Son 11 sezondan birer futbolcu seçerek en iyi üç büyükler takımılarını oluşturdum. Sizce ligde ve avrupa'da ne yaparlardı?

Son 11 sezondan birer futbolcu seçerek en iyi üç büyükler takımılarını oluşturdum. Sizce ligde ve avrupada ne yaparlardı?

Öncelikle objektif bir şekilde değerlendimenizi davet ediyorum. Şöyle kıyaslamaları yapmıyordum ne zamandır 😂 olabildiğince en iyilerini kurmaya çalıştım ve bunu yaparken yeniden eskiye doğru 24/25 sezonundan başlayrak 14/15 sezonuna giderek yaptım. Örnek veriyorum ( Drogba veya Eboue′yi soracak olursanız onların olduğu sezona ulaşmadan 11 tamamlanmış oluyor. ) Bunu oluştururken bazı daha iyi oyunculara ulaşabilmek için o bölgeleri boş tutarak diğer mevkileri daha iyi olabilecekken biraz kısmış gibi oluyorum çünkü dediğim gibi her bir sezondan tek oyuncu seçme hakkım oluyor.

Galatasaray
Fenerbahçe
Beşiktaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
10 ay
Ayrıca en iyisi hangisi olmuş kadroları objektif olarak değerlendirelim o takımın taraftarı olduğunuz için seçmeyelim.
Son 11 sezondan birer futbolcu seçerek en iyi üç büyükler takımılarını oluşturdum. Sizce ligde ve avrupa'da ne yaparlardı?