haftada 3 gün hip trust 15 tane 3 set 7.5 kg ağırlık ve 7.5 kg ağırlık yine 15*3=45 squat diyetisyene gidiyorum iyi mi ve spor salonundaki aletlerle destekliyrum
2 ay
Kalça büyütmek için az hareket çok tekrar mı?

haftada 3 gün hip trust 15 tane 3 set 7.5 kg ağırlık ve 7.5 kg ağırlık yine 15*3=45 squat diyetisyene gidiyorum iyi mi ve spor salonundaki aletlerle destekliyrum
Sporla kalça büyümesine sebep olan ana etken oradaki kasların gelişimi. Kasın gelişimini de sağlayan ne kadar zorlandığı, ne kadar zorlanırsa o zorluğu karşılamak için daha da gelişir.
Tekrar sayısı "aynı ağırlıkla veya zorlukla" daha kolaylıkla baş edilmesini sağlar ama "daha ağır veya zorlukla" baş edilmesine yardım etmez.
Hangi kas olursa olsun hedefe ulaşana kadar daha da zorlanmalı, yoksa aynı seviyede kalır.
Kas büyütmek için en verimli tekrar sayısının 10-12 olduğunu biliyorum. Kaldırdığın ağırlıksa 13 tekrara çıkamayacak kiloda olmalı. Set sayısı da buna bayağı olarak belirleniyor
Görüş
7Görüş
Program iyi görünüyor ama zamanla ağırlıkları arttırman daha iyi sonuç almana yardımcı olur.
O ağırlık artmalı ama hep aynısı olmaz. Başka hareketler de ekle.
Hip thrust 3x15 yerine 4x12 yapabilirsin.
Ne kadar büyük o kadar ilgi çekmez zevk vermez doyurmaz ne kadar küçük o kadar doyurucu zevkli ve göze hitap ediyor
Giderek ağırlığı arttırırsan zorlamayı max hale getirirsen hem büyür hem sıkılaşır
az hareket çok tekrar
Yeterli bence
Ağırlığın çok az
artık tüm kadınlar kalça büyütmek için mi spor yapacak yeni moda bu mudur
meme büyütmek icinde yapan var
Büyür gayer
Büyük kalca başa bela
Yatayim
En İyi Görüş