Spor Asgari ücretli için aylık 350 TL spor salonu gereksiz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Vücut önemli mi sizce? Gereksiz Devam et, vücut önemli birakma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Asgari ücretli için aylık 350 TL spor salonu gereksiz mi? Cevapla Vücut Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kendini gelistirmek icin yaptigin hicbi sey gereksiz degildir 1 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Spor hiçbir zaman gereksiz olmaz350 TL iyi yine çünkü asgari ücret 8500 TL600-700 TL'ye spor salonları bile varSpor salonlarına göre değişir 0 0 Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Aslında gereksiz değil. Yetirebiliyorsan buda senin hobin olabilir ama sporu evindede yapabilirsin 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Eve 15 liraya 5 kiloluk bandıl al iki tane yeterli. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gereksiz yani Yorumla UluGökKurt +1 yıl Gereksiz değil, ama asgari ücretle bu enflasyonla geçinmek zor iken bir de spor salonu mahfeder insanı. Yorumla İsmiLazımDeğil29 +1 yıl 15 liraya mı ahaha 5 kg dumbelllar bile 100 tl oldu Yorumla UluGökKurt +1 yıl Lisedeyken almıştım en son. Ulan bandıla da mı zam geldi. Nalet olsun ya. Yorumla
HasanGökgür Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ekipmanlar ve hocalar bilgiliyse gereksiz değil. 0 0 Yorumla
Façaşahin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Büyük bir salona yıllık kayıt çok daha uyguna gelecektir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dostum spor her zaman önemlidir aylık o fiyata salon bulduysan git hem özgüvenin artar hem iş yerinde popülerliğin 0 0 Yorumla
onur1979 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl arkadaşım kendin için harcıyacağın 350 TL neden fazla olsun, dışarı çıksan bi yemek yesen zaten 200 tl tutacak. 0 0 Yorumla
eceversenebirgece Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl 350 çok para değil 3 sene önceki asgari ücrete göre önemli bir paraydı ama 0 0 Yorumla
piizmit34 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bence gayet makul bir fiyat daha pahalıya spor salonları var 0 0 Yorumla
mrsilverr Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl sağlıklı kalmak istiyosan çok gerekli değil ama vicud çalıştırmak istiyosan mecburi 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Spor konusunda 545 cevap paylaştı. başka harcamaların yoksa değil bence. 0 0 Yorumla
BurakBonapart Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl spor gereksiz değilde salon gereksiz 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla BurakBonapart +1 yıl ben üniversitede spora başladım salonda, 9 yıl oldu üni biteli hala kendim yapıyorum sporumu salon şart değil disiplin şart spor için Yorumla Soran +1 yıl Evde Orta seviye bir vücut yapabilirmiyim disiplinle Yorumla BurakBonapart +1 yıl yapabilirsin youtube da birçok video var, kendine inanıp motivasyonu kaybetmeden disiplinli gidersen çivi gibi olursun, Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendini gelistirmek icin yaptigin hicbi sey gereksiz degildir
Spor hiçbir zaman gereksiz olmaz
350 TL iyi yine çünkü asgari ücret 8500 TL
600-700 TL'ye spor salonları bile var
Spor salonlarına göre değişir
Aslında gereksiz değil. Yetirebiliyorsan buda senin hobin olabilir ama sporu evindede yapabilirsin
Eve 15 liraya 5 kiloluk bandıl al iki tane yeterli.
Gereksiz yani
Gereksiz değil, ama asgari ücretle bu enflasyonla geçinmek zor iken bir de spor salonu mahfeder insanı.
15 liraya mı ahaha 5 kg dumbelllar bile 100 tl oldu
Lisedeyken almıştım en son. Ulan bandıla da mı zam geldi. Nalet olsun ya.
Ekipmanlar ve hocalar bilgiliyse gereksiz değil.
Büyük bir salona yıllık kayıt çok daha uyguna gelecektir
Dostum spor her zaman önemlidir aylık o fiyata salon bulduysan git hem özgüvenin artar hem iş yerinde popülerliğin
arkadaşım kendin için harcıyacağın 350 TL neden fazla olsun, dışarı çıksan bi yemek yesen zaten 200 tl tutacak.
350 çok para değil 3 sene önceki asgari ücrete göre önemli bir paraydı ama
Bence gayet makul bir fiyat daha pahalıya spor salonları var
sağlıklı kalmak istiyosan çok gerekli değil ama vicud çalıştırmak istiyosan mecburi
Yıllık yaptır aga
başka harcamaların yoksa değil bence.
spor gereksiz değilde salon gereksiz
Neden peki
ben üniversitede spora başladım salonda, 9 yıl oldu üni biteli hala kendim yapıyorum sporumu salon şart değil disiplin şart spor için
Evde Orta seviye bir vücut yapabilirmiyim disiplinle
yapabilirsin youtube da birçok video var, kendine inanıp motivasyonu kaybetmeden disiplinli gidersen çivi gibi olursun,
350 hic bisey bu devirde devam et bence