Yaş 27 boy 182 kg 70 ve uzun olduğum için istediğim hiç bı şey olmuyor sinir oluyorum bu durumu artık değiştirmek istiyorum şu hayatı kısalar yaşıyor resmen ya
😡🤬😡🤬😡🤬😡
😡🤬😡🤬😡🤬😡
Azimli ve kararlı olursan istediğin kiloya inersin.
Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır kilomu koruyorum.
Peki uygulayacağım teşekkür ederim
Rica ederim
Şeker, karbonhidratı ve hazır tüm yiyecekleri kesecek iraden var mı?
Bi de uzun olduğun için istediğin neler olmuyor mesela?
Cevap
15Cevap
Dün çok güzel bir pantalon gördüm ama beden 24-38 arasındaymış. Ben de 42 bazen 46 giyiyorum, kiyafete göre değişir.
Yok genel bedenim öyle hep
Yalnız o boy ve kiloyla 46 beden olmaz yanlisin var
İnanmıyor ya 🙂 pantalon 46 gömlek 46 48 de oluyo bazı durumlarda etek 46 kazak 46 daha sayiyim mi
178 boyum 75 kiloyum 42-44 giyiyorum kaldiki benden daha zayifsin indeks olarak nasıl 46 oluyosun onu anlamadim
Yalan mı soyliycem sana ablacım neysem onu diyorum
Bedenleri takas edelim ya😅 Bende erkek olmama rağmen 1.60 boyunda 54 kiloyum. Xxs bedenler bile büyük oluyor
173 boyum olmasına ragmen ben bile bi şey bulamıyorum seni hıcc dusuneniyorum cidden hayatı kısalar yasıyo overşse durmasını istedıgım bi swear bilr bana normal oluyı kafayı yemek uzereyim
Aynen sorma ya hele pantalon hiç bulunmuyor
Uzun olduğun için belki kalbin beynine yeteri kadar kan gönderemiyordur 😂
Espri yaptı balkabagi
Koy tabağa ye sabaha. İtirazın mı var
Çöpe döktüm bile
Terbiyesiz
Spor işlerinden biraz anlarım.
İstersen yardımcı olabilirim?
Olur
Nasıl iletişim kurabiliriz?
Sen bana mesaj yazarsan sana yanıt yazabiliyor muyum?
Sitede yeniyim kuralları çok fazla bilmiyorum.
Takip isteği gonderdim
Kesinlikle düşünebilirsin ama yavaş yavaş ver hızlı verince vücut çatlıyor ve sarkıyor
Yok ya bence öyle düşünme bende 191 im senin gibi uzun boylu kızlar çok nadir görüyorum ve çok hoşuma gidiyor, varsın olmasın süslü kıyafetler
Öyle de hiç bı şey olmuyor
Bende çok sıkıntısını çektim kıyafet konusunda dolmuşta ayakta durma oturunca diz mesafesi vs hepsi çok sıkıntı ama uzun boylu olmayı seviyorum yine de
Fiziğin güzelmiş neden zayıflamak istiyorsun ki boş ver böylesi iyi
Hiç bı şey olmuyor
Olduğu kadar artık boş ver fiziğin harika bence 😍
Teşekkürler
Rica ederim
Ya neden gizlisiniz merak ettim sizi
boyuna göre gayet iyisin
Ama hiç bı şey olmuyor
182 olup şikayet edilir mi ya 😅
Yok hiç bı şey olmuyo en güzel seylerin bedeni yok cildircam
Zayıflarsin spor diyet bunun için var sjsjsj
İstersen her şey olur
Olur di mi
Neden olmasın her şey senin elinde kanka
bu şans herkes usun olmaz üzülme
Öyle hiç bı şey olmuyor
Baya zaman alır
Ama olur di mi
İstikrarlı olursan evet
erkek boyu
kısalar sen için oluyor ama
Off ama resmen atsin yaaaa
Dusebilirsin
Sağolun
Önemli değil
düşersin
Sağolun
inatçı olman lazım
Çok uzuj boylusun
Evet ya
Ne güzel işte bı magazaya gittiğinde istediğin ürünün bedeni oluyordur her zaman
İstersen olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?