Ahmet Nur Çebi: “1-2 tane takımımız var, ayağa kalkana kadar bunlar ligde olamayacak. Dondurulmasını talep ediyoruz. Ancak nasıl olacağı konusunda tereddütler var. Bundan sonra onlarla oynayacak maçların sayılmayacağı gibi, geçmiştekilerin de sayılmaması istiyoruz.”
Fenerbahçe ve Galatasaray bu maçlardan 6 puan almıştı. Beşiktaş ise yalnızca 1 puan alabildi. Şöyle bir günde yapılacak hesap mı bu? Bir çok Beşiktaş taraftarı bile tepki gösterdi başkanlarına.
#kafamıngüzelligi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Herkes kendi derdinin peşinde
Gaziantepspor Hatayspor takımları mağdur olduğu için Tff tarafından istediği takdirde ligden çekilebileceği belirtti kaybettiği 6 puanın peşine düşen Beşiktaş takımı oynarak kazanması istenir !!!
bu takımlar ligten çekilirse uygulanması gereken şey bence, ligten çekildikten sonraki maçlar sayılmamalı, bjk nin teklifi ahlak dışı
Bu adamı hedef gösterip hakkini yemeyin. Deprem bölgesine ilk olarak onlarca iş makinası ve yardım tırı gönderen biri.
Bu açıklama kulüpler birliği toplantısı sonrasında oldu. Bu konu görüşülmüş o sadece açıklama yapmış fikrini.
birisi sana yemek ısmarlasa ye karnını doyur aç köpek dese, ne kıymeti kalır yedirdiği yemeğin; misal yani
@avigor verdiğin örnekle alakası yok. Depremzedelerle ilgili laf etmiyor. Hatayspor çekilme talebinde bulunmuş kurul da bunu değerlendirmiş. Adam da çekileceklerse tüm maçları iptal edilsin demiş. Bundan sonra oynayacakları takımlara ayrıcalık olmadın diye
Acelesi neydi daha resmileşmemiş. olan biten bişey yok. Atalarımız boşuna dememiş ; '' Eline , Diline, Beline sahip çık'' diye
@avigor resmi açıklamada da belirtildiği üzere katıldığı radyo programında soru soruluyor bu konuda
Akıl tutulması.
Adam bunu dile getirmekte haklı her şeyden bi dram aksiyon yaratmayın sizde ha
Sizde haa 🤢
millet enkaz altında can çekişiyor kalkmış futbolun derdinde ne diyim ki
Vay anasını bunun yaptığı yardım o zaman gösteriş için kalıyor... Sikym maçını puanını çok önemliydi binlerce kişinin öldüğü yerde spor oyunları
Milletin canının derdine kimde S. İ. K. İ. N. İ. N keyfine
Bunların derdine ben başlayacağım şimdi.
Dümdüz başla yorulduğun yerden ben devam ederim
Hâlâ daha neyin hesabını yapıyor
Al sana bir kaya nerene dayarsan daya
Çekmeyin işte şu tineri abi ya
Verin şuna kupayı
Şuursuzlar ya. Can gitmiş puanın önemi ne
Cidden söyledi mi bunu 😱😱😱
Napsın işte kendi derdine yanıyor.
kendi çocuğu ölmeyen vicdansız
havlasın dursun şampiyon gs
verin 2-3 puan ağlamasın
Kalıbından utan!