Ben ortalama 16 km. Yürüyüş yapıyorum. Ama şu u an Caddebostan sahilde 18. Km. Deyim, biri beni durdursun 🤭
#TersySoruyor

#TersySoruyor

Vayy helal abi 😎👑👏🏻👏🏻 Bende bisikleti daha çok seviyorum 😊 Ama epey kalabalık ve dar oluyor o taraflar 😃😅
Teşekkür ederim 😊
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Nike'ın mühendislik harikası koşucu ayakkabılarıyla yanında rap müzik dinleyerek kilometreleri aşar şehirlerarası yolculuk yaparım evelAllah. Adım saymak hiç tarzım değil. Gelsin upuzun kilometreler !! ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Her sabah erken saatlerinde günde 3km.. zinde kalmak için koşuyorum.. :)
Manzara çok güzel..
14 küsür bin adım atmışım bu gün, daha atardım ama gece çalıştım🙂

Bu arada dün polenezköye bir köyden yürüyerek gideyim resimler çekerim dedim. Bir yeri geçtim, bir sürü köpek yuvası gördüm ama köpek yoktu. Meğer belediye topladıkları bütün köpekleri oraya salıyormuş , biraz ileri gidince onlarcası karşıma geldi. Biri saldırmaya kalktı, Allahtan geri çekildi, biraz daha ileri gittim ki aboğğğ en az iki katı. İleri gidemiyorum, geri gelemiyorum. Allahtan bir araba geçti z, yolun ortasına gelip zorla durdum. Sağolsun otobüs durağına kadar bıraktı. Yürüyüş erken bitti.🙂
Cevap
7Cevap
Genelde yarım saat koşu
Dur artık dizlerin kopacak 😂 ben genelde her gün 1 saat yürüyorum o da 5 km falan işte anca zamanımız buna yetiyor
bir hafta sonra sabah maltepe sahılde senı karşılayacagım ((:
🤭maşallah ben sadece 3000-4000 adımcık atabiliyorum daha fazlası yasak 🥲
Koşuya çıkınca en az 20 kilometre koşuyorum oda haftada 2 gün
Değişiyor. Düzenli yürüyüşlerimde kadar uzun yürümem. Ortalama 8 bin adım oluyor.
Ben en az yarım saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum adım olarak bilmiyorum
30 KM haftada 2 gün haftada 4 gün ise 15 KM yürüyorum. koşu dahil değil.
Kilometre filan bilmiyorum da, yarim saat kırk dakika hafif tempoda yürüyorum
Okul yolu sayılırsa 2,4km👾
Ohh Maşallah bro😄
Belli oluyo 1 saat yururum
Valla 10 bin adim yapiyorum..
En az 7 bin yürüyorum da aslında 10 bini geçmeli
Yalnız manzara çok güzel yürünmez mi ya
Ortalama 7-8
En az 5 km
5-6 bin
Bugün 7500
7 km falan.