Yav arkadas bu nasıl oluyor ben adamdan iyi besleniyorum iyi antreman yapıyorum adamın omuzu 2 ayda 5 cm atıyor benim olduğu yerde sayıyor bu nedir arkadaş ya
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genetik olabilir
Kral adam 26 yaşında
Genetik.
5 cmden bahsediyorum
Kanka spor yapmadan omuzlarım genişti zaten yine genişledi genetik işte
Yavrum sen kaç yaşındasın ben sana gelişim yaşındaki adamdan bagsetmiyorum
Yavrum mu haddini bil hitap cümlelerini ebeveynlerine sakla kardeşim hadi
İlk önce sen Bi cümleni bil büyüğünü küçüğünü bil sonra cümlesini bileni bekle
Ya hadi dostum hadi büyük küçük işi değil bu yavrunu karnında buyutmeden devam et yoluna
Senin ölünü ölmüsünü * * yavrularım ya bebesi hadi ordan git bacını *
Genetik.
5 cm den bahsediyorum
Steroid, creatin ve genetik?
Ya ne genetik adam 26 yasinda
Yaşla alakası yok. Genetik vücutla alakalı doğuştan olan bir şey. ayrıca kreatin ve steroid kullanıyorsa 1 ayda senin 2 katına çıkabilir.
Reis bana dediler beslenmen düzgün olursa hiç birseye gerek yok
Reis beslenme ayrı şey beslenme olmadan olmaz eğer düzenli beslenirsen protein tozuna vs. ihtiyaç duymazsın hızlıca gelişebilirsin ama steroid öyle değil o çok başka bir şey seni anında büyütüyor yani sporun başında 5 cm büyür kolların sonra yılda 1 cm 1 cm büyür ya eğer sterois alırsan her ay 3 cm 3 cm büyür onun mantığı bu kesinlikle doğal olmayan zararlı bir madde ama hızlı geliştiriyor.
Kral ben yememe içmeme dikkat ediyorum kütle kazanıyorum görünüşüm düzeliyor ama ama cmler yerinde sekiyor
Benim 5 aylık bir spor geçmişim olmuştu ilk 3 ay kollar baya büyüdü santim falan kütle de kazandım ama 4. ve 5. aylarda bayağı yavaşladı ilk aylar hamlık atma ayları olduğu için vücut hızla doğal haline geliyor ama sonraki aylar hatta yıllar aşırı zor ve zor olduğu için insanlar steroid alıyor ve her ay aynı ilk aymış gibi geliyor bu sayede dev gibi oluyorlar ama bunun bedeli bayağı büyük tabii..
Neyin bedeli büyük anlamadım
Steroid'in aşırı zararlı bir madde ve kullandığın zaman erkekliğin bitiyor.
Hm o kadarmı ya ee peki ben niye büyümüyorum beslenmem düzenli olduğu hade
Vücudun senin genetiğinin en üst seviyesine ulaşmış çünkü. şu saatten sonra büyümen yılda en fazla 2 cm olur oda kollar için. omuzu falan bilemem.
Reis benim kollarım 35 den 34 de düştü omuzda 117 bu fazla bisey degilki
İşte agam genetik dediğim kavram tam olarak bu bazılarının genetiği çok iyidir kolu 40 cm 39 cm arası gidip gelir bazısının 35 dir 34 arası gidip gelir ama yıl sonunda 36 37 olur yani her şey genetik fazla kafaya takma senin yapabileceğin bir şey yok sen yine beslenmene dikkat et zamanla büyür. steroid kullanma yeter ciddi söylüyorum pişmanlık.
Hoca öyle demiyor ama hoca şu an yag kaybedip kütle kazanıyorsun sen gelismiyorum sanıyorsun ama gelisiyorsun mesela görüntü kaliten artıyormu artıyor demekki gelişen birsey var diyor
Kaç aydır spor yaptığını bilmiyorum o yüzden kesin bir şey diyemem eğer yeniysen bu işte hocanın dediği doğru vücut yağları kaybettikçe küçülür ama spor yaptıkça büyür hem küçülüp hem büyüyorsun yağ kütlen bitince sadece gelişiyor olursun ve daha da büyürsün ayrıca görüntü kaliten artıyorsa bir sorun yok demektir rahat ol :)
Reis baştan sona anlatayım 9 ay araliklarla düzeni kötü olan Bi salona gittim bisey yapamadım hep yaglandim şimdi düzenli beslenme düzenli spor salonunda 2 aydır yapıyorum ve görüntü kalitem çok arttı sadece cm olarak fark yok ama hacimli duruyorum hemde baya
Hatta hoca bana dedi kas kütlesi kaybetmemissin şanslısın dedi
Evet bayağı şanslısın. şimdi yağ oranını azaltmaya bak sonra protein alımını arttır hırslı bir şekilde ağır spor yap mükemmel bir görünüme sahip olucağını düşünüyorum 6 ay sonra
Ozmn ben yağın yerine kütle koyuyorum aslında gelisiyorum ama fark etmiyorum demi
Aynen öyle bu sayede görünüşün düzeliyor ve zamanı geldiğinde geliştiğini daha da iyi görüceksin yağ oranın minimuma indiğinde.
Aynen sağol reis çok makbule geçti gerçekten
Ne demek agam sana başarılı bir gelecek diliyorum iyi akşamlar.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!