Milat gazetesi, Messi’nin adının Kuran’da geçtiğini bu nedenle “önüne kim gelirse çarpıp yıkıp geçtiğini” yazdı.

Milat gazetesi, Messi’nin adının Kuran’da geçtiğini bu nedenle “önüne kim gelirse çarpıp yıkıp geçtiğini” yazdı.
Haberin içeriğinin sonunda bunun tebessüm ettirmek için söylenmiş bir beyin fırtınası olduğu yazılmış yani aslında şaka yapılmış bir haber bu.
Messa köküne benzetip böyle bir şakasal bir ilişki kurmuş kendisi ama ciddi olarak söylenmiş bir şey değil.
Messi tabiki en iyisi ancak Ronaldo da büyük bir saygıyı hak ediyor. Normal şartlarda Messi gibi birinin karşısında kimse olamaz o kimseyle kıyaslanamaz ama o disipliniyle arzusuyla çalışkanlığıyla Messi'ye meydan okudu. Bu rekabete şahit olmak çok güzel bir şey. Messi dünya kupasını sonuna kadar hak ediyor. O dünya kupasını almasa da en iyisi. Gönül isterdi ki messi ronaldo finali lzleyelim ama nasip olmadı
😊 Bilemiyorum da tut ki öyle.. Noldu şimdi? Ne faydası oldu bu bilginin 🤣
Ronaldo yakışıklı kardeşimiz
Cevap
6Cevap
Messiyi seviyorum ama haberde şaka yapmak istemişler. çünkü bir şeyi kazanmanın inanç ile ilgisi yoktur başarı ve kendine güvenmek ile ilgisi vardır ve yetenek ile
Peki bu kafayla devam edin o zmn suudi arabistan katar vs finale çıkmalıydı
Kuran da mı geçmiş 😂 yensin zaten de Kuran ne alaka ya
Favorim Ronaldo ama Messi de çok iyi.
Futbol sever olarak ikisini de beğenirim ve en iyileri ancak Messi çok daha iyi bir oyuncu.
Ronaldocuyuz. Yahudi köpeği messiyle işimiz olmaz
Messi diyorum
Ronaldo favorim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?