Eşimle 6 yıldır evliyiz. Bir kızımız var. Ancak kafama takılan bir şey var hergün birimiz dışarıdayız mesela bi gün o çıkar arkadaşlarıyla bi gün ben sonra ben işe giderim (14 saat nöbet). Sonra gelirim ve bu döngü devam eder bazen düşünüyorum biz ev arkadaşımıyız die.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlisiniz genelde bu monotonluk herkesi bir dönem bulur siz bu evrede çözüm uretmezseniz uzayıp gider
evlisiniz tabiki Allah'ım beterinden korusun
Ama bu duruma müdahale edebilirsiniz
Bir gün biriniz bir gün biriniz çıkacağına birlikte çıkın çocukda gelsin bazen gelemeain anneannesine babaannesine bırakın
Vaktiniz olmasa anlayacağım ama ikinizi de arkadaşlarıyla buluşuyorsa biriebirinize de vakit ayirirsiniz01 Yorumla
Soran1 yılevet mantıklı
En İyi Cevaplar
Merhaba, kağıt üzerinde evet evlisiniz, ama uygulamada öyle görünmüyor pek. İş güç gereği olan uzaklık bir nebze tolore edilebilir ama sürekli arkadaşlarla. disarda olmaya bağlı uzak kalmak pek kabul edilebilir olmamalı
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Anladığım kadarıyla birbirinize çok fazla zaman ayıramıyorsunuz ve bu durum seni düşündürüyor. Sanırım böyle düşünmen çok normal çünkü iletişim ve kalite zamanı eksikliği ilişkileri zayıflatabilir. Bence bu durumu konuşmak için eşinle biraz zaman ayırmayı deneyebilirsin. Belki birlikte yapabileceğiniz aktiviteler veya rutinler oluşturmak iyi gelebilir. Mesela haftada bir akşamı birlikte geçirerek veya küçük sürprizler yaparak ilişkiyi canlandırabilirsiniz 🥰. Bu konuda iletişimi ihmal etmemek önemli tabii!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
34Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Çocuk yapmak için evlenmişsiniz siz aile olmak için değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. Çok pardon ama böyle evlilik mi oluyormuş evlilik dediğin aynı yatakta yatmak veya aynı evi paylaşmak demek değildir sanırım ne bilim bekar birisi olarak herşeyi eşimle yapmak isterim tabi ki da ayrı ayrı takildigimiz günlerde olur ama senin dediğin gibi değil çoğunlukla birlikte zaman geçirmek isterim
13 Yorumla
Soran1 yılevet ama eşim böyle düşünmüyor
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Bu tempoda çocuk yapmak için iyi vakit ayırmışsınız 😂 sizinki daha çok zorunlu ev arkadaşlığı ve dostluk gibi olmuş biraz sankii
138 Yorumla
Soran1 yılcinsellik sıkıntımız yok
Soran1 yılevet ama akşamları sadece
Soran1 yılçocuk istiyor
Soran1 yılbilemiyorum
Soran1 yılzaten çok mutlu gitmiyosunuz falan mı😀
Soran1 yılevet mantıklı şunu söylesem bi de eşimin dışarıda çok vakit geçirmek istemesi sürekli olan bi şey değil geçen yıl öyle değildi mesela bu yıl öyle üç sene önce de dışarıya çok giderdi bi erkek olarak bu duruma ne diyosun
- 1 yıl
Muhtemelen evde sıkılıyor sanırım. Dışarıda sensiz vakit geçirmek istemesinin sebebi budur diye düşünüyorum. Çünkü evde kadını varken dışarıda olmak, kadınıyla vakit geçirmek yerine arkadaş tercihi yapmak mantıklı değil. İnsanın ailesi oluyor bir yerden sonra ve onlar olmadan sık sık dışarıda arkadaşlar ile olmak doğru bir hareket değil. Evde ters giden bir şeyler mi var?
Soran1 yılbildiğim kadarıyla yok
Soran1 yılilgisiz mi emin değilim ancak arkadaşlarıyla vakit geçirdiğinde deşarj olduğunu söylüyor fakat bu sıklık canımı sıkıyor işyerinde birlikte vakit geçirdiği arkadaşlarıyla boş günlerinde de görüşmek istiyor
Soran1 yılönerin nedir peki
Soran1 yıleşimle eskisi gibi olmak ancak ben kendine de değer veren biriyim yanlış anlaşılmasın
Soran1 yılyani şimdi için söylemiyorum ama ileriki dönemler için söylüyorum beni mutlu etmeyenle yoluma devam etmem kendime değer vermekten kastım bu eşimin eskisi gibi ilgili olmadığını biliyorum ancak bu durumda bi kadın ne yapmalı onu bilemiyorum
Soran1 yılplan yaptığımda dahil oluyor ancak ben plan yapmak istemiyorum artık
Soran1 yılilgisini falanda çekmeye çalışmıyorum normalde nasılsam yine öyleyim sadece o bi gün dışardaysa bende onun inadına ertesi gün dışardayım
Soran1 yılevet öyle biri istiyorum hayır aramız açılmıyor senin çocuğu bana bırakıp gitme hakkın varsa benimde var diyorum ama ben bunu çok istediğimden değil beni anlasın die yapıyorum
Soran1 yılevet
Soran1 yılcinsellik ortadan kalkarsa daha kötü olur bizim için işte tam ev arkadaşı
Soran1 yılYorumların için teşekkürler
Soran1 yıl👍🏻
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de bazen bunu düşünüyorum. Bizim çocuğumuz yok. Ben ona göre daha arkadaşlarıyla vakit geçiren biriyim ama onunla da gayet iyi zamanlar geçiriyoruz. Şimdi de eğitimden dolayı her hafta sonu farklı ilçelerde olacağım bu evliliğe zarar verir mi acaba ama bazı hafta sonları o yanıma gelecek. Bir de biz kendi evimizde olmadığımız için her bahaneyle evden çıkmak istiyorum eşimle değil de aile apartmanı olduğu için.
12 Yorumla
Soran1 yılSeninki de benimkiyle aynı
Cevap sahibi1 yılAma biz sadece akşamları değil gündüzlerde de beraber olduğumuz oluyor çocuk olmadığı için de bırakıp çıkmak gibi bir durum olmuyor. Ben aile apartmanına bağlıyorum ki öyle eğer öyle olmasa o evi benimser eşimle kalmayı daha çok isterdim
- Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılHem kadın hem erkek çalışınca maalesef öyle olabiliyor. Yıllar geçtikçe monotonlaşma da normal. İyi bir iletişim ve birbirine vakit ayırarak düzelebilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılheyecan bitmiş monotonlaşmışsınız sıradan ev arkadaşının bir tık ilerisinde hayat sürüyorsunuz.. kimine göre güzel bir durum kimine göre kötü bir durum
10 Yorumla
1 yılBirbirinize saygıliysaniz evliligin gereğini yerine getiriyorsaniz büyük kavga dönüşler yoksa bence sorun etme kuzum.
012 Yorumla
Soran1 yılanladım
- 1 yıl
Herhangi bir sorun yaşıyor musunuz?
Soran1 yılhayır sadece bu durum beni düşündürüyor
- 1 yıl
Niye ki mesela bu durum dışında nasılsınız?
Soran1 yılsohbetimiz muhabbetimiz var tabi ki
- 1 yıl
Cinsellik?
Soran1 yılo da var
- 1 yıl
Nasıl ama eskisi gibi ateşli ve tutkulu mu yoksa sıradan mı?
Soran1 yılateş hiç sönmedi sadece birbirimiz için gündüzleri pek ayırmıyoruz
- 1 yıl
Çalışıyorsunuz ondan dolayı bana kalırsa. Ayrıca ilgi alaka da sorun var mı?
Soran1 yılevet çok ilgili değil
- 1 yıl
İlgisiz olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkes kendi hayatını yaşıyor kendinize olan zamanı arkadaşlara vermişsiniz
01 Yorumla
Soran1 yılevet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılVakla evliliginizde cinselliginiz yokundaysa hersey duzene girer bir muddet sonra
04 Yorumla
Soran1 yılöyle mi dersiniz
- 1 yıl
Oyle derim aynen yasadiklsrimi soyluyorum hersey tecrubeyle sabit hanimefendi
Soran1 yılanlatırmısınız biraz sizinki nasıl değişti
- 1 yıl
Ozelimi ulu orta yerde anlatmayayim hanimefendi olur mu birebir konussak anlatayim
Pek öyle görünmüyor. O işi nasıl hallediyosunuz?
05 Yorumla
Soran1 yılgeceleri beraberiz tabi ki😀
Soran1 yılçocuk yaptık daa😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAhaha birbirinizi görüyor musunuz ahaha :) çocuk nasıl oldu acaba :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
1 yılTam olarak evlisiniz ama bir birinize zaman ayirmiyorsunuz
016 Yorumla
Soran1 yılhmm
- 1 yıl
Bir birinize bunu sorun etmiyorsaniz sorun oluşmaz
Soran1 yıletmiyoruz ama bazen bu durum beni düşündürüyor
- 1 yıl
Ne gibi
Soran1 yılbirbirimize ayırdığımız zaman az mı die
- 1 yıl
Bunu eşinizle konuştunuz mu peki
Soran1 yılevet normal görüyor bunu
- 1 yıl
Normal görüyor ise sizin dusunmenize gerek yok herkes yaşadığı hayattan memnun
Soran1 yılben değilim
- 1 yıl
Eşinize ben değilim diyin
Soran1 yılevli erkek neden arkadaşlarıyla hep takılmak ister
- 1 yıl
Eşine ilgi duymadigi için sohbeti sarmadigi için alışkanlıklarından vazgeçemediği için
Soran1 yılanladım
- 1 yıl
Sence senin ki niye durmuyor evde
Soran1 yılarkadaşlarını çok seviyor yoksa birlikte de muhabbet ederiz film vs izleriz ama onlarla olmayı seviyo
- 1 yıl
Gençlikten kurtulamamış demek ki
Gizli Üye(36-45)1 yılarkadaşlarınızla dışarı çıkıyorsunuz da birlikte çıkmıyormusunuz hiç?
04 Yorumla
Soran1 yılara sıra
Cevap sahibi1 yılarkadaşlarınızla daha çok buluşuyorsunuz bence siz arkadaş bile değilsiniz
Soran1 yılneyiz peki
Cevap sahibi1 yılf*ck body ile arkadaş arası bişey :D
Gizli Üye(18-24)1 yılHemşire misin bu ne nöbeti , arada eşinle çıkın ya öyle olmaz ki
00 Yorumla
1 yılsevişme vaktiniz bile yok bence kağıt üzerinde evlisiniz sadece
04 Yorumla
Soran1 yılhmm
- 1 yıl
yani birbirinizin yüzünü günde toplasan 1 saat ancak görüyorsunuz dur
Soran1 yılyok akşamları beraberiz sohbet ederz yemek yeriz
- 1 yıl
tamam işte yani fazla birbirinize zaman ayırmıyorsunuz elbette sende oda arkadaşları ile gezecek ama ayda 1 ya da 2 defa olmalı
Birbirinize zaman ayirmiyorsunuz. Bu zamanla sorun yaratacaktir
06 Yorumla
Soran1 yılne yapmalıyız
Soran1 yılaçıkçası ben onunla da vakit geçirmekten keyif alıyorum ama o en çok arkadaşlarıyla
Soran1 yılarkadaşlarını da tanıyorum hepsi iyi insanlar beraber oturmuşluğumuz da var ancak onlarla daha çok mutlu ben de gezerim ama en çok eşimle vakit geçşrmek güzel bence
1 yılÇocuğu ne ara yaptiniz
22 Yorumla
Soran1 yılo konuda sıkıntımız yok
- 1 yıl
Görüşemiyoruz dedinde
1 yılBence büyük şehirde herkeste vardır ama her akşam birinin arkadaşlarıyla cikmaks sacma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılE cinsellikte de sıkıntınız yoksa ne olmasını istiyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılsıkıntı yok ama benimle de planlar yapsın
Cevap sahibi1 yılEvet birbirinizle de yilin için gezin tabi her şey cinsellik değil
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. O çocuğu ne ara yaptınız
02 Yorumla
Soran1 yıl😅
- 1 yıl
😏😏
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılKağıt üstünde evet yaşantıda hayır
00 Yorumla
1 yılKardeş oluyorsunuz demek daha doğru sanki
00 Yorumlacinselliği nasıl yapıyosunuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı.
1 yılçocuk yapmaya fırsat bulmuşsunuz bari
00 Yorumla
1 yılAranızda iletişim kalmamış ki
00 Yorumlaev arkadaşısınız. ne iş yapıtorsunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Sizinki öyle bir şeye dönmüş artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİstifa et evinde otur
04 Yorumla
Soran1 yılçözüm değil gidecek olan yine gider evden
Cevap sahibi1 yılOrtak zaman olur en azından
Soran1 yılortak zamanımız olsun diye istifa edecek kadar aptal değilim yarının ne getireceğini bilemem
Cevap sahibi1 yılO zaman bu rezilliğe devam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEvlisinşz
10 Yorumla
1 yılaranızda özel anlar oluyor mu
08 Yorumla- 1 yıl
nasıl oluyor
Soran1 yılcinsellikte sorun yok
- 1 yıl
haftada kaç kez
Soran1 yıl2-3
- 1 yıl
uzun mu sürer
Soran1 yılnapcan😅
- 1 yıl
😄 istek atsana bana ya
- 1 yıl
merak ettim birşeyleri
1 yıloo bayağı uzaklaşma var cinsellik var mı
00 YorumlaÇocuğu ne ara yaptınız
00 Yorumla
1 yılResmiyette evet
00 Yorumla
1 yılNede
00 Yorumla
1 yılCinsel hayatınız nasıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAramızda his çekim bitmiş mi
012 Yorumla
Soran1 yılbence birbirimizi seviyoruz hala ama tutkuyla değil
Cevap sahibi1 yıl6 yıl geçmiş belli o heyecan aksiyon eskisi kadar canlanmaz sıkılma durumu olmuş siz eskisi kadar bazen eskisi kadar hoşlandı arzulama ağırdan davranır mısınız kocanıza karşı
Soran1 yılevet
Cevap sahibi1 yılAnladım yaşınız kaçtır gözünüz artık git gide başkalarına kayar net şekilde genelde
Soran1 yılikimiz de 30lu yaşlar
Cevap sahibi1 yılOtuzsun birde genelde elinden olmadan her yaş Erkeğe gözün kayar mı yeni tenler yeni kişiler
Soran1 yıletiğe önem veririm öyle biri değilim
Cevap sahibi1 yılAlla alla öyledeğil sadece gözlerin kayar mı diyorum içten gidip bir şey yapmak değil
Soran1 yılerkeklerin kaydığı gibi kadınlarında kayıyor haliyle ama kayar geçer
Cevap sahibi1 yılTabi ki kayar geçer ama fiziksel duygusal bir şey yaşacaksın demedim genelde yaşlılara çok kayar gençlere mi
Soran1 yılgenç
Cevap sahibi1 yılOlgun Kadınsın haliyle gençler daha ilgini çeker balık etli misin genelde
Gizli Üye(45 üstü)1 yılCinsellik nasıl yapıyorsunuz
04 Yorumla
Soran1 yılo konuda sıkıntımız yok
Cevap sahibi1 yılNasıl
Soran1 yılnasıl yaptığımızı mı soruyosun😀
Cevap sahibi1 yılEvet vakit bulup 😃
Gizli Üye(36-45)1 yılBir araya gelmiyorsunuz çocuk nasıl oldu
00 Yorumla
1 yılEnteresan
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında