Moda & Stil KIZLAR BEYAZ ATLET GİYEN ERKEK İĞRENÇ MİDİR? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence çok kötü duruyo ama alternatif olarak ne giymeli? ben siyah giyiyorum içime hep ve kalın askılı, body tarzında oluyor.abi kim giyerse giysin bir çekiciliği yok bunun.bence siyah iidir.acaba erkek arkadaşımın yanında hangini giymeliyim gayım Güncellemeler+1 yıl bb KIZLAR BEYAZ ATLET GİYEN ERKEK İĞRENÇ MİDİR? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kudryavka Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Siyah daha iyi bence ama eğer çok sorun olmuyorsa ve fiziki yapın iyiyse hiç giymemeyi de deneyebilirsin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl inceyim Yorumla kudryavka +1 yıl Bence inceysen de giymemeyi deneyebilirsin. Ama böyle kiloluysan göbek falan varsa giyme Yorumla
izellllllll Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl siyah abi yaa asalete bakk 😀 siyahın her tonu güzeldir😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kocamda öyle diyo Yorumla
_sedatakar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Bence bu daha iyi.. 5 1 Yorumla Soran +1 yıl gayım etkilendim. keşke öyle bir erkeğim olsada beni 7/24 şey yapsa.sevse Yorumla
flyaax Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Sadece erkekler değil kadınlar için de aynısını düşünüyorum🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kadınlar ne renk giyiyorki normalde Yorumla flyaax +1 yıl Kişiden kişiye değişir ne biliyim ben kendi tercihleri sonuçta Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bos muhabbeti birak hadi gel bakalim bizim yaptimiz isi yap ne oluyor anlarsin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl inşaat amelesi misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ameleyim ne olcak veya baska bir is yapiyorum seni alaladar eder mi Yorumla Soran +1 yıl evet eder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah ulen benim yanimda calisan olacaktin sen benim ciftlikte olacak tin sen seni aksamadar tezek attirdim Yorumla Soran +1 yıl sen anca o tezekleri gücünün yettiği gariban insanlra attırırsın. bana sıkar o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parasi ile degil mi kocum sikmaz sen rahat ol Yorumla
kullanıcı1992 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Bide rambo tipi giyyiolar Allahım tam kroluk 0 0 Yorumla
ayayayayayy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Siyah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kadınlar ne renk giyer Yorumla
PloutosEos Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl evet.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kadınlar ne renk giyer Yorumla
hip-hoplife Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Beyaz daha iyi :)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gibtir deli Yorumla hip-hoplife +1 yıl hehe zoruna gitti Yorumla
En İyi Cevaplar