Yeme & İçme 1 saat hiç durmadan koşu yaptım, eve geldim. Ne yemeliyim sizce? cadıgirl44 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor 1 saat hiç durmadan koşu yaptım eve geldim ne yemeliyim sizce? Güncellemeler+1 yıl cevap verin 1 saat hiç durmadan koşu yaptım, eve geldim. Ne yemeliyim sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl MerhabalarEğer sağlığınıza dikkat ediyorsanız, sağlıklı bir beslenme gerekmektedir. Günlük rutin olarak bir haşlanmış yumurta, bir dilim peynir 5-7 tane zeytin ve bir domates yiyebilirsiniz 0 2 Yorumla cadıgirl44 +1 yıl 200 gram tavuk 2 tane yumurta 1 tabak kurufasulye yedim iyimidir? Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Fazla sabah kahvaltısı için Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl +Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, 2 kaşık lor peyniri, 2-3 dilim tam buğday ekmeği, 6-7 zeytin, bolca yağsız sebze söğüş.+Tavuklu pilav, ayran bolca yağsız sebze söğüş salata 0 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl bol su içmelisin. Ağır şeyler de yeme yağdan şekerden uzak dur 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ton balıklı salata… 😋 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Su iç ve birazcık dinlen 0 0 Yorumla
-Kral1BoGa- Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 1 tane yeşil elma yeterli olur. : ) 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hıyar ye sjsjsj 0 1 Yorumla SakarIQ +1 yıl Yulaf gevreği süt dilim ekmek bal zeytin peynir Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yoğurt yemelisin 0 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hafif salata 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı. Yemek yeme 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yeşilçay iç elma ye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Merhabalar
Eğer sağlığınıza dikkat ediyorsanız, sağlıklı bir beslenme gerekmektedir. Günlük rutin olarak bir haşlanmış yumurta, bir dilim peynir 5-7 tane zeytin ve bir domates yiyebilirsiniz
200 gram tavuk 2 tane yumurta 1 tabak kurufasulye yedim iyimidir?
Fazla sabah kahvaltısı için
+Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, 2 kaşık lor peyniri, 2-3 dilim tam buğday ekmeği, 6-7 zeytin, bolca yağsız sebze söğüş.
+Tavuklu pilav, ayran bolca yağsız sebze söğüş salata
bol su içmelisin. Ağır şeyler de yeme yağdan şekerden uzak dur
Bol proteinli bir şeyler ye
Allah ne verdiyse onu ye
Ton balıklı salata… 😋
Su iç ve birazcık dinlen
1 tane yeşil elma yeterli olur. : )
Yumurta, tavuk, kuruyemiş vs..
Hıyar ye sjsjsj
Yulaf gevreği süt dilim ekmek bal zeytin peynir
Yoğurt yemelisin
Hafif salata