BİLGİ: Fenerbahçe, Fatih Terim Galatasaray’dan ayrıldıktan sonraki her sezonda şampiyon oldu. (2001, 2004, 2014)
Fatih Terim geçen sezon Galatasaray'dan kovulmuştu. Sizce bu istatistik devam eder Fenerbahçe şampiyon olur mu?

BİLGİ: Fenerbahçe, Fatih Terim Galatasaray’dan ayrıldıktan sonraki her sezonda şampiyon oldu. (2001, 2004, 2014)
Fatih Terim geçen sezon Galatasaray'dan kovulmuştu. Sizce bu istatistik devam eder Fenerbahçe şampiyon olur mu?

Şu anda durum onu gösteriyor bence de ama geç olmadan Grande geri dönerse devre arası takviyelerle Şampiyonluk Yakın meşaleleri yakın moduna geçebiliriz şampiyonluk Fatih hocanın ruhunda var.
Okan hocaya büyük haksızlık yapılıyor şuanda biraz daha beklemek lazım adam
Neyi beklicez
Kayseri'de yenemedik
Cevap
4Cevap
Bence olabilirler en son şampiyon olduklarında 14 yaşındaydım
Fatih Terim olsa da Fener bu sene şampiyon olur Jorge Jesus > Fatih Terim
İmparator geri dönerse Fb şampiyon olamayacak demekki
Mantıklı bir yaklaşım 😅
Gerçekleşme ihtimali yüksek zamanında yapmışlığı var. İmparator Fatih Terim♥️
Daha gelmez dostum
şu an için zor ama Okan hoca biraz daha kötü devam etsin işte o zaman 5. Terim dönemi başlar
Sence başlar mı mantıklı düşün o gelirse yönetim devriliyor şu an harika bir yönetim var. Hedefler büyük dünya futbolunda artık Mourinho gibi Terim gibi eski kafalı hocalara yer yok. Günümüz futbolu bambaşka
Ben Dursun başkanın yerinde olsam Okan hoca kötü devam ederse yerine sezon sonuna kadar FT yi getirip şampiyonluk yarışına girerim ve muhtemelen kazanırım sonrada yeni modern yabancı bir hoca getiririm
Olabilirler belki
Evet, şu an şampiyonluğun en önemli favorisi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?