Dostum açıkçası arkadındaki değerleri görmeden ne söylesem yalan olur. Hardline oldukça pahası zannedersem. Ben bigjoyun gaineri kullanıyorum birde westin kullandım. Hardline içimi güzek değil diye duydum. Bigjoyun ki güzel. Bigjoyda preworkout var akşam saatlerine kalırsa uyumanda sorun yaşayabilirsin
Bir şey daha var. Bazı kişilerde karaciğerde yağlanma yapabiliyor. Eğer yaparsa paniğe kapılma. 2 doz kullanacaksan trk doza indir ve karaciğer koruyucu kullan. Livtab oldukça iyidir. Yapmazsa sıkıntı yok demektir
Çok basit aşırı yüzünde ya da vücudunda sivilcelenme yaparsa yağlanma yapıypr demektir. Yanı kastettiğim şey normal zamanda çıkan sivilceden abartı şekilde çıkarsa
Spor yaparak kullanacaksın değil mi? Yeni spora başlayacaksan hiç bir şey kullanmasanda birtakım sivilce çıkma olasılığı var. Bahsettiğim şey aşırıya kaçarsa
Tamam o zaman iyi yapmışsın 😅 Bazı spor salonunda filan ürün satmak için hemen protein tozu gainer vs dayıyorlar. Bu halbuki hiç bir işe yaramıyor. Kullan bir şey olursa buraya yazarsın ben bilgim dahilinde birşeyler öneririm
Her birisinin piyasası var. Aslına bakılırsa bunlar o kadarda büyük mevzuat değil beslenme ve sporda önemli sadece bunları kullanarak hulk olmayı beklememek lazım. Mesela adamlar 5 kg gainer alıyor 10 kg alırmıyım diyor. He alırsın mk. O kadar kolaydı da O kadar zaman boşuna alamadın 😂
Ahahah gece gece güldürdün beni ya 😂 Reis benim ideal kilom 88 olması lazım şu an 78 im onu toparlayıp aynı zamanda kas yapma derdindeyim inan fazlasında gözüm yok sonra o vücudu korumak istiyorum o kadar ve natural yapacağım kullanacağım iki şey gainer ve protein başka hiçbir şey kullanmayı düşünmüyprum ki bunları da ideal kiloya ulaşınca keseceğim
Protein tozu kullanma. Gainerdr zaten belli bir miktar protein var. Düşükte olsa. Aynı şekilde protein tozundada karbon hidrat var. Yağ oranın düşükse zor kilo alıyorsan gainer kullan , Yok çabuk kilo alıyorsan protein tozu kullan. Ikisini kullanmak mantıklı değil. Protein tozu 1000 tl den fazla gereksiz şimdilik. Onun yerine kretin kullan. Daha iyi pump etkisi yapar daha fazla yüklemeni ve kaslarda daha fazla su tutumu sağlar. İstediğin kiloya gelince protein tozuna geçebilirsin
İçimi diğerlerine göre güzel. Saat kısmına gelince çok geç saate kalmasın. Yemekten 1-1,5 Saat sonra spor yapılmalı. İnsülin seviyesi ile ilgili hem adapte olamaz hemde tok karna bulantı, isteksizlik vs yapabilir. Geç saatlere kalmasın çünkü bigjoyda düşük te olsa preworkout mevcud. Uykusuzluk yapabilir