Spor Tuttuğunuz takım dışında en sevdiğiniz takım hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben Antalyasporluyum Alanyayı severim🟢🟠🟢🟠🟢🟠 Tuttuğunuz takım dışında en sevdiğiniz takım hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Galatasaraylıyım onun dışında çok sevdiğim birtakım yok İzmir kulüplerini destekliyorum 0 0 Yorumla
uykularharamoldu_ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Galatasaraydan başka sevdiğim yok ama enn sevmediğim beşiktaş 0 9 Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl yoo Yorumla uykularharamoldu_ +1 yıl Ne yo Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl uyku gayet güzeldir Yorumla uykularharamoldu_ +1 yıl Güzel de bana uğramıyor artık Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl ne alaka bugün uyanmadın mıyalan bari söyleme be Yorumla uykularharamoldu_ +1 yıl Hahha ben 5 saat ve fazlası sürede uyumaya uyku derim. Toplasan 3 saat uyuyorumdur Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl 3 saat uyku mümkün değil be bro Yorumla uykularharamoldu_ +1 yıl Yok valla bizde genetik böyle. Ben eskiden hastanelikte oluyodum göz yanmasından ama sonra alıştım bazen 1 de uyuyorum 3-4 gibi sanki biri beni kaldırıyo gibi sonra geri uyuyamıyorum. Öyle gece 1e kadar ayakta kalıyorum Yorumla Sefine-iBelagat +1 yıl 8 saat uyu Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. Genelde Bayern Münih ama bu yıl en çok Napoli 0 0 Yorumla
yagmurdamlasii Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Ben Galatasaraylıyım ama besiktasi da çok seviyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çemişkezekspor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi takımlısın Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Beşiktaş Yorumla
AŞK-IVUSLAAAAT Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Beşiktaş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi takımlısın Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT +1 yıl Galatasaray Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Galatasaraylıyım onun dışında çok sevdiğim birtakım yok İzmir kulüplerini destekliyorum
Galatasaraydan başka sevdiğim yok ama enn sevmediğim beşiktaş
yoo
Ne yo
uyku gayet güzeldir
Güzel de bana uğramıyor artık
ne alaka bugün uyanmadın mı
yalan bari söyleme be
Hahha ben 5 saat ve fazlası sürede uyumaya uyku derim. Toplasan 3 saat uyuyorumdur
3 saat uyku mümkün değil be bro
Yok valla bizde genetik böyle. Ben eskiden hastanelikte oluyodum göz yanmasından ama sonra alıştım bazen 1 de uyuyorum 3-4 gibi sanki biri beni kaldırıyo gibi sonra geri uyuyamıyorum. Öyle gece 1e kadar ayakta kalıyorum
8 saat uyu
Genelde Bayern Münih ama bu yıl en çok Napoli
Ben Galatasaraylıyım ama besiktasi da çok seviyorum
Yok öyle birtakım :d
Çemişkezekspor
Hangi takımlısın
Beşiktaş
Beşiktaş
Hangi takımlısın
Galatasaray
Kendi takımım
Tutmamak