz olsun onları rahatlatabilir
Temelde aynı firkideyim ama yine de zamanla ilgili ayarlama nasıl olmalı onu merak ettim.
Ya çocukların bünyeleri genelde zayıf olur bir anda 30 dakika ya da 1 saat gibi uzun süre olması onları hem yorar hem de sıkar bu yuzden 5 dakika 10 dakika gibi surelerle kolay ve eğlenceli hareketler yapabilirler
İlgiliymişsin 🙂
:)
Cevap
0Cevap
Ufakta olsa egzersiz yaptırmak bisiklet filan sart
Bisiklet güzelmiş 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?