Beşiktaş'ın ara transfer dönemi için çalışmaları hız kazanırken, teknik direktör Şenol Güneş de aktif rol oynuyor.

Tecrübeli çalıştırıcı, milli takımda beraber çalıştığı ve Fenerbahçe'nin de istediği Kaan Ayhan'ı ikna etti.
Beşiktaş'ın ara transfer dönemi için çalışmaları hız kazanırken, teknik direktör Şenol Güneş de aktif rol oynuyor.

Tecrübeli çalıştırıcı, milli takımda beraber çalıştığı ve Fenerbahçe'nin de istediği Kaan Ayhan'ı ikna etti.
İddia gerçek olsa bile bunda sorun göremiyorum.
Şöyle bir şey varsa tabi ki etik olmaz. Oyuncu Fenerbahçeye söz vermiştir. Sözünde durmayıp gittiyse evet bu etik olmaz. Fakat henüz ortada bir anlaşma veya sözlü anlaşma yoksa isteyen istediği yere gidebilir.
Tanışıklık kullanmak etiğe dahil diyorsun?
Bunda ne var ki? Mourinho mesela takım yönetirken defalarca yaptı. Ronaldo Citye gidecekti Ferguson konuştu onunla ondan Manuya geçti mesela. Beşiktaşlı değilim ama oyuncu teknik direktörden memnunsa zaten onun takımında yer almayı ister doğal olarak ben bunda etiğe aykırı durum görmüyorum.
Laf aramızda ben de farklı fikirleri zorlamak istediğim için böyle soruyorum.
Yoksa Jesus da bir Portekizliyi bırakmaz rakip takımlara 😂
Anladım :D Jesus iyi hocadır bence ona yetki verilmeli alt yapıyı geliştirir Fener bari bahaneyle alt yapısı düzgün takım olur ülkemizde :D Ama sabır ister bu işler o da bizim insanımızda yok :/
Nokta atışı tespit oldu... 👍
Normal bir şey iyi bir oyuncu olursa rakiplerinin ellerinden alırlar
Rakibin suçu ne? 😂
Rakip olmak :D
Hahaha iyiydi 🤣
Cevap
2Cevap
kaan ayhan bu haliyle hangi takima giderse taraftari kanser olur
Bize gelmesin diyorsun 😂
Yalan haberler.
Bana da Şenol hoca yapmaz gibi geliyor ya.
Beşiktaş şuanda Fenerbahçe'ni elinden futbolcu alabilecek bir cüzdana sahip değil.
Kaan için çok fazla bonservis istiyorlar, Beşiktaş sadece maaşı yüzünden masadan ayrılıyor hep
Aynen öyle, futbolcu göndermeden yine alınamayacak gibi.
Tayyip ve saiss ile devam ederler
Bakalım...
Bu normal bir şey bence.
Neden normalmiş BJK'lı hanım? 😀
Çünkü Şenol Güneş :D
Haha 😂 Tam tersi olsaydı ortalığı yıkardın ama biliyorum 🤣
E yani jfkfj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar