Gunaydin, bu durumda boy faktoru buyuk rol oynar yani soyle ozetlemek mumkun, 165 boyunda 60 kiloda biri icin mumkun ama 180 boyunda 60 kilo ile bu vucut "dogal" yollarla mumkun degil...
Onu da gectim sadece -sorunda ilgili bolumu kopyaladim- "Kas diyeti protein tozu şınav mekik dips barfiks gibi" egzersizlerle hic olmaz, cok daha fazlasina ihtiyacin var.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Günaydin.. Neymis usta o daha fazlası doğal olan ve olmayan?
Dogal yollardan kastim 60 kilo ile spor yaparak boyle bir vucuda sahip olamazsin tabii dedigim gibi boyun 160 civarinda degilse, kilo, yag orani buna elverisli olmaz. Dogal olmayan yollar da ise steroidler basi ceker ama o da kalici ve ucuz bir yontem degildir
Boy 185 cm usta.. Yanlız yaşayan biri olduğum için maddi imkanı olan biriyim anladımki en güçlü yapay yol stereoidler stereoid sayesinde yapılan vücut tüm gün idmanla korunabilirmi?
Korunmasina konurunur da spor yapmadiginda hizla kaybedersin..
185 boy icin 60 kilo cok az, 25-30 kilo alman gerekiyor, senin yerinde olsaydim steroide hic bulasmaz dogal yollarla yapardim yapacagimi, ki daha saglikli ve zevkli olur, yasin da genc steroid gerektirecek bir durum yok.
Protein tozu boş 175 80 kilo %17 yağ oranım var sadece et tavuk balık yumurta yeterlidir. Bmr hesapla stabil kaloride 100 gr protein hayvansal olarak tüket. Kalan kaloriler yulaf pirinç makarna vb komplex karbonhidratlar olsun.
Heheh tipik kezban düşüncesi biz vücudumuza kırmızı et ekliyoruz aynaya baktığınızda görüntünüzü seviyoruz ve güçleniyor uz ama bunu anliycak kapisiten olduğunu sanmiyorum
şu bodur tipinize bakmadan, proteğin tozlarıyla vs şişirdiğiniz bir tarafınzı, aynaya bakınca beğenecek tek varlıklar yine sizlersinizdir. ayrıca kezban senin anandır, medeniyet yoksunu andaval.
aa bu arada benden başka iki pembe daha yorum yapmış, ikisi de olumsuz. hepimiz yalan söylüyoruz tabii. m.. kk ergen beyinine dürüst olsan vay olmasan vayy
a.. Kk ergen beyinlileri iki film iki dizi izleyip gaz alıp geliyorlar. Korecanı ayrı dert bu tip andavalları ayrı. bir de kelime öğrenmiş kezban diye. yorumuma maydanoz olması yetmiyor gibi bir de hadsizlik.