Verilir mi? Verilme mi?
Fiyat iyi , verilir
Verilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Verilir mi? Verilme mi?
Tek bir ay 400₺ olsa bile eğer ki 6 aylık 1 yıllık gibi uzun vadede gitmeniz mümkünse aylık fiyatı 400'den daha uygun olur. Ayrıca elbette ki spor salonunun yerine geçmez ama eğer ki profesyonel anlamda spor yapmayı düşünüyorsanız sadece sağlıklı yaşam için falansa o zaman birkaç basit ekipman ile evde de yapabilirsiniz. Mesela direnç lastikleri tek bir lastik 7-8 hareket yaptırıyor.
Cevap
18Cevap
Fiyat iyi , verilir
O fiyat sadece salon kirası ıcın uygundur bence ama kalabalık ve hocası cok mesgul bırı cıkabılir senınle pek zaman harcayamayabılır.. Özellikle yeniysen aletlerin kullanımı, tutus hizası, kac set kac tekrar bunlar onem arzedıyor.. Seni sogutabılır fitnesstan hocası ılgısızse.. Tavsıyem en baslarda kalıte tercıh et arastır.. Baska seyler den ödün ver tasarruf et ama spordan etme.. masraf etmeden olmuyor maalesef.. Zaten alısınca sıgara gıbı sporsuz yapamıyorsun bunyeye sevdırmen mesele..
400 lira para bile değil.
Benim spor salonu ve supplement masrafım aylık 3.000 civarlarına tekabül ediyor.🤣
Aga herkesın bütçesi aynımı.. Empati yapıpta bu soruyu cevaplaman lazım.. Adamı küçümseyip yerin dibine sokmussun.. 400 lira para degılde bu sekılde mı anlatılır.. Spora tesvık ettırmek gerekıyor senın yazdıgını okuyan ve ıyı kazanmayan bırı dırek sporu baslamadan bırakır benım o kadar gucum yetmez dıye..
Dostum gereksiz acitasyon yapmayın ya spor para demek. 3 5 kurusun hesabını yapan, beslenmeye parası olmayan belediyenin parkına gitsin barfiks çeksin.
6-12 aylik uyelik alirsan fiyat dusuyor genelde.
Bende 10 gun once kadar yeniledim. Yillik 3 bin tl 3 aylik 1500 tlydi.
O kadar ucuza bulduysan kaçırma. Benim de yeğenim o tarz kurslar veriyor deli para alıyor
Spor salonuna göre değişir bende aylık 400 TL veriyorum ama asla hak etmiyor parama yazık yanii neyseki bir aylık üyelik. Eğer şartları iyiyse cihazlar kaliteliyse eğitmenler iyiyse uygundur.
siz yine iyisiniz ben 120€ aylık ödeme yapıyorum ama içinde supplement, protein tozu, vitaminler ve vip salon üyeliği dahil o kadar veriyorum :)))
Verilir ama kıt kanaat geçiniyosa füzili bir masraf olur
Daha ucuz yerlere bakmani önermem kalitesi düşüyor. Bence gayet ideal verilebilir.
Bu senle alakalı bir soru konumda cok fark eder gecinebiliyorsan ver.
Pahalı, belediyelerin spor salonları oluyor onlara bak, derim
Uygun, yıllık 4800 yapar. Ben 13000'e üyeliği yeniledim. Nerede o salon 😂
Bence verilir ama et fiyatları çok pahalı protein alınmazsa fazla gelisemezsin
Ben 810 veriyor macifte
yani giderlerne bari. asgari ücret bir şey değl
Aylık 400'e salon mu kaldı?
Vücut için değer
Verilir bence. O kadar neye harcamıyoruz ki
evli ve çocuklu değilsen verilir
Bence verilir gayet uygun
Çok uygun bence
Fiyat iyi kanka verilir