Selamlar... Ya tek taraftan ya da iki taraftan ele alabilirsiniz konuyu.

Selamlar... Ya tek taraftan ya da iki taraftan ele alabilirsiniz konuyu.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Sporu kendileri için yapan erkekler kadınları en hızlı ve uzun süreli etkilemeyi başaran erkekler oluyor. Acil kadın düşürmek gayesiyle yola çıkanlar karaktersiz ve karizmasız tipler. Akıllı erkek sporu sadece kendisi için yapar, sonraki levellerde kaliteli ilişkisinin tadını çıkarır. Aynı şey kadınlar için de geçerli. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Sadece amaçları kadınlar etkilemekse uzun süren bir birlikteliğin ardından sporu bırakır göbek yaparlar zaten. Kendisi için yapıyorlarsa karşı cinsten beğeni kazanmak tek amacı değilse bu en mantıklısı olur
Bunca zamandır sporu hiçbir zaman bir kadını etkilemek uğruna yapmadım 1. si salon sporu, kendimi zorlamayı sevdiğimden ve kendi ideallerime ulaşmak amacıyla yaptım.
Yüzme ve Triathlon gibi dayanıklılık gerektiren sporları ise sadece sevdiğimden yaptım.
Trai mrai :D :D Triathlon 3 dalın birleşmesinden oluşuyor Yüzme, Bisiklet ve Koşu :D Tabi bir Triathlet Duatlon ve ya müsabakalarına da katılabilir hepsi Triatlon federasyonu tarafından yönetiliyor.
Yan bilgiler de verdik sıkmayız umarım :D İstediğim yaşta başlayamadım spor karşıtı bir baba yüzünden ama gizlice yüzmeye kayıt olduğum doğrudur :D 2014 senesinde bıraktım o zamandan bu zamana da farklı şeyler yaptım şimdilerde zaman zaman salona gittiğim oluyor onun dışında kendim yapıyorum bir şeyler :D
Bırakma sebeplerim farklıydı yoksa Milli sporculuk yolunda adım adım gidiyordum :D şayet olsan bile sevdiğinden yapacaksın yine zira para yok fazla o sporlarda :D
Şimdilerde takılıyoruz işte arada yapmam gerektiğini içimde hissediyorum seviyorum. Fırsat olursa üyelik alacağım havuzdan şu hayatımız bir düzene girsin :D
Umarım teşekkür ederim ✨Sana da istediğinden :D
Cevap
14Cevap
Kadınlar olmasa spor salonları boş kalr
Kaslı erkek göruntüsü göbekli erkekleri demorize ediyor zaten
Bazıları kadınlar için spor yapıyor. özellikle uzun boy kaslı erkek isteyen kızlar için. bazıları sağlık için ve kendileri için
Konu fitness ise safi görüntü. Yoksa bir insan neden vucudunu sergileme isteği duyar ki.
Spor salonları aşk acısı çeken elemanlarla dolu
Bunu dogru söyledn
Kendisi için
Kişi etkilemek için bu yoğun idman yapacagima gider direk konuşurum
Bunun sadece idman kısmi yok arka tezgahı daha da uğraştırıcı
Spor sağlıklı olmak için yapılır.
Çevredeki kızları etkilemek için yapan da var gerçekten.
Kendimi daha iyi hissetmek için yapıyorum. Etkilenmeleri de hoş
kendileri için yapıyorlardır yani umarım 😅
Umarım kendileri için yapıyorlardır 🙄
😅😅
Sporla çoğalan erkekler kadınlar için yapar kendi çoğalan erkekler sağlıkları için yapar 😂
Hayır öyle bir niyetim yok fazla kilo veriyorum evet kas da geliştireceğim ama kimse için değil
İki amaçla birden yapan da vardır tak bir amaç için yapan da vardır
İki türlü de var. Beni sorsan mesleğim gereği yapmak zorunda olduğum için yapıyorum ☺️
İki türlü de yapan vardır bence genelleme haksızlık olur
Özgüven artışı, estetik gözükmek, sağlık, güç bide belki milfler bu kadar
Daha özgüvenli hissetmek için olabilir
spor bir ihtiyac. hatta zorunluluk.
Ben iki sene önce 83 kiloydum beyefendi zorunluluğu sjjsjsj
Ne zorunluluğu shhhsj
Bence her 2si için de yapan vardır
Spordan etkilenen kız mı var ya? :D
Kendim için yapıyorum ama daha çok milfler için...
Reis ya işi biliyosun sjjssj
@KaanArducc En güzeli. 😄
Sjsjsjj doğru yol
@KaanArducc 👍🏻😄
Ikiside olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?