selamlar ben kaç senedir futbol oynuyorum altyapıda felan hiç oynamadım hep mahalle maçları felan benim yaşıtlarım ile oynarım
mevlim aslında kanat ama ben heryerde oynuyorum özelliklerim hız, pas, görüş, orta açma, çalım fazla yok, oyun kurucuyum pas alıp veririm hemen araya koşar pas alır gol atarım geçenlerde alt yapılarda oynayan gençler vardı maç yapmıştık bayada zorluydu maç 8-3 dü yeniliyorlardı ben girdim 20-15 oldu yenildik ama tüm golleri ben atmıştım + ayağımda sakatlık vardı sizce altyapıya gitsem oynayanilirmiyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Soru troll olabilir ama ciddi olma ihtimali için cevaplayalım.
Sakatlık geçici bir sey ise yani futbol oynamaya engel bir durum olmayacaksa iyileştikten sonra tabi ki haliyle futbol oynanabilir, altyapıda da olur neden olmasın.
Fakat yaş 28 görünüyor 😀 Altyapının son yaşı 21. Haliyle yaş sebepli bu imkansız, yaş farklıysa durum değişir ama epey az olması lazım 21'den de az yani.
sakatlık varsa nasıl oynucan kank, futbolcular bile sakatlanınca maça çıkmıyor ya
başlık yanlış yazılmış böyle bişi yazmadım kendisi yazılmış şöyle bi maç yapmıştım ayak tabanımın derisi soyuldu yani ayağım da darbede vardı