Dün akşamki Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Galatasaray Nef Stadyumunda Kastamonuspor'u 7-0 yendi. Maçı izlemedim ama bugün özetine baktım güzel bir maç olmuş takımımı tebrik ettim. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Dün akşamki Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Galatasaray Nef Stadyumunda Kastamonuspor'u 7-0 yendi. Maçı izlemedim ama bugün özetine baktım güzel bir maç olmuş takımımı tebrik ettim. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Tabi ki başarı değil. Kastamonuspor kendi Ligi'nde bile düşme mücadelesi veriyor ayrıca tamamen yedek kadroyla çıktılar. Amaçları ligde kalmak olduğu için kupada elenmek istediler. Galatasaray ise gençler yerine birçok yabancı oyuncu ile maça başladı.
Kupada elenmek isteseler o yedek kadrosu halinde mücadele etmezlerdi. O kısıma katılmıyorum.
Nasıl yani? Elenmek isteyen yedekle çıkar. Kastamonu da yerek çıktı zaten
Adamlar iyi mücadele ettiler elenmek istemişler gibi oynamadılar diyorum
Ne mücadelesi Galatasaray kalecisi terlemedi bile
Defans olarak diyorum
Bayağı iyi defans yapmışlar 7 gol yiyerek
Yani zaten Anadolu takımı güçsüz birtakım onu 7-0 yenmekte ne var tamam kabul ediyoruz Anadolu takımları eskisi gibi değil ama Kastamonu spor'da o kadar güçlü birtakım değil yani bence başarı değil.
Cevap
9Cevap
Kastamonu yedek kadroyla çıktı maçı ciddiye almadılar bile
Küçük çocuğu dövmek kolaydır akranini dovsunde görelim.
adamlar hocasını lovdu amg) ayrıca o nasıl açıklamaydı öyle maçtan sonra kastamonunun hocasını diyorum
Ziraat kupasi geseme hayirli olsun skdkcck
Çok büyük başarıdır efendim
Sevindim ya
Beşiktaşlı olduğum için pek bir şey düşünmüyorum
Zaten anca 3. lig köy takımlarına 7 atarlar
Başarı değildir
Yazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?