Spor 2 ay 1 aylık spor salonuna 550 TL çok mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 550 tl çok mu :(normal standartlarda bi yer kadınlara özel. 1 aylık spor salonuna 550 TL çok mu? Görüş Yaz 63 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
VişneliBrowni_Fenomen Takip Et Guru Yaş: 22 2 ay Spor konusunda 576 görüş paylaştı. Bana göre fazla çünkü ben aylık 250 tl lik bir yere gidiyorum yani yarısı. 0 0 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eig 97% 2 ay Artık piyasası o oldu ya.. Hele ki ocaktan sonra daha da pahalandırırlar. İnsanların özel hiçbir hobisi olmayacak yakında. 0 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 96% 2 ay Çok ama her yerde öyle artık maalesef. 1 yıl önce 180 iken şu an burada da 550 0 0 Yorumla
Dffdddddd Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eig 100% 2 ay Bence çok evde kilo ver o kadar video var YouTube da işe de yarıyor 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 46 , eig 53% 2 ay Spor konusunda 397 görüş paylaştı. İmkanları nasıl? Aletler? Hoca var mı? Diyetisyen? Duş imkanı var mı? Nerede bu yer il olarak? 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Bilge Yaş: 23 , eig 100% 2 ay İstiyorsan az yani istek önemli daha fazla para verilen yerler de var 0 0 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 2 ay 550 TL ye gerekli aletleri 2. El olarak alırım evde çalışırım 😆 0 8 Yorumla Croyz1n26 2 ay Abartma Yorumla HAKAANN99 2 ay Tamam hadi 1500 TL falan olsun Yorumla Croyz1n26 2 ay Bak 3 katına çıkıverdi hemenn 😅 ama sen onunla koşu bandını zor alırsın. Neysee 🙂😅 Yorumla HAKAANN99 2 ay Koşu bandı fuzuli masraf dışarı çıkıp temiz havada koşmak daha iyi 😆 Yorumla Croyz1n26 2 ay Ee o mantıkla çık parka parkta yap sporu yanii 😅 orada da alet var sonuçta di mi Yorumla HAKAANN99 2 ay Dambıll halter ip minder sehpa bunlar hangi parkta var 😆 bunları alıp yanına birseyler daha alınır 1500 TL ye bence ayriyetten cidden koşu bandına gerek yok. Dışarıda 2 tur atsın yeter 😂 Yorumla Croyz1n26 2 ay Ya bencede saçma koşu bandı da şimdi salondakiyle ev bir olmaz. Evde üşenir yapmazsın 5 dk yapar 10 dk yatarsın. Bence spor salonu daha iyi Yorumla HAKAANN99 2 ay İmkanı olan gitsin tabi benim çevremde yok spor salonu olanda uzakta halter dambıll aldım ara ara takılıyorum o şekilde 😆 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Hiç de çok değil. Her şeyin fiyatı artmışken bir de. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 27 2 ay Yaşanılan şehre göre değişiklik gösterir. Kayseride 6 aylığı 1200 lira filan 0 3 Yorumla uykusuzpandadiyebiri 2 ay Kayseri’de neresi var Yorumla ouzinyo 2 ay Ben gitmiyorum. Arkadaşlarım gidiyor bilgim yok ildem tarafıdır Yorumla uykusuzpandadiyebiri 2 ay Tamam teşekkür Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Spor salonunda ki kızıl saçlı kızı eve atarsam bende 750 verdiğime değer derim 😅 0 28 Yorumla DamonnSalvatore 2 ay Kız güzel mi Yorumla Görüş sahibi 2 ay Mükemmel Yorumla DamonnSalvatore 2 ay Sen yakışıklımisın Yorumla Görüş sahibi 2 ay Yani fena tip değilim giderim var Yorumla DamonnSalvatore 2 ay Yürü aga konuştun mu hiç Yorumla Görüş sahibi 2 ay Bir kaç kez konuştuk ara ara karşılaşıyoruz. Mesaja vesaire telefon numarası baya bir sonra alacağım hemen üstüne gidersem korkar ters teper belki Yorumla DamonnSalvatore 2 ay Korksun saten Ağa :d niyet belli Yorumla Görüş sahibi 2 ay Fena kız görünce içim bir hoş oluyor zaten yanında kendimi daha böyle ağırdan satmak için zorluyorum cool durabilmek için Yorumla DamonnSalvatore 2 ay Ciddi düşün derim aga Yorumla Görüş sahibi 2 ay Kaslı kuvvetli deve gibi adamım aşka kıza yenik düsüyorum harbi kalıba bak utan diyorum kendime Yorumla DamonnSalvatore 2 ay Boy kilo kaç Ağa? Yorumla Görüş sahibi 2 ay Ciddi düşünülecek kız değil ilişki kızı dövmeli hızmalı Yorumla Görüş sahibi 2 ay 1.87 yim Yorumla Görüş sahibi 2 ay Kız 1.70-1.75 Yorumla DamonnSalvatore 2 ay Oyyy vurmalık diyorsun hee Yorumla Görüş sahibi 2 ay Zayıf ince belli tek elimle kaldırırım 50-55 kilo Yorumla DamonnSalvatore 2 ay Vücut iyi mi aga Yorumla Görüş sahibi 2 ay Benim vücut iyi kızında fit ince iyi , spor çıkışı asla sêks iyi olmuyor boş bir gün olmalı yoksa hiç bir işe yaramaz. Yorumla DamonnSalvatore 2 ay Yükselttin beni aga be valla Yorumla Görüş sahibi 2 ay Zaten yukselinmeyecek gibi değil Yorumla Görüş sahibi 2 ay Ben bunla neler yaparım diyorsun Yorumla DamonnSalvatore 2 ay Sus aga tamam ben de boks yapıyordum orada da bir kız vardı müthişti bee Yorumla Görüş sahibi 2 ay Boksta ne kızı moruk fitness a yıllarımı verdim Yorumla DamonnSalvatore 2 ay Kızlar boks yapamıyor mu aga Yorumla DamonnSalvatore 2 ay Ah ah ne kızdı be mükemmeldi mükemmel Yorumla Görüş sahibi 2 ay Anlatamam sana özgüven zedelenmesi ni ama şimdi her bir kıza siktjr çekecek kadar güçlü kuvvetliyim. Yorumla Görüş sahibi 2 ay Direk saplacan hemen 3-4 buluşmada eve davet et yoksa zor Yorumla DamonnSalvatore 2 ay Sen bu kızı Hangi kategoride becermek istiyorsun Yorumla
Loşçokoloş Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 93% 2 ay Pahalı yaa o fiyata havuz sauna falan filan olan salonlar var. Fazla şekerimmm 1 0 Yorumla
thepusat1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 2 ay Çok güzel fiyat bence kaçırma nerede yaşadığına bağlı 0 0 Yorumla
Hicran16 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 2 ay Bence şuanki ekonomiye bakarsak uygun çünkü ben 5 sene önce giderken bile 1 ay 300-350 civarıydı 0 0 Yorumla
horoziğo23 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 2 ay Normal şartlarda olması gereken fiyat ama şartlar normal değil 0 0 Yorumla
gizemnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay cok pahali yurtdisinda en fazla 30€ euro kac tl yapiyor gerci 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 69% 2 ay İstanbul'da gel gör salon fiyatlarını 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
37Görüş
Bana göre fazla çünkü ben aylık 250 tl lik bir yere gidiyorum yani yarısı.
Artık piyasası o oldu ya.. Hele ki ocaktan sonra daha da pahalandırırlar. İnsanların özel hiçbir hobisi olmayacak yakında.
Çok ama her yerde öyle artık maalesef. 1 yıl önce 180 iken şu an burada da 550
Bence çok evde kilo ver o kadar video var YouTube da işe de yarıyor
İmkanları nasıl? Aletler? Hoca var mı? Diyetisyen? Duş imkanı var mı? Nerede bu yer il olarak?
İstiyorsan az yani istek önemli daha fazla para verilen yerler de var
550 TL ye gerekli aletleri 2. El olarak alırım evde çalışırım 😆
Abartma
Tamam hadi 1500 TL falan olsun
Bak 3 katına çıkıverdi hemenn 😅 ama sen onunla koşu bandını zor alırsın. Neysee 🙂😅
Koşu bandı fuzuli masraf dışarı çıkıp temiz havada koşmak daha iyi 😆
Ee o mantıkla çık parka parkta yap sporu yanii 😅 orada da alet var sonuçta di mi
Dambıll halter ip minder sehpa bunlar hangi parkta var 😆 bunları alıp yanına birseyler daha alınır 1500 TL ye bence ayriyetten cidden koşu bandına gerek yok. Dışarıda 2 tur atsın yeter 😂
Ya bencede saçma koşu bandı da şimdi salondakiyle ev bir olmaz. Evde üşenir yapmazsın 5 dk yapar 10 dk yatarsın. Bence spor salonu daha iyi
İmkanı olan gitsin tabi benim çevremde yok spor salonu olanda uzakta halter dambıll aldım ara ara takılıyorum o şekilde 😆
Hiç de çok değil. Her şeyin fiyatı artmışken bir de.
Yaşanılan şehre göre değişiklik gösterir. Kayseride 6 aylığı 1200 lira filan
Kayseri’de neresi var
Ben gitmiyorum. Arkadaşlarım gidiyor bilgim yok ildem tarafıdır
Tamam teşekkür
Spor salonunda ki kızıl saçlı kızı eve atarsam bende 750 verdiğime değer derim 😅
Kız güzel mi
Mükemmel
Sen yakışıklımisın
Yani fena tip değilim giderim var
Yürü aga konuştun mu hiç
Bir kaç kez konuştuk ara ara karşılaşıyoruz. Mesaja vesaire telefon numarası baya bir sonra alacağım hemen üstüne gidersem korkar ters teper belki
Korksun saten Ağa :d niyet belli
Fena kız görünce içim bir hoş oluyor zaten yanında kendimi daha böyle ağırdan satmak için zorluyorum cool durabilmek için
Ciddi düşün derim aga
Kaslı kuvvetli deve gibi adamım aşka kıza yenik düsüyorum harbi kalıba bak utan diyorum kendime
Boy kilo kaç Ağa?
Ciddi düşünülecek kız değil ilişki kızı dövmeli hızmalı
1.87 yim
Kız 1.70-1.75
Oyyy vurmalık diyorsun hee
Zayıf ince belli tek elimle kaldırırım 50-55 kilo
Vücut iyi mi aga
Benim vücut iyi kızında fit ince iyi , spor çıkışı asla sêks iyi olmuyor boş bir gün olmalı yoksa hiç bir işe yaramaz.
Yükselttin beni aga be valla
Zaten yukselinmeyecek gibi değil
Ben bunla neler yaparım diyorsun
Sus aga tamam ben de boks yapıyordum orada da bir kız vardı müthişti bee
Boksta ne kızı moruk fitness a yıllarımı verdim
Kızlar boks yapamıyor mu aga
Ah ah ne kızdı be mükemmeldi mükemmel
Anlatamam sana özgüven zedelenmesi ni ama şimdi her bir kıza siktjr çekecek kadar güçlü kuvvetliyim.
Direk saplacan hemen 3-4 buluşmada eve davet et yoksa zor
Sen bu kızı Hangi kategoride becermek istiyorsun
Pahalı yaa o fiyata havuz sauna falan filan olan salonlar var. Fazla şekerimmm
Çok güzel fiyat bence kaçırma nerede yaşadığına bağlı
Bence şuanki ekonomiye bakarsak uygun çünkü ben 5 sene önce giderken bile 1 ay 300-350 civarıydı
Normal şartlarda olması gereken fiyat ama şartlar normal değil
cok pahali yurtdisinda en fazla 30€ euro kac tl yapiyor gerci
ben olsam verirdim ya
Biraz fazla yani.
Çok değil Türkiye sartlarinda
Çok bence ya. Gerçi fiyatlarda uçtu.
İstanbul'da gel gör salon fiyatlarını