Nişanlımla çok zıtlaşıyoruz?

Arkadaşlar nişanlımla 5 senedir beraberiz. Bribbirmizi iyi tanıdığımızı ve her şeye benzer baktığımızı düşünürdük. Ama nişan sürecine girdiğimiz andan beri çok farklılıklar çıkmaya başladı Buda beni artık çok rahatsız ediyor. Düğün ağustosta.

Mesela beyaz eşyalarda fiyatı düşenleri şimdiden yolluyorum istersen alabiliriz yaza daha zamlanıyor diye. İşte ben de elektrik süpürgesi yemek takımını zamlanmadan aldım diyorum. Nişanlım bunalr temel şeyler değil yazın zaten parası neyse verilir alınır diyor

Ben zaten alınacağını biliyorum ama uyguna alalım birikmesin diye uğraşıyorum ama nişanlım böyle amannn modunda ne canım konular bitse de rahatlasak diyor Buda beni rahatsız ediyor 😅

o mu normal ben mi paniğim anlamadım. Millet onun borcu, pahalıya alsın modunda ben bunları söylüyorum diye böyle şeyler duyuyorum aklım mantığım almıyor yani 😅😅 bunlar normal şeyler mi bilmiyorum

bide son zamanlarda beni ekstra anlamıyor diye görüyorum. Ne desem dikleniyor söz hakkı vermiyor gibi. Sana evet demezsem bu süreç yürümez diyor ama böyle bi şey yok ki

Nişanlımla çok zıtlaşıyoruz?