Spor Türkiye, Faroe Adaları'na yenildi. Şaşkınlık cümlelerinizi alabilir miyim? Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Abi mac yapmasak öyle bir yer olduğunu ve takımının olduğunu bile bilmiyordum. Bize yakismadı. Güncellemeler+1 yıl Skor 2-1 Türkiye, Faroe Adaları'na yenildi. Şaşkınlık cümlelerinizi alabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Oolabilir oyun bu her zaman kazanmak gözüyle bakmak bana biraz rakibi küçümsemek gibi geliyor 0 1 Yorumla Ksproff +1 yıl Rakibi kucimsedigimiz icin yenildik zaten Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Hiç beklemiyordum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En başarısız olduğumuz spor alanı ama halk arasında nedenn böyle popüler anlamıyorum olmuyor işte ülke olarak futbolda iyi değiliz neden buna hala bu kadar para harcanır 0 2 Yorumla Ksproff +1 yıl Adi ask bu eziyetin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne aşkı Allah aşkına aşık olman ocin bir başarı olması lazım bir siri alan var başarılı olduğumuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oolabilir oyun bu her zaman kazanmak gözüyle bakmak bana biraz rakibi küçümsemek gibi geliyor
Rakibi kucimsedigimiz icin yenildik zaten
Hiç beklemiyordum
En başarısız olduğumuz spor alanı ama halk arasında nedenn böyle popüler anlamıyorum olmuyor işte ülke olarak futbolda iyi değiliz neden buna hala bu kadar para harcanır
Adi ask bu eziyetin
Ne aşkı Allah aşkına aşık olman ocin bir başarı olması lazım bir siri alan var başarılı olduğumuz
Sevinsinler garipler