Spor 1 saat 5 dakika hiç durmadan koştum, eve geldim duşumu aldım. Ne yemeliyim sizce? cilveli56 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1 saat 5 dakika hiç durmadan koştum eve geldim duşumu aldim ne yemeliyim sizce? Güncellemeler+1 yıl cevap verin ;) 1 saat 5 dakika hiç durmadan koştum, eve geldim duşumu aldım. Ne yemeliyim sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Fazla kalorisi olmayan şeyler olmalı 0 0 Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kilo vermeye çalışmıyorsan otur bir güzel sucuklu tost ye.Kilo vermeye çalışıyorsan 1 adet yumurta haşlayıp ya yeter başka bir şey yeme. 0 4 Yorumla cilveli56 +1 yıl yok bacak kası yapmaya çalışıyorum Yorumla AteistCan +1 yıl Tavaya 4-5 tane yumurta kır, protein iyi olur kas gelişimi açısından sucuk da yersin Yorumla cilveli56 +1 yıl 3 tane yumurta yedim 200 gram tavuk yedim ve 1 tabak kurufasulye yedim üstüne şimdi şekersiz fıstık ezmesi yicem ;) Yorumla AteistCan +1 yıl Erkekmişsin anlaşıldı Yorumla
BJK19BJK03 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 77% +1 yıl Meğerse niye Eğer derdin kilo vermekse tavuğun dolu olmasın ekmek çok iyi mi başka bir şey yok 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. ben hemen yemem 0 2 Yorumla cilveli56 +1 yıl sen ne anlarsın Yorumla aysekaptan +1 yıl üzerinden en az 1 saat geçmeli Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Soru troll değilse gerçekten 90 kiloysan fit olmak için koşulmaz, fitken koşulur. Koşmak seni sakatlar 0 3 Yorumla cilveli56 +1 yıl yok uzun süre bu kiloda dövüşebilmek istiyorum kondisyonum artsın ve bacak kaslarım güçlensin istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman koşmak yerine ağırlık antremanları yap bacağı güçlendirecek haftada 2. Yorumla cilveli56 +1 yıl onuda yapıyorum squat ve kalf çalışıyorum Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 351 cevap paylaştı. 1 saat durmadan koşmak mı helal olsun derim 0 1 Yorumla cilveli56 +1 yıl he valla 90 kiloyum bide düşün Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yogurt omlet yanina portakal suyu kucuk bi beynir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl niye koşuyon 1 saat amele misin 1 2 Yorumla cilveli56 +1 yıl sen yarım saat bile koşamasın eminim ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim için büyük bir başarı değil :d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Fazla kalorisi olmayan şeyler olmalı
Kilo vermeye çalışmıyorsan otur bir güzel sucuklu tost ye.
Kilo vermeye çalışıyorsan 1 adet yumurta haşlayıp ya yeter başka bir şey yeme.
yok bacak kası yapmaya çalışıyorum
Tavaya 4-5 tane yumurta kır, protein iyi olur kas gelişimi açısından sucuk da yersin
3 tane yumurta yedim 200 gram tavuk yedim ve 1 tabak kurufasulye yedim üstüne şimdi şekersiz fıstık ezmesi yicem ;)
Erkekmişsin anlaşıldı
Meğerse niye Eğer derdin kilo vermekse tavuğun dolu olmasın ekmek çok iyi mi başka bir şey yok
ben hemen yemem
sen ne anlarsın
üzerinden en az 1 saat geçmeli
Soru troll değilse gerçekten 90 kiloysan fit olmak için koşulmaz, fitken koşulur. Koşmak seni sakatlar
yok uzun süre bu kiloda dövüşebilmek istiyorum kondisyonum artsın ve bacak kaslarım güçlensin istiyorum
O zaman koşmak yerine ağırlık antremanları yap bacağı güçlendirecek haftada 2.
onuda yapıyorum squat ve kalf çalışıyorum
1 saat durmadan koşmak mı helal olsun derim
he valla 90 kiloyum bide düşün
Bi danayı hak ettin bence 😂
Yogurt omlet yanina portakal suyu kucuk bi beynir
niye koşuyon 1 saat amele misin
sen yarım saat bile koşamasın eminim ;)
benim için büyük bir başarı değil :d
Yeşil elma ye :)
Dondurma
İskender yenir