Çok çaresizim evliyiz?

Arkadaşlar 6 yıllık sevgiliydik ve ben artık evlenmek istediğimi söyledim ona 1 ay süre verdim ve eğer ailesini getirmezse evlencegimi söyledim ve sonuç hüsran ailesini getirmedi daha sonra bende daha önceden tanıdığım birine denk geldik ve benimle evlenmek istediğini söyledi bende o kızgınlıkla tamam aileni getir dedim getirdi çok detay yapmak istemiyorum ama evlendik onunla çok ama çok mükemmel biri cok merhametli cok fazla iyi ama sorun şu ki ben evlendikten bı ay sonra eski sevgilim kaçalım dedi yapamıyorum sensiz dedi ama ben hamile olduğumu ogrenmistim yapamadım bide doguluyuz sonuclari ölüm olurdu nese şu an oğlum iki yaşında ara ara yazio ve konusup dertlesioz dün yine görüşmek istedi hayır diyemedim hani bı söz var ya yanindakiyle yaslanirsin aklindakiyle ölürsün buarada oda benden 1 yıl sonra aynı dugunumun oldugu salonda aynı tarihte evlendi bna inat olduğu belli onunda bir kızı oldu oda 9 aylık lanet olsun ki kendimi çok engellemeye çalışıyorum çok mücadele ediyorum ama napcam bilmiorum boşanmak istedim babam geldi konuştu etti biz tekrar eski halimize döndük bir dediğimi iki etmiyo eşim ama işte kalbim başkasına aitken ben ona ait olamıyorum napcam bilmiorum boşanmaya ailem karşı geliyor cidden bir fikre ihtiyacım var 😔

Çok çaresizim evliyiz?