AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Daha demin sormadın mı devamlı anasayfada senin 46'lık havan topu gibi g*tünü görmek zorunda mıyız arkadaş ya, iyi işte.
Çok iyi yorum sujsjsjsjsj
@ButcherBlaviken eyv :d
Sesli güldüm mk hahahaha
Burdaki adamların ekmeğine niye karısıyon😂
@hmmmmmmmm_ bu tarz kızlar kimseye ekmek vermez, hatta foto çalıntı bile olabilir sırf soruya gelen ilgiyle açlığını doyurup gidiyorlar ;)
Şahsi fikrim ilgi açlığını doyurmak isteyen bir kız kendi fotoğrafını koyar. Bu fotoğraf da soruyu sorana ait hemcinslerimi az çok tanırım😅
@hmmmmmmmm_ genelde fake oluyorlar ondan dedim, kendi fotosu da olsa ilgiyi alıp gidiyor sonuçta kimseye ekmek çıkmaz burdan dediğim gibi 😂
Ayak , bacak ve çok özür dilerim göğüs ucları belli olan bir kız onlar için ekmek kapısı... burdan çokça ekmek çıkar ki kızlar da her şeyin farkında emin olabilrisin
@hmmmmmmmm_ Ben ekmeği geçtim artık erkek görmekten sıkıldım kız yok ki adam akıllı çoğu da zaten yollu düzgün birini bulsam sevecem adam gibi ldjflsjfkg
@hmmmmmmmm_ para karşılığı diyorsan ona bir şey diyemem burası biçilmiş kaftan zaten onun için. Ben takılma fb falan kast ettim, bu tarz kızların zaten etrafında erkek çok KS erkeğini napsın.
@Pandamsı_642 Allah başka dert vermesin🤣
@hmmmmmmmm_ Başka derdim de var 😃
@Pandamsı_642 valla bu zamanda düzgün kız bulmak en zoru, tabii kadın olduğu için dertten anlamaması normal boş ver 😂
@SadrazamPower sana bi şey söyliyim mi ben kimseye kuyruk sallamama rağmen benim bile bi sürü erkek oluyo etrafımda ayar vermeyince daha da artıyorlar neden bilmiyorum ama dişi köpeğin etrafını sarmış erkek sürüsü gibiii rahatsız edici bir durum. Belki de ben çağın rahatlığına alışamadım😒
Haklısın brom bak sen beni anladın kadın milleti İste ne anlar aşktan sevgiden.
Kadın olduğu için dertten anlamaz mı😂😂😂
Gidin Allah aşkına sokakta bile rahat yürüyemeyen her dk namusuna laf edilen de biziz.
@hmmmmmmmm_ Türkiye'de yasiyosun normal değil mi? Cinselliğin afrikasidir Türkiye
Neden erkeklerin etrafında fazla kız yok çünkü erkekler her zaman kız peşinde sizin kosmaniza gerek kalmıyor. Erkekler 3 gün ilgi vermese size siz bize gelirsiniz.
@hmmmmmmmm_ Erkekler ölünce de umursanmiyor mesela lafa gelince esitiz dersiniz?
@Pandamsı_642 inan bana ilgi vermeyen hiçbi erkeğin peşinden koşmadım ritüel büyü fal vs her kapıyı deneyen kızlar var onlara da ayrı ayar oluyorum😂
Tülaaaaay seni çok seviyom nolur geri dönn😂😂😂😂😂
@hmmmmmmmm_ Aynen bacım sen devam böyle sensin sen
@Pandamsı_642 biz ne anlatıyoruz bu ne anlatıyor 2 dakikada kadın cinayetine geldi konu her yerde ajitasyon yapacaklar illa. Sanki cinayeti biz işliyoruz ag takıldığınız serseri erkekler işliyor, yine biz efendi erkekler suçlu oluyoruz. Boş ver abi feminist kafaya uğraşılmaz hep kendileri haklıdır.
Aynen kardeşim laftan anlamaz tipler için kendimizi yormaya gerek yok bunlar serseri erkeklere aşık olmaya devam etsinler. Ben arabalara aşık oldum bunlar yüzünden.
@Pandamsı_642 yahu panda efendi sen neden beyninde kodladığın şeylerle bana hesap soruyon kii😂
Kadın ve erkek fizyolojik ve mental olarak bile eşit değilken ikili ilişkilerde nasıl eşit olsunnn genelleme yapmayı azaltmalısin😂
Feminist değilim neden beni yargılıyorsunuz 10 dakikalık sohbetten ne kadar çok çıkarım yapabildiniz...
@hmmmmmmmm_ tamam bacım sensin dedim uzatma daaa senin dilin ile bizim dilimiz farklı en iyisi susalım okey?
Bana uyar bacısının gülü
@hmmmmmmmm_ Uymazsa uydururum bacım 😉
Şimdi sesin çıkmasın ben gidiyorum güle güle. İsim gücüm var işler beni bekler
Uydururmuşmuş hallere bak ya nasıl da erkekleniyorr
@hmmmmmmmm_ ne sandın bacım
Bazılarına feministlerin yaptırımları müstehak sanırım😂😂😂
Tamam abi uzatmayın yeter
Tamam🤗
@hmmmmmmmm_ ama öyle kıza düzgün diyemeyiz bedeni ile erkekleri etkilemeye çalışan kız cinsel objedir
@SadrazamPower bu hanımefendiye @hmmmmmmmm_ özelden profil resmi çicek vardı simdiki gibi Profil resminiz Güzel dedim Oldugu gibi direk engelledi yeminle İyi
niyetten yazdım kafalarına bişi girmiş bütün erkekler kötü hepsi kötü niyetli ben ne kızlara denk geldim özelden yazdılar bi tek engel atmadım birini dogru yola koymak istedim olmadı üstüne engelledim düzelmeyince öyle işte
@KürtTorunu bakın cidden özür dilerim ama ben burada kendi poposunu atan erkeğe bile denk geldim o kadar acayip mesajlar gördüm ki aklın hayalin durur... ben engeli atmasam ne oluyor biliyo musun bin tane küfür yiyorum cevap vermiyorum diye. Ama nedense hep kendi bakış açınızdan bakıyorsunuz belki de bu kolay geliyor... ama tekrar özür dilerim.
şu yorumu yazarken yorumsuz butonuna basmak lazımmış arkadaş devamlı bildirim geliyor iyi ki yorumumun altına pembe üyelik görüş attı yani. zınk zınk zınk bildirim susmuyor.
abi her gördüğünüz pembeye yazmayın sizde olur biter. zaten kız egoluyum havalıyım yazmış niye yürümeye çalışıyorsunuz ki, ona şimdi günde 1000 tane dm geliyordur 190 sarışın kaslı mavi gözlü zengin değilseniz bakmaz size haliyle.
Aynen öyle kardesim
@hmmmmmmmm_ poposu atanlar erkek degildir bende onlar degilim küfür yazmadım yazmamda 2 gün o mesaj bekledi küfür yazan 2 günü beklemez özür dilemenize gerek yok geçmis olmuş bişi siz egonuzda kavrulun arkadaşa bildirim geliyor konuyu kapatalim ben sizi gordüm olanı yazmak istedim
Çok çalışman lazım, iyi beslenmen lazım. Kalça görmesek bizi kandıracaksın sjsjdk
Niyetin yürüyen kıça dönüşmek mi? Bu hali kötü değil ama squad işini abartırsan 3,16 BMW tamponu gibi olur ve bence çekici bir görüntü de değil...
Yok. Ilk de durusdan vr gibi one egilim 2 inci de durus duz yok. Dogru hareketleri dogru kisiyle bnle ypmalisin
Squat yapma, bol bol çikolata ye bundan daha güzel toton olur fkfkfkfk
Hiç de güzel olmaz
Sana fikrini soran oldu mu
baya ilerleme var fort kampanası gibi olmuş kimin götüyse
Neden bedeninizi teşhir ediyorsunuz? Harama bulaşmayın.
Ayıp Günah Ne Haya Ne utanma Kalmış Allah islah etsin
Güzel yorum için teşekkür ederim.
@Behavaha Rica Ederim 😊
çok başarılı olmuş bence devam edin sakın bırakmayınız
Güzel kalçanız var dikleştirmenizngerekiyor bul. beni
şu an fazla küçük. Squata ağır gir ve sağlam diyet yap protein ağırlıklı
Tamam yaziyorum
Yazdim profilde karanlik bir fotom var
biraz daha çalışmlalısın az daha çıkık olsa iyi olur :D
pantolonu gösteren ütü kadını gösteren gö. tü sen birazdaha çalış olmamış bu
yok öyle hemen olmaz zaten kılonda yok bıraz kılo almalısın sguat ozaman ıse yarar
At gibisin maşallah sabaha kadar mik mik doymam vura vura
O taytı giyip bende ciğerime kadar çeksem benimde böyle görünür
Sadece squat değilde free lunge ve hip trusta yapabilirsin
Bayiliyorum sen gibi teshircilere. Keske boyle karim olsa heyecanli bi yasantimiz okurdu. Kalcalar muhtesem bu arada
Ben beğenmedim açıkçası kolay beğenmiyorum öyle artık ve herkes her önüne gelene yazmasa ne güzel olucak
Şekillenmeye başlamış ama daha fazla çalışmalısın.
Sayenizde g*te doydular
Bu kacıncı yahu?
Aynen katılıyorum
Bana göre mükemmel desem libidom yükseldi 😍👄
Zayıfsın kanka az kilo al ve squata daha fazla asıl
cok iyi var ya keske gizli omasudin bisler iatedim sormak ya
Bence guzel zamanla daha iyi olur ama bu haliyle bile kaldirdin gece gece
Var var 🥰 maşallah
Sen buna kalça mı diyorsun cidden :D
Canım yeni başladım squata ondan
36 beden olmadığın sürece istediğini yap :) hiçbir şeye yaramaz.
Çok yok bence.
Üff hem de nasıl. 🔥
Daha olmamış ele avuca gelmesi lazım
Sizmisiniz bu gldkdldmsşsö
İlk foto muazzam gerçekten
Formu gayet iyi, sıkıntı yok.
Biraz daha çalışarak şeklini arttırabilirsin
airbag değil mi lan bu
Guzel olmus sevdim 👍🏻
Var’a gitmek gerekiyor 😂
var gibi ama yok gibi de
Var gibi kilo alırsan daha iyi çıkacak