bende diyorum iste zaten her alete gucun yetmez evde bir alet al once iradeni dene duzenli yapabiliyor musun vs diye. ben askerdeyken spor salonumuz vardi bayag da alet vardi gonul istiyor calisayim kas yapayim bilmem ne ama olmuyor. parayi ziyan etmeden dedigim gibi kendini dene.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Spor salonuna bağlı ama ortalama diyebilirim
1 ay gidip birakirsin oyle deneyimin yoksa onceden ugrasma. evde alet alirsin o para ile
Bütün aletleri nasıl alıyım fjdkd
bende diyorum iste zaten her alete gucun yetmez evde bir alet al once iradeni dene duzenli yapabiliyor musun vs diye. ben askerdeyken spor salonumuz vardi bayag da alet vardi gonul istiyor calisayim kas yapayim bilmem ne ama olmuyor. parayi ziyan etmeden dedigim gibi kendini dene.
Spora gitmeyi bir yıldır heves ediyorum belediyenin salonlarına gitmislihik vat gitmiştim
Macfit için normal aslında. Yeni zam yaptılar demek ki. Geçen gün baktığımda yıllık 7 bin civarındaydı
Nerde yaşıyorsun
İstanbul'dayım
Klasik spor salonu taktiği seni yıl boyu bağlar 1-2ay ilgi alaka sonra yalandan yere para vermeye devam
Benim salon aylık 3750 istiyor premium pakette bence çok iyi vermişler fiyatı
bu macfit ler iyice kafayı yedi. Sanki mazotla çalışıyor makinalar bu ne faiş zam anlamadım
Spora başlayıp bu işi sevmediysen 1 yıllık alma 1-2 ay dene yoksa nefret ederek paran boşa gitmesin diye gidersin
1 yıl 800 mü çok ucuz
800×12 ise çok
800*12
Havuz sauna vs varsa normal yoksa kazık
Yok sauna falan
boş ver o zaman o paraya evine kur spor salonunu 😂
:( uygun nerde bulabilirim İstanbul Pendik civati
İstanbul'da çok zor ya adamların kiraları falan çok saçma derecede fazla olduğu için bunu fiyatlarına da yansıtıyorlar maalesef
Fazla elbette...
asırı pahalı yazık gunah paraya
semte göre dğeişir
Bizim orada 3 ay 850
Az bile
cok tabi
çok bence
Hangi semt? Fiyat pahallı yani.
Nerede olduğuna bağlı İstanbul'da daha pahalı
İstanbul'da
Daha 3 gün önce sordum bende beylikdüzünde 6 aylık 4200 dedi bamada
normal ben 2 bin ödüyorum