🇧🇪Belçika Futbol Federasyonu "Yıldız oyuncuları yönetme becerisine sahip olan ve kazanmayı bilen bir teknik direktör aranıyor" diye milli takım için iş ilanı açtı.
Birden fazla yıldız futbolcu başarı getirir mi sizce?
#kafamıngüzelligi

🇧🇪Belçika Futbol Federasyonu "Yıldız oyuncuları yönetme becerisine sahip olan ve kazanmayı bilen bir teknik direktör aranıyor" diye milli takım için iş ilanı açtı.
Birden fazla yıldız futbolcu başarı getirir mi sizce?
#kafamıngüzelligi

Belge linkini bulup okuyacağım diye canım çıktı 😂
Çünkü o kadar doğru bir ilan ki, ihtiyaca göre verilmiş bir iş ilanı ancak bu kadar güzel olabilir.
Cidden çok iyi, çok yerinde bir ilan olmuş.
Gereklilikleri sağlamak isterdim ya, böyle ilanlara başvuru yapabilmek bile bir zevk 😀
Helal olsun adamlara, bizim gibi kritersiz almıyorlar 🤣
Yönetilebilirse getirir 😎
Biri şunlara Fatih Terim'in boşta olduğunu söylesin 😂
Bence dilden değilde egodan kaybedebilir 😃 Yılmaz Vural kesin başvurmuştur haha 😂
Onu da verdiler de noldu hep küme düşürdü 😂
PSG yıldızlarla dolu da ne oldu? 😃 Çerez gibi gelen lig ile kupasını dinlene dinlene alır elbette, bir tek Şampiyonlar Ligi'ni alamıyorlar. Kulüp de kazanabileceklerini zannederek yıldız transferlere yoğunlaşıyor.
Cevap
6Cevap
Birden fazla yıldız oyuncu tabi ki başarı getirir ama kullanmayı bilmek gerekiyor
Alt tarafı artık son dönemece girmeye başlamış Kevin De Bruyne ile bitmiş tükenmiş Hazard var. Lukaku milli takımda doğru dürüst oynamıyor bile
Kim la yıldız oyuncular? Axel Witsel yıldız da haberimiz mi yok?
Ben yönetirim hepsini bana versinler takımı taktik/teknik/motivasyon/oyuncu ruhsal analizi/duygu çözümlemesi/karakter tespiti ve zihin haritası çizerim
Guardiola yıldız oyuncularla 9 kupa kazandı zamanında los galacticos kadrosu mesela yıldızlarla ztn iyi teknik direktör olursın
Önemli olan otoritedir
Güle güle bir daha beklermiyiz bilmem 🤫 👏👋👋
Başarı getirir kesinlikle
Değişik bir ilan olmuş
Getirmez
Fransa?
beni alsınlar sdfs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?