İlk kez başlangic definasyon , bulk kürleri önerisi olan var mı, kombinleriniz neler gelin azıcık muhabbet edelim. fıst cycle ne önerirsiniz definasyon için ve biraz detayli konuşalım çünkü bazı ilaçlar mesela yüksek yağ ornaninda çok iyi çalışmıyor?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kombinlerim kış olduğu için kaban ve mont mutlaka oluyo kombinlerimde. Topuklu süet olan botumu daha çok seviyorum. Genelde kazak-pantolon/etej kombinleri yaparım. Tayt-sweat çok benlik değil 😓 LSLDLSKDLS
Masum mq sjs sjsjsjs
Kaban ve bot*
Şemdşekeşe
Sjsjsjsj 👍👍
Ulan soru soruyosun cevaplıyoruz girdiğin triplere bak ayıp he
sorumu, anlamadın sen boş ver
Ben gittiği yere kadar saf temiz devam ederim sonra çekilirim aradan uğraşamam bir de o kadar para ile
Ohho dayı senin daha çok yolun var, o zaman kolay değil çünkü natural sınıra dayanmak
Kanki ben zaten sixpackleri dizem sonra 55 cm kol yapam kafasında değilim şu an için o kadar bağımlı da değilim ama düzenli olarak spor antremanlarimi yapıyorum
Hmm iyi , senin yaptığın daha iyi aslında sjsjsj
Birşeylere bağlı spor yapmak ve bunu yapmadım ama bu haldeyim demek resmen oyunlar da hack kullanıp ben yapmıyorum bilek demek gibi bir şey mk chsncusnc
Knk ben inkar etmem, ve ilaç sihir değil , iki insan vardır ikiside kullanır ama birisi bok gibi diyet antrenman yapar diğeri çok iyi yapar o u ikiye katlar
şu an ben zaten iyiyim ve şu an için düşünüyorum çok ileri zamanlar belki bir yıl sonra iki yıl sonra uzun süreli planlar yapıyorum ben
Şöyle bir şey var ilaç kullanıp disiplinli spor da yapsan yine saf spor yapandan daha fazla gelişim sağlıyorsun sonra da yarışmaya falan katılıp ahhh kazandım demeleri bana garip geliyor benim için yarışmalar İlaçlı ve azimli insanların egosunu tatmin etmesidir
Bokstan örnek verirsek Muhammed Ali en iyisi dediler seçildi bu adamın disiplini gücü azimi ama adam bu işin içine su katmadi o adam da ilaç kullansa eminim ki vücut yapısı olarak Arnold dan daha iyi vücudu olurdu
Şampiyon olup da doping kullanmayan var mı sanıyorsun? Muhammed Ali ne alaka onlarin sporunda hacim kazanmak, iyi bir şey değil çünkü yavaşlatır , emin ol Muhammed Ali de doping almıştır.
Yok kanka müsabakalara katılmadan önce sağlık kontrolünden geçiyorsun ve ben vücut yapısı olarak örnek verdim demek istediğim de o adamda 50 55 cm kol var bununla övünüyor basıyor Steroid i sonra antremana çıkıyor 150 Bench bastım diye geziyor ayar olduğum kısım bu
Şimdi birincisi müsabakalardan önce dopingi kesiyorlar ama oraya kadar kullandıkları bile etki ediyor, ikinci dediğin eğer natural olmayan bir adam kendini natural adamla kıyaslar ise ona bende ne alaka mq derim.
😀😀 Kas yapmak yeterli olmuyor daha çok çaba lazım
Ne için? Anlamadim
Kız işleri için
kız işi olduğunu nerden biliyorsun?, belki pro sporcu olma hayalim var
Yaparsan diyorum yapıyorsun demiyorum