Süper Soru için teşekkür ederim @yorks
Şenol Güneş Beşiktaş'ta tekrardan başarılı olabilir mi?
Süper Soru için teşekkür ederim @yorks
Genel olarak şu anda Beşiktaş hoca değişimi yaptı yani mevcut hocasını görevden alarak şu anda Şenol Güneş ile anlaştı. Ben Şenol güneş'in çok da başarılı bir hoca olacağını düşünmüyorum.
Kendisi daha önce Beşiktaş'ı yönetti ve son senesinde milli takıma gitmek için takımı iyice tamamen boşlamıştı, Bir de yaşını ileri olması gereği ile bence Şenol güneş'in getirilmesi en azından bu sene için iyi olsa da önümüzdeki sene için çok da faydalı olacağını düşünmüyorum.

#GeceMuhafızı
26 Ekim, 2022 Çarşamba Saat 19.19
2 şampiyonluktan sonra inanılmaz hakem oyunlarıyla 3. şampiyonluğu gasp edilen teknik direktör. Arayan bulur bununla ilgili video flood'lar vardı, gerçekten sinirden kendimizi bitirdiğimiz bi sezon olmuştu.
Şimdi iyi kötü "var" var.. hakem oyunları falan bir yere kadar artık. Zaten var geldikten sonra açın bakın renklilerin şampiyonluk sayılarına ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Hoca eğer o sezonki formunu yakalarsa teknelerin motor bakımlarını yapma zamanı gelmiş demektir..
Haklısın bakalım zaman içinde ne olacağını göreceğiz
Millet enayi gibi hala hocaya suç bulmaya devam ediyor. İsmael ne yapsın guardiola da olsa o kadroyla fazla bir şey yapamaz. Adamın kaç tane oyuncusu var. Rotasyona gitme şansı yok oyuna girip oyunu etkileyecek futbolcusu yok denecek kadar az. Birde şöyle bir sey var kadroda kaliteli ismi olan futbolcu vardır ama bu futbolcu her zaman iyi oynamaz her zaman aynı fizik ve metal kapasitede olmaz böyle durumlarda formayı ondan alıp başkasına daha doğrusu daha iyi olana verirsin. Adamın böyle bir şansı mi vardı. Bir fenerin galatasarayın geniş kadrolarına bakın alternatiflerine bakın sonra ismaeli eleştirin derim.
Yani haklı olabilirsin ama bu başarısızlık da ceza birine kesilecek artık bu saatten sonra o hocayı savunmanın bir gereği yok üstelik geçmişinde çok da başarılı olmuş bir insan değil ondan dolayı giden gitti
Valerian İsmail için çok iyi hoca v. s diye getirip bir türlü dayanamadilar şimdi Şenol hoca geldi elinde en azından kadroyu ben kurmadım gibi klasik bir kozu olacak fakat ben şahsen bir galatasarayli olarak şunu soylemke istiyorum gelen hocalara taraftar ve yönetim olarak kulüplerin sahip çıkması en az iki sezon başarı gozetmeksizin şans vermeleri gerekli yoksa her seferinde hocalara ödenen tazminat v. s odemelerle kulüpler günden güne daha çok borç batağına gidiyor buda en nihayetinde ülke puanına varacak kadar zarar veriyor bize
Belki de haklısın ama Beşiktaş'ın önceki hocasının kariyeri de çok iyi değildi
Çok iyi olmayabilir belkide kariyerindeki patlamayı Beşiktaş'ta yapacaktı bu lig bu takimlar ne hocaları yedi Zico lar rijkaardlar v. s orneklendirilir sezon başında Beşiktaş taraftarı üzerine düşeni güzelce yapıp hocaya sahip çıktı fakat son haftalarda hocaya daha çok destek çıkacakları yerde her zaman her takımda olduğu gibi disladilar ve bu takımın oynadığı oyuna kadar etkiledi futbolu neticede hoca gitti belki şimdi Şenol hoca takımı toparlayacak ama mali olarak Beşiktaş'a pahalıya patladi
Ama hoca da top oynatmıyordu
Eski tadı vermez
Yani ben de öyle düşünüyorum ilk geldiği sezonki kadronun aynısı yok ama bakalım ne olacak
Cevap
39Cevap
bakalım milli takımın başındayken bütün vizyonsuzluğuyla koydurduğu ve sürekli hayırlı bir şeymiş gibi anlattığı yabancı sınırından kaç hafta sonra yakınmaya başlayacak. beklemedeyiz bakalım mandıra filozofu part 2 is loading...
Hayır yani zaten en son yönettiği 2 sezonda sırf milli takıma gitmek zorunda Beşiktaş iyice boşlamıştı
Bugun aldigim en guzel haberdi. Sonunda istedigim oldu. Milli mac arasinda gelmeliydi aslinda, cook bile vakit kaybedildi. Gec oldu ama, guc olmadi. Bize selam yollamis senol hoca, simdi digerleri dusunsun. SENOL GUNES, SENOOOLL GUNESSS
Aslında adamın ikinci sezon başarısız olmasının sebebinden bir tanesi de milli takımda yani milli takıma adamı getirmek için aklını bulandırdılar
Birilerinin egosu yuzunden ayrildi, herkes herseyi cook biliyor zaten. Efsane baskan dedikleri de cizik kestane cikti. Zaman hep beni hakli cikariyor, cikaracakda..!
Hayırlısı olsun takılma bu kadar ben çok fazla ciddiye almıyorum
Olabilir, o senin dusuncen. Herkes benim gibi fanatik olmuyor
Valerian İsmail'den daha başarılı olacağı kesin ama hocanın takıma alışması, takımın hocaya alışması zaman alacaktır. Beşiktaş bu sezonu kaybetmiştir bence.
Tabii ki ondan daha başarılı olacağı kesin ama bilemiyorum yani benim bu seninki favorim açık konuşmak gerekirse Beşiktaş taraftarıyım ama Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyorum
Futboldan anlamayan bir fenerbahçeli olarak şunu söyleyebilirim. Bir şekilde spor yorumcularını dinlediğimde fenerbahçenin hocasının devrimsel birtakım adımlar attığı ve takımda as, yedek diye bir kavramın kalmadığını, herkesşn forma şansı bulduğunu ve bunun de diğer rakiplere göre büyük bir avantaj sağladığını anlıyorum. Gönlüm fenerbahçe şampiyon olsun ister tabi ve bu duyduğum yorumlar da fenerbahçenin şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söylüyor. Aöa sezon bitmeden şimdiden fener şampiyon olur diye düşünmek de bence bozucu etkili pozitif motivasyon etkisi oluşturur.
Sen futboldan anlamıyorsun bence takıma ruh katacak insan gerekti ya sergen olacakdı ya da güneş. Sergen yıpranık olduğu için düşünülmemesi gayet normal Beşiktaşımda yeni bir güneş doğuşu başlıyor
Aynı Şenol Güneş son dönemlerde iyi değildi
Daha önce başarılı oldu tekrar neden olamasın ama şuurunu kaybetti gibi milli takımı rezil rüsva etti Euro 2022de
onun yüzünden dünya kupasında değiliz bu kafada olursa beşiktaştada çok iş yapmaaz
Bence de
İşini bilen bir futbol adamı, umarım gereken desteği verirler de başarılı olur.
Aynen
Trabzon yamaği şenol Kovulup geri gelenlerden🤣
Sorma ya aynı Fatih terim gibi olduk
2 ci defa gelen hocalar hiç bir zaman başarılı olamadı..
Ben de katılıyorum
Bu sezon ve kadro korunursa gelecek sezon iş yapar. Sonra kadrodan oyuncular eksilip yeni kadroyu sıfırdan kurması gerektiğinde her Türk teknik direktör gibi zıçar
Başarılı olduğu dönemde elinde çok iyi kadro vardı. Şimdi o kadrodan çok uzak beşiktaş
Evet
Hayır başarılı olacağını sanmıyorum, ayrıca bu adamı taraftar ıslıklamamış mıydı zamanında?
Yani zamanında milli takım için Beşiktaş'ı boşlamıştı ama işte geldi
Eski kadro olması lazım elinde... Her şey hocada bitmiyor maalesef.
Pek faydası olmaz. Aynı kişiler etrafında dönüp duruyor her takım
olsa nolur jesus varken şenol hoca mı hayırdır
Yeter artık. Tekrar tekrar aynı şeyi deneyip farklı beklentilerden bıktık
Çok zor ikinciyi dönen hocalar başarılı olamadı hiçbir zaman keza Fenerde jesus dede yani ihtimali bile yok kısaca
#Hükümdar
Tek başarısı ilk 5e girmek olabilir. Kendisi de biliyor bir etkim olmayacak kulübe para için gelmiş işte tekrar
Olabilir neden olmasın
Bakanın zaman içinde göreceğiz
İşini yapıyorsa ewet
Bakalım zaman içinde göreceğiz
Bakalım bu kez kafasını nerede yaracak? 😂
Şaka bir yana, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak başarılar diliyorum, ama Fenerbahçe'nin bu kadar başarılı bir grafik çizdiği dönemde sadece Beşiktaş'ın değil, hiçbir takımın şansı yok.
O kupa sezon sonu Fenerbahçe'nin müzesinin vitrinlerinde yer alacak. 💛💙
Bence de Fenerbahçe güzel futbol oynuyor
Olaya Fransız kalmak bu demek oluyor heralde😀
Olsun be seni de öyle sevdik 😂
Eğer hakikaten bu komando yi galaba kazanmasını istiyorsa evet!!!
Hayır sanmıyorum. Sergeni getirmeliydiler
Sergen Yalçın'ın Bir daha geleceğini sanmıyorum adam takımı yönetirken başka hocayla görüşmüşler
Evet maalesef
Öyle olduktan sonra bu adam gelmez
Umarım başarılı olur ama sanmıyorum..
Bence de çünkü eski kadro yok ama belli de olmaz
Fb de jesus varken zor
Gerçekten he güzel futbol oynatıyor
her zaman olur öğretmen o
Olmaz ikinci şıkkı işaretledim
Kulüplerin parası bitmez yine anam yiyin
Bence yaniden gelmesi doğru değil?
Hiç ilgi alanım değil desem linç yemem herhalde
Hayır