Spor 1 ay 800 kcal az mı? 60 gr protein içeriyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Soru yukarda arkadaşlar? 800 kcal az mı? 60 gr protein içeriyor? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
aysekaptanFenomen Takip Et Guru Yaş: 35 1 ay Spor konusunda 533 görüş paylaştı. az gibi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
nazlıyldz Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eig 100% 1 ay Gunde yiyeceğin kalori miktarı ise aź genelde bunu yapanların eli ayağı 1-2 güne titremeye başliyor bırakıyorlar çevremden biliyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
curlyboyyy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 97% 1 ay Ne bu şimdi. Bir sürü eksik var 60 gr protein 800 kcal mi ediyormuş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 37 , eig 100% 1 ay yaklaşık 2 saat bisiklet sürmeye denk. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Spor konusunda 618 görüş paylaştı. Günlük kalori ihtiyacının yarısı felan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 24 1 ay 1200 den az olmamalı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Ölürsün yapma ya Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Az mı? Yorumla
koal07 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 ay Nesi az shshhahahajs Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
refikacoban10 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 ay az yani Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
az gibi
Gunde yiyeceğin kalori miktarı ise aź genelde bunu yapanların eli ayağı 1-2 güne titremeye başliyor bırakıyorlar çevremden biliyorum
Ne bu şimdi. Bir sürü eksik var 60 gr protein 800 kcal mi ediyormuş
yaklaşık 2 saat bisiklet sürmeye denk.
Günlük kalori ihtiyacının yarısı felan
1200 den az olmamalı
Ölürsün yapma ya
Az mı?
Nesi az shshhahahajs
az yani