Ankette olmayanları siz de yazabilirsiniz
Konya
Erzurum
Yozgat
Çorum
Samsun
Gaziantep
Urfa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ankette olmayanları siz de yazabilirsiniz
çorum dedim, insanların düşünce yapısının sağa ve muhafazakarlığa yakın olması ilkel ya da geride kalmış olduğunu göstermiyor şaka mısınız şıklarda konya antep urfa samsun erzurum gibi büyük şehirler var? sadece yozgat çorumda biraz daha az yerleşim var sanayi turizm vb daha az.
Kesinlikle açık ara şanlıurfa özellikle erkek kanka. Ulan insan hiç mi medeniyet görmez kültür bilmez toplumda nasıl konuşacağını nasıl oturup kalkması nasıl yemek yiyeceğini bilmez. Tövbe arkadaş. Zır cahil ve bir o kadar da çok bilmislikleri var sinir oluyorum. Ulan bazıları istisna geneli sanki beyni boşuna taşıyor lan.
Seçenekler deki İllerin hiç biri (En geri Kalmış İl) grubunda değil tamam bazılarının sanayisi iyi gelişmemiş ya da yeterli istihdam yok olabilir. lakin hiç biri en geri kalmış değil
Cevap
16Cevap
Niğdeliyim ama iç anadolu tüm şehirleri sonra karadeniz sonra doğu anadolu ve güneydoğu. hiç birini birbirinden ayıramam hepsi aynı kafa. zerre sorgulayan araştıran öğrenmek isteyen fayda sağlamak isteyen insan yok.
Yozgat ve Kırıkkale.. bu ikisini tek geçerim bu konuda
Her biri ayrı bir gerilik abidesi adeta seçimsiz çaresiz kaldım.
urfa doğunun parisi ulnn ne alaka 😆
yine listeye girmiş
Çorum ve Yozgat diyeceğim ama oralı olan arkadaşlar kizmasin
urfalıyım urfa ldugunu çok rahat şekilde söyleyebilirim yani geriyiz
Sanayileşme açısından Muş diye biliyorum
En meshur olani yozgat degilmiydi
Ankette olanların hepsi
Senin Türkiyeden haberin yok
Türkiye olarak gerıyız zaten
URFA URFA URFA URFA URFA
yozgat ve erzurum
Kocaeli acik ve net