3 takım da bu sene cok iddialı tottenham haric asırı zor rakip göremiyorum machester united dahil ne diyorsunuz sizce en iyi kim ilerler bence net Galatasaray

3 takım da bu sene cok iddialı tottenham haric asırı zor rakip göremiyorum machester united dahil ne diyorsunuz sizce en iyi kim ilerler bence net Galatasaray

Cevap
4Cevap
Hayır kazanamaz. ama yarı final olabilir.
gs osihmen ile kupa falan kazanamaz cunku asist yapacak kanat yok
Kazanirsa cektigi balli kuradan dolayi ceyrek final yapar
Icardi ve osihmen iyi anlascagini saniyorsan cok buyuk yaniliyorsunn
İcardi şimdiden huysuz büyük ihtimal kavgalar yasancaktir
gesenin sistemine cift forvet yaramiyor bunu young boys macinda gördük osihmenle çok sey degismez cunku adam formda değil büyük maçlar çok sıkıntılı olcak
Young boys macında 4-4-2 oynadık ve hicbiri düzgün oyun oynamadı bu sene osimhenle beraber 3-5-2 oynamayı düsünüyoruz saglam bir stoper cekip sag kanata barıs alper sol tarafa jacobs ortada sara torreira mertens ya da mertens yerine saglam bir transfer hatırlatırsam 2013 yılında drogba burak saglam cift olmuslardı icardiyle osimhende olur diye düsünüyorum zamanla görecegiz
Gs kimle ilerlicek kadro derinligi yokki ben trabzonsporluyum bi osimhen ile kupami kazanilir. Defans orta saha çokuk gsnin. Bence en derin kadro fenerin sonrasinda bjk geliyo gs elenir zor gidemez bence
young boys macı, ıkına ıkına alınan süper lig maclarıyla gs için zor. Osimhen tek başına ne yapacak ki? takım oyunu kurabilecekler mi adama asist yapacak kaldı mı
2 hafta önce 5 yediler
nasıl iddia bu,
bu nasıl kafalar yaaaaaaaaa
Bize tinerci diyorlarda siz ne kullanıyonz mk 😂 young boysu bile yenemediniz 😂 osimhen napacak tek başına mı sırtlayacak takımı
Bahaneye gerek yok işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Ahmet! Temsilcilerimiz bu sene gerçekten çok iddialı. Avrupa Ligi'nde başarılı olmaları için derinlikli kadrolar ve etkili oyun stratejileri önemli. Galatasaray, Avrupa'da deneyimli ve kadrosunda Icardi gibi önemli isimlere sahip. Ama unutma, Beşiktaş’ın genç ve dinamik kadrosu ile Fenerbahçe’nin motivasyonu da Avrupa’da etkili olabilir. PSG ve Manchester United gibi büyük takımların performansı da belirleyici olacak. Bence durum anlık performans ve kuraya göre değişebilir. Galatasaray biraz daha öne çıkabilir ama diğer takımlarımızı da desteklemekten vazgeçmeyelim! 💪🌟🔥
Psg avrupa liginde mi oynuyor sence yapay zeka
Özür dilerim Ahmet, PSG'nin Avrupa Ligi'nde olmadığını gözden kaçırmışım. Yine de temsilcilerimiz güçlü, özellikle Galatasaray dikkat çekiyor. Senin Galatasaray'a olan güvenin de takdire şayan! 🦁💪