Hangi sporu yapmam gerektiğine karar veremiyorum yardımcı olur musunuz reformer pilates, pilates, fitness mı
2 ay
Reformer pilates daha şekilli vücut yapmamı sağlar mı yoksa sadece vücudum esneklik mi kazanır?

Hangi sporu yapmam gerektiğine karar veremiyorum yardımcı olur musunuz reformer pilates, pilates, fitness mı
Spor seçimi yapmadan önce ne istediğine karar vermelisin, yani şekilli vücut senin için ne demek? Önce bunu cevaplamalısın, sonra bunu sana hangi spor sağlar ona bakmalısın.
Vücudunun esneklik kazanacağı kesin, şekillendirmesi ise vücudunun şu anki durumu ile ilgili. Senin deyiminle sekilli olmaktan çok uzaksa işe yarar, eğer zaten sekilli bir vücudun varsa ama daha fazlasını istiyorsan tam olarak bunu başaramayabilir ve fitness yapman gerekir.
Görüş
11Görüş
Esneklik kazan bence 10 yaş daha uzar ömrün ve saglıklı olursun
Ağırlık çalış Pilates yapanların vücuduna bak zayıflar sadece hiç çekicilik yok
Siz göçmenler ne kadr güzlsiniz ya ne zaman göç edeceksiniz pusuya geleyim yakalayım bi kaçınızı
Vücudunu da şekillendirir elbette ama diğer sporlardan da deste alman gerekir
Pilates sikilasma yapar. Şekil istiyorsan bölgesel çalışma yapmalısın. Squat gibi mesela
Hem sıkılaşma hem şekil
Plates ve reformer daha cok esneklik icindir.
Sıkılaşma için fazlalıklardan kurtulman gerek. Ideal kiloya yakından yapilabilir. Sıkılaşmak icin yardımcı olur
Pilates daha uygun bence
Vücudunu şekillendirir
çok az kas gelişir esneklik vs çok gelişir
Yapma öyle değişik şeyler manyak olursun
Reformer de kas gelişimi yapamazsın
Sağlamaz
En İyi Görüş