Galatasaray
Fenerbahçe
Beşiktaş
Barcelona
Real Madrid
Bayern munih
Juventus
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Galatasaraylıyım. Hayatımda hiç fanatik olmadım. Arkadaşlarım istedi beşiktaşın şampiyonluğunu kutladık. Arkadaşlarım istedi fenerin şampiyonluğunu kutladık. Ama son 5-6 senedir Fenerbahçe yi hiç sevmiyorum. O modern akıllı zengin dedikleri tayfa bile ali koç denen ve yıllardır taraftarına hayal satan kandıran aldatan adama bu kadar körü körüne sahip çıkmaları sebebiyle paylaşmış olduğun kulupler arasından açık ara en sevmediğim kulup oldu. Sürekli oyun var yapı var üstümüze geliyorlar önümüzü kesiyorlar safsatası.
Katılıyorum bende Galatasarayliyim ama holigan ya da fanatik deglim fenerbahcelide fanatik olmayan arakdaslarim olmustu eskiden bi takima bu kadar bagimli olmaya bence gerek yok yani kavga filan etmeye onun disinda tutup sevebiliriz tabikide sizinkisi gibi katiliyorum Ali Koç kendisi basarisiz ama baskalarinda hep sorun ariyor
Holigan olmayı hiç anlamadım anlamayacağım. Geçen abimiz dediğimiz bir arkadaşımız var bizden 4-5 yaş büyük. Kendisi ilk okul mezunu ( bunu yermek için söylemiyorum) mühendis bir arkadaş ile tanıstırdık. Kız istiyordu bunu taa ki ilk tanıstıklarında benim hayatta tek kırmızı çizgim fenerbahçedir diyene kadar adam kadına :D Gereksiz boşşş
Saçma bence sevgilim ya da o tarz birisi yok ama bir takimla onu kiyaslamam ya da böyle bir şey yapmam ya onun tuttugu takimi hatta gerekirse tutarim kalp kirmaya ne gerek varki saçma bence
Cevap
5Cevap
Kalin cizgili 2 dugmeli yazcaktim nerdeyse aklim nereye gitmis 😅
Futbolu hiç izlemem ama niyeyse juventus diyesim geldi
Fetosarayliyim
Paok
gs..
Galatasaray
Trabzonspor
Fenerbahçe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?