Şike hakem Ali Palabıyık hakkında düşünceleriniz var mı?

Allah bu mübarek gecede onun belasını versin. Maçı resmen katletti haysiyetsiz.
Bunu bize ikinci kez yapıyor. 2 sene önce Denizlispor maçındaki art niyetlerinde Ali Koç ve yönetimi ona düdük astırmadıysa bu gecenin sebebide onlardır.
Aynısı başka bir takıma karşı olmuş olsaydı bu kansız karaktersiz haysiyetsiz hiç bir zaman bizim maçımıza verilmezdi.
Rakiplerimizle olayın hiç bir alakası yok , ancak dolaylı yoldan onların da faydasına olduğu için sevinebilirler. Ama operasyon zamanı onlarada geldiklerinde durumumuzu anlayacaklardır.
@Stewie20 Sen tarafsız gözle bakmadan bana bunu önerme. Ben zaten tarafsız gözle bakamam. Joshua King e yapılanda penaltı olabilirdi , başka bir sürü pozisyon var. Ben 90 dakika ve izlenime, kanaatlere bakıyorum. Bu başımıza kısa bir süre önce geldi zaten. Katliam vardı resmen bu akşam yani başka şeyler konuşmaya gerek yok. Penaltılara hiç bir itirazımız yok ancak dışarda tutma konusunda hak vermiyorum çizgilerden bakabilirsin. Sorunumuz bunlar değil , sorunumuz tahrik amaçlı maç yönetimi. Adamlar düşmeden ayakta kalabildikeri pozisyonda bile faul alabilirken yaka paça inen pozisyonlarda faul bile vermiyor.
Gol olayına geleceğim , düşün ki pozisyon oluşuyor ve golle sonuçlanıyor ama hakem olmayan ofsayta bayrak çekiyor. Bak ofsayt olsa kaçırsa gol dese orta sahaya koşsa vardan dönse anlarım görmemiştir. Ama olmayan bir şeyi nasıl görüyorsun?
Cevap
5Cevap
2017 yılından beri bariz hatalar yapan ve ona rağmen ligde tutulan biri. Zamanında bu hakemin hatalarına susan ve gülücükler atanlar dün gece aynısı kendilerine olunca infial çıkardılar.
Fenerliler takım kayrılsın istiyor başka bişi istemiyor valencia kendini yere atsın penaltı çalsın rakibi ikili mücadelelerde ezsin hakem bugun gördüğünü çaldı 33. dk altayı atsa kimse bişi diyemez.
Sizi kollarken bu hakemi övüyordunuz ama ne oldu?
2017-18 sezonu
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi
Hakem Ali Palabıyık
Beşiktaş’ın 3 penaltısı verilmedi
Tosici atıp Vanpersie yi atmadı
Üstüne 77 cm nizami golü (Negredo) verilmedi
Beşiktaş mağlup oldu
Ve F. Bahçe “KOL BOZUK” paylaşımı yaptı
Hakem yine aynı hakem
Dün bize olmuştu, bugün sana.
Önemli olan saha içerisinde rakibine yapılan kastı hataları maç sonu dile getirmektir. O gün sadece taraftarına sevecan göstermek için "Adaletsizliğe" göz yumdunuz şimdi de adaletten bahsetmeyin. Bu girdaptan çıkmanın tek yolu var o da eşitlik ilkesini benimsemek saha içinde ve saha dışında her türlü etkene karşı birlikte mücadele vermektir. Amacınız adalet değil ayrıcalıktır ne yazık ki
He aynen öyle olmuştu bu yıl bizim önümüzü kestikleri kadar kiminkini kesiyorlar acaba o palabıyık ya gs li, ya bjk li kendini belli ediyor zaten haysiyetsiz hiçbir takima yaptığını doğru bulmuyorum öyle birşeye hakkı da yok haddinide aşıyor ama sizi kolluyor bu bariz birbirimizi kandirmayalim birde bizim açımızdan bakmayı denerseniz iyi olur bu ülkede Fenerbahçe'ye hem hakemler düşman hem TFF önümüzü kesebileceklerini zannediyor zavallılar ama Fenerbahçe olduğumuzun farkında değiller. Ama biz her şekilde onlara rağmen varız onlar daha çok kuduracaklar çok sahada önümüzü kesseler bile biz üç beş zavallıyala var olmadık onlarla yokda olmayız herkes böyle haddini bilsin.
Bu adama guzellemeler yazan da sizsiniz ne değişti diyorum sen hikaye anlatiyorsun
Paylaştığım görseli okusana okuman varsa. FB nin taraftar en büyük taraftar grubu paylaştı
Güzelleme yok diyorsun sana kanıtla cevap verince kabullenmek yerine konuyu değiştiriyorsun. Bu hakem işinize gelince kralsa şimdi ağlamayın
ahaha Adananın 2. penaltısını yediler daha ne konuşuyorsun, ilk yarıda 11dk 2. yarıda 9dk uzattı halen daha hakemler fenerin önünü kesiyor
ahaha komedi filmleri izlemek yerine senin yorumlarını okumak gerek adı bile hatırlanmayan takım dedi. bi bak bakalım şampiyonlar liginin logosundaki 8 yıldızdan 1 tanesi hangi klubü temsil ediyor,2000 yılındaki uefa kupasını kaldıran şampiyonlar ligi şampiyonu reali deviren Türk takımı kim, yabancılara sorulduğunda en çok söylenen Türk takımı kim ya da onu geçtim ünlü futbolcuların çocuklarında bile Gs forması var. Biraz reel görüş paylaş kendinizi küçük düşürmeyin diyecem de siz zaten küçük takımın küçük taraftarcığısınız
Yalnız Ali palayabıyık iyi hakem diyen sizdiniz twitterda ne oldu şimdi?
En İyi Cevap