Evet arkadaşlar Galatasaray - Ümraniyespor'u 3-2 yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir 3 puan daha aldı ancak bu galibiyet kesinlikle muslera'ya yazar ve bence ilk yarıda 3 tane net golü kurtararak maçın adamı oldu! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Ümraniyespor'u 3-2 yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir 3 puan daha aldı ancak bu galibiyet kesinlikle muslera'ya yazar ve bence ilk yarıda 3 tane net golü kurtararak maçın adamı oldu! Maçı nasıl buldunuz?

Seyir zevki açısından mükemmel bir maçtı. 12 pozizyon Galatasaray, 5 pozizyon Ümraniye. Özellikle ilk yarı Muslera 3 net çıkardı ve diğer ikisi gol oldu. Galatasaray 6 pozizyondan birini attı. Özellikle Mertens, Oliviera ve İcardi net kaçırdı. İkinci yarı Ümraniye pozizyona giremedi ve maçı kazandık. Muslera ilk yarı çok iyiydi. Abdulkerim görevinden fazlasını yaptı. İcardi klas belli ancak Torreira unutulmamalı. Basmadık yer bırakmadı sahada. Dakika 80 lerde Galatasaray'ın 22 şutu var diyordu spiker bilmiyorum kaç tane şut cektik ama net 12-13 pozizyon sayarım Galatasaray için. Çoğu maç bu şekilde zaten. Ayrıca kimse küçümsenmemeli. Trabzon maçında çok daha farklı bir oyun olmalı.
Sağ açık oyuncusunu diyorsan Emre, Abdülkerim, Nelson hepsini geçti zaten😊 Belli kumaşı iyi oyuncu. Bu biraz tanımama, biraz küçümseme ile ilgili. İkinci yarı bunu anladılar ve pozizyon vermedik. Adam zaten neredeyse yürüyerek geçiyor ama ikinci yarı öyle olmadı. Tabii yine çalımları var yok değil. Demek istediğim 1 gol 1 asist defans oyuncusu için ekstremdir. Bunun haricinde Muslera, İcardi ve Toreira diyorum.
Bir şekilde kazanıyorlar kazanmayı alışkanlık hale getirmiş adamlar ne diyelim tatsızdı Gsli olsaydım eleştirel olurdum beğenmedim 4,5 üst ms1 alanlara selamlar
Cevap
7Cevap
Galatasaray bence şampiyon
Belli olmaz. Bugün muslera olmasa veya ümraniyesporlu oyuncular o ucuz penaltıyı veya haklı şekilde olan o kırmızıyı almasa inan galatasaray bu maçı kazanamazdı! 10 kişi kaldıktan sonra icardi galatasaray'ı kurtardı ve bence şansla kazanılan bir maç, tabi ümraniyesporlu amatör oyuncularıda unutmuyorum!
Güzel maçtı
2. yarıdaki kadro ilk yarıda olsa emin ol ümraniye sol kanattan o atakları yapamazdı ki bunu 2. yarıda çok iyi bir şekilde gördük
Artı ikinci yarıda gomis'i çok geç oyuna aldı ve bir ara mata ve mertens'i ayna anda oynatarak büyük hata yaptı ki o dakikalarda kırmızı kart geldi ve okan hoca mertens'i çıkartarak doğruya döndü. Ancak orta sahayı sadece toreira'ya emanet etmek bazı maçlarda büyük risk olabilir... Tamam toreira iki kişilik oynadı ama her maçta böyle oynayamaz! Bazı maçlarda berkan'ı düşünmesi lazım toreira ile beraber...
Böyle maçlar olacak kazanmayı bileceksin bu maçlarda
Hakemlerle kazanılan haram puanlar
59' Galatasaray'ın kazandığı penaltı
🗣 Bülent Yıldırım: "Yanlış karar."
🗣 Deniz Çoban: "Yanlış karar."
🔗 (beIN Sports)
Kırmızı kart öncesi gslinin yaptığı faulü vermedi
maç ümraniyenin hakkıydı
Evet ama ümraniyespor'un neden lig sonuncusu olduğunu bugün anladım! Bu kadar ucuz penaltı yapılmaz, ikinci sarıdan atılan oyuncu rezalet şekilde amatörce kendini attırdı böyle olursa da kusura bakma ama düşmeye mahkum olursun! Ümraniyespor iyi mücadele ediyor ama küçük detaylarda büyük hata yapıyorlar...
Oley be hem penaltı aldık hem kırmızı kart çıktı maçı resmen satın aldık çok mutluyum. Şampiyonluk geliyoooor
Iki kararda doğru bence hakemlik durum yok. Ilk yarıda ümraniyespor'un golünden önce penaltı tartışması vardı bence orada da hakem haklıydı ve penaltı yoktu...
Her zaman her yerde şanlı Galatasaray
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?