Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu, Trabzonspor-Fenerbahçe maçına taraftarlarımızın alınmayacağını açıkladı.
— 12 Numara 🇹🇷 (@12numaraorg) December 16, 2022
Ne düşünüyorsunuz?
👇 pic.twitter.com/pCfSj0hUdx

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu, Trabzonspor-Fenerbahçe maçına taraftarlarımızın alınmayacağını açıkladı.
— 12 Numara 🇹🇷 (@12numaraorg) December 16, 2022
Ne düşünüyorsunuz?
👇 pic.twitter.com/pCfSj0hUdx
Bence doğru karar. çünkü en son Göztepe ve Altay maçında yaşanan olayların tekrarı olabilir. bu yüzden önlem almış olabilirler. zaten Fenerbahçe Trabzonspor maçları hep olaylı geçiyor genelde. yani birtakım kazandığı zaman ya da fark attığı zaman bu tarz olaylar yaşanıyor tabi ki.
Gerçekten bu tarz olaylar aslında bu ülkede futboldan soğutabiliyor. yani futboldan çok hakemi ya da olayları konuşuyoruz.
Maalesef öyle oluyor. Hatta en son ne zaman lig maçı izledim hatırlamıyorum ben 😀
Ben 2 yıl önce izledim o zaman başak şehir şampiyondu sonra bıraktım :D
Hahaha neden sonra bıraktın?
Başak şampiyon olduysa lig bitmiştir mi dedin? 😂
Sıkıldım :D onun yerine filmlere sarmıştım
Daha faydalı olduğu kesin 😀
Son dönemlerde de derbilere veya karşıt taraftar gruplarının olduğu maçlara seyirci alınmama kararı çok sık verilmeye başlandı.
Eğer sahadaki kargaşayı önleyemiyorsanız futbolda yönetimi bıraksınlar ve bu işi yapabilen kişiler yapsın çünkü maça seyirci almayarak sorun çözülmüyor aksine birbirine daha çok bileniyor her iki tarafta ayrıca maçta seyirci avantajı olan ev sahibi ekip zaten o konuda avantajlıyken tamamen üst seviyede bir avantaja sahip oluyor.
Ben çok doğru bulmuyorum bu tip kararları, eğer kulübün seyircisiz oynama cezası yoksa seyirci alınmalı.
Tamamen aynı fikirdeyim, gittikçe "rekabet" etmenin tadından uzaklaşıyoruz...
Kesinlikle öyle, rekabet bitiyor.
Holiganlığa elbette karşıyız ancak birileri holiganlık yapıyor diye de taraftar kavramını öldürmenin mantıklı bir tarafı yok zaten ülkemizde eskisi gibi ateşli taraftar grupları yok yani çoğunun adı kaldı ki bu şekilde yapılınca tamamen bitiyor taraftarlık.
Şu yazdığını bir yapabilsek her şey hallolur.
"Eğer sahadaki kargaşayı önleyemiyorsanız futbolda yönetimi bıraksınlar ve bu işi yapabilen kişiler yapsın..."
Ülkecek en büyük sorunumuz işi ehillerine verememek zaten.
O yüzden bu durumdayız maalesef.
Öyle...
Somrs olay çıkarıyorlar futbolda fanatiklik kadar saçma bir kafa yapısı yok en iyisi herkes kendi evindeki taraftarla oynasın sonra birbirlerinin ümüğünü sıkmasinlar
Kendi evindeki taraftarla oynasın derken? 😂
O an hem kuzenle konuşuyordum hem TV açıktı hem kuş ötüyordu zaten yazıda da değişimler var mutasyona uğramış 🤣🤣
Hahah 😂
Yok aklıma senin akşamki sorundaki muhabbet geldi yoksa başkası normal anlayabilir, sıkıntı bende oldu 🤣
Herkes kendi evindeki Messi ve nsymarla oynarsa ortalık karışır hocam 🤣🤣🤣
Aynen aklıma o geldi 😂😂
Evin içinde tepişen tepisene 🤣
😂😂
Alındıgı zaman neler yaşanacak biliniyor.
Çok saçma ama bu iki takım taraftarı konu futbol olunca ezeli düşman. Konu futbol değilse can ciğer kuzu sarması.. İki kardeş bile olsa farketmiyor. ( Kendi ailemde bu durum yaşanıyor. 😀 )
Güzel bir örnek oldu bu 😀
Peki sence futbolda niye öyle, olay yerinden bildirebilir misin? 😂
Nedeni bilinmeyen bir şekilde tüm sinirlere empoze edilen fanatiklik dürtüleri aktivite oluyor. 😀
Fanatizm 😀
Haftaya şenlik var o zaman 😂
Maç günü kardeşim aileden uzak duracak 😂 Aile Spor Güvenlik kurulu kararı ile 🤣
Hahaha çok iyiymiş 🤣
Teşekkür ederim 😊😀
Rica ederim 😀
Cevap
4Cevap
Evet iki düşman gibi davranırlarsa olacagı bu
Zaten spor mu oynuyorlar savaş mı yapıyorlar belli değl
Cidden bu iki takım için bunu söylemek doğru 😀
Evet doğru bir karar bizim insanımız adam gibi maç izlemeyi bilmiyor çünkü derbilere rakip takım taraftarları alınmasın hiç bir zaman
O zaman da rekabetin keyfi çıkar mı peki?
O tribünde tezahürat yarışı, hatta yan yana maç izlmer keyfi, sataşmalar vs...
Buna teşvik etmenin bir yolu olmalı...
Çok kez denediler bunu ama en son Göztepe - Altay maçında çıkan olaylar bile gösterdi ki bize toplum olarak hala hazır değiliz buna ben böylesin daha iyi olduğunu düşünüyorum
Galiba...
Artık böyle olmalı derbi maçlar seyircisiz olmalı sonra sapıtıyorlar kavga çıkarıyorlar sağa sola saldırıyorlar verilen ceza da işe yaramıyor en güzeli seyircisiz oynanması.
Pandemide seyircisiz keyfi çıkmıyor diye izlemeyi bıraktım ben...
Başka bir yolu olmalı 🤔
biraz saçma olmuş.. tarafsız izleseymişler bari 😅
Olmaz para kazanmaları lazım 😀
haksızlık ama ya 😅
Evet ama... Karar vericiler böyle istiyor 😂
fenerbahcelilere yazık olmuş 😅
İkinci yarıda bu sefer tam tersi olacak herhalde, bu dengeler mi durumu? 😀
her şey olabilir 😂
😀
neden ki saçmalık bence
En son Göztepe - Altay maçı ve daha önce Trabzon'da yaşanan olaylar vs. olay çıkmasın diye herhalde...
biraz anlatsana hangi taraf suçlu ki
ben taraftarlar arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum
Ohoo o olay hem uzun, hem karışık biraz ile bitmez o 😀
Şöyle bir link bırakayım, okuyabilirsin.
tr.m.wikipedia.org/.../2015_Trabzon_otob%C3%BCs_sald%C4%B1r%C4%B1s%C4%B1
Doğru
Gayet doğal kendi pisliklerin de bogulsunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?