Çünkü ben de bi ara o sırtlanlardandım yalan yok. Gelene geçene bakardık arkadaşlarla ve cidden spor yapmaya gelenlerin yanı sıra bu tipler de az değil. 6 senedir sevgiliyiz şimdi ben spor salonuna gidicem demeye başladı ama istemiyorum çünkü biliyorum yani o tipleri. Biliyorum da diyemem benim o eski halimi bilmiyor. Napcam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bir fıkra paylaşayım
Yüzemeyen bir hayvan olduğunun farkında olan akrep, bir gün nehrin öte yanına geçmek zorunda kalır. Ne yapacağını düşünürken kıyıda pinekleyen kurbağayı görür.
Akrebin kendisine yanaştırığını fark eden kurbağa korkudan suya atlayıp uzaklaşmaya başlar. Akrep yalvaran bir ses tonuyla sorar:
“Kurbağa kardeş; karşıya geçmem gerek. Beni sırtında taşır mısın?”
Kurbağa büyüyen gözleriyle cevap verir.
“Daha neler? Beni sokup öldürürsün!”
“Olur mu?” der akrep. “O zaman ben de suya batar, boğulur, ölürüm”.
Kurbağa biraz düşünür ve akrebe hak verir. Kıyıya çıkar, onu sırtına alır ve karşı yakaya doğru yüzmeye başlar. Yolun yarısında ensesinde bir sızı hisseder. Vücudu hızla soğumaktadır. Kolları, ayakları hissizleşir. Beraber dibini boylayacakları suya batarken son nefesinde sorar:
“Hani sokmayacaktın akrep kardeş?”
Akrep mahsun, mahçup, çaresiz cevap verir:
“Ne yaparsın kurbağa kardeş; ben akrebim, huyum bu.”
01 Yorumla
Soran+1 yılfıkra evet katılıyorum
En İyi Cevaplar
Kankam sevgiline güveniyorsan sorun olacağını düşünmüyorum. Her ne kadar eskiden sende öyle olsan bile... Spor salonunda herkes kendi dertleriyle uğraşıyor. Sırtlan var mı tabi ki var ama normal hayatta da var. Bu seni hoduk tabi ki yapmaz. Ama anlayışlı olmak gerekiyor. sirtlsn var diye sevgilinin istediği bir şeyi engellemen onu üzer. Spor yapmanın ne kadar keyif verici olduğunu eminim ki biliyorsundur
00 Yorumla
+1 yılEvet hödük yapar.
O sırtlan dediğiniz erkekleri yine sizin erkek hegomanyanız sebep oluyor.
Vakti zamanında elin kızı diye sarktığınız dikizlediğiniz kızlar da bi başka erkeğin karısı sevgilisi nişanlısıydı.
Başkasına gelince oh ne güzel , ucu kendine dokununca vay efendim olur mu öyle şey.
Otur cezanı çek.
Kadınların üzerindeki pis ellerinizi çekin be yeter artık. Yaşatmaz ettiniz iki günlük dünyayı.
Kızdan da ayrıl , bahtını kapatma.418 Yorumla
Soran+1 yılçocuktuk ablam. 25 yaşındayım 19 yaşında yaptıklarımdan dolayı niye ben kızdan ayrılıyorum anlamadım
- +1 yıl
Bakış açın iğrenç çünkü. O yüzden ayrılmalısın. İyi erkeklere yazık günah.
Ha bu arada ‘ çocukluk ‘ denilmez o denilene. Kadınlar sanki hiç çocuk olmuyor. Hep olgun davranan ince düşünen kadınlar.
Yok açık giyindi memesi güzel vakti zamanında ben çok baktım ama benim karıma sevgilime kızıma da bakmasınlar.
Sonra bu zihniyet arttıkça , toplumun ruh yapısı bozuluyor. Akıllara sezasınız.
Ayrıca kız arkadaşın başka erkeğe yüz veriyor mu? Yok. Eeeeeeeee daha ne.
Bakanlar da bakar , yutkunup oturacan aşağı.
Zamanla sen düzelicen , o erkek görüp yapmıcak , başka erkek pişman olacak derken toplum düzelicek.
Kadınların geneli rahat ettiğinde günün birinde senin karın sevgilin ya da kızın da rahat edecek anladın? - +1 yıl
@Kibarkiz7 müteşekkirim efendim 😇
Soran+1 yılbakış açımda ne var anlamadım? siz yok sanıyorsunuz ama böyle erkekler var. siz gayet masumca spor yaptığınızı düşüyor olabilirsiniz sizi orada en az 50 kişi izliyor. bunu biliyor olmam beni neden iğrenç yapıyor?
- +1 yıl
Yazdıklarımı tekrar oku.
Soran+1 yılOkudum dediklerinizi. 19 yaşındaydım kanım deli akıyordu. Ayrıca bunu kadınlar da yapıyor ben kadınlar masum algınızın altında yatan yanlış yapılanmanın kaynağını anlayamadım.
- +1 yıl
Kadınlarda his arzu şehvet yok mu sanıyorsunuz ben bunu anlamıyorum.
Hangi kadın beğendiği seksi bulduğu erkeği rahatsız ediyor bi bakar iki bakar geçer gider. Siz erkek milleti öyle değilsiniz.
Kadınların da kanı kaynıyor , hatta biz sizlerden daha erken ergenliğe giriyoruz biyolojik olarak bile.
Soran+1 yılee ben naptım baktığım kadınlara?
- +1 yıl
Bakıp geçtinse , daha ne kasıyorsun ki? Sevgiline de bakar geçerler o zaman dert etme
- +1 yıl
@Need4Read empati yapabilen , yazdıklarımı okuyan değil ‘ anlayan ‘ erkeklerin hele desteği net mutluluktur 😇
- +1 yıl
@Need4Read bi mukabele..
Şimdi şöyle bu bakış açısı genel geçer tüm erkeklerde mevcut ama senin kız arkadaşın dışarıya her çıktığında 10 erkek görse 1 i mutlaka dönüp bakar bunu engelleyemezsin ve sende illa ki güzel / dekolteli / kriterine uygun dikkatini çeken bir kız gördüğünde bakarsın.
Kimse gelip de ben bakmıyorum abii ayaklarına girmesin.
Spor salonuna gelince sırf bakıyorlar diye spora gitmemesini istemek saçmalık...20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
31Cevap
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kardeşim bu en doğal hakkın.. Ya bayanların çoğunlukta olduğu yere gitmesini öner ya da farklı bir spor salonuna.. Yanında ol onun.
00 Yorumla - Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence karışmamalısın sevgilim olsa gelişmesini isterim her alanda
00 Yorumla Bi kız kendini korumayı biliyorsa her yere tek gidebilir ayrıca güvenmiyorsan niye berabersin aldatır diye korkuyorsan da aldatır mi acaba diye bigun düşünmek yerine serbest bırak bakalım napiyor yanlış yapıyor mu sana hem görmüş olursun He dışarıya güvenmiyorum dersen zaten kız sana bisey olursa onu koruman için söyler karışmayın şu kızlara artık ayyyyyy
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Zaten rahatsız eden olursa sana söyler.
+1 yılBirincisi hödük yapar doğru, çünkü dünyanın neresine giderse gitsin güzel kadına yakışıklı erkeğe bakarlar bunu kabullenmen lazım.
Kadınlarımız maalesef bizim gibi ülkelerde her yerde ama istisnasız her yerde öküz gibi bakılmaya maruz kalıyorlar.
Kişi sana bir yanlış yapacaksa bunu değil spor salonu, kuran kursunda bile yapabilir.
Birinin özgürlüğünü değil sevgilin eşin bile olsa kısıtlayamazsın.
13 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünen erkekleri klonlayıp neslini korumalılar @cheekystaff ➕
- +1 yıl
@Apple-Crow 😊 bitecek bu kafalar bitecekte işte var 2-3 nesil daha maalesef.
- +1 yıl
@cheekystaff 😇 güzel yarınlar yakın diyelim pozitif olalım 😌
+1 yılPaşa paşa kabul edeceksin. Yoksa kızdan tekmeyi yiyeceksin. Çünkü kız zekiyse senin ondan önce bu kadar kalitesiz bir kardeşim olduğunu, köprüyü geçene kadar jön taklidi yaptığını anlayacak ve ayrılacak. canım , bunalttığın için ayrılacak.
12 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim değil d. allama
- +1 yıl
Canım değil s. alaksa
Sen başkalarının sevgililerine yaparken oh ne ala bak yaşa da gör bakalım
41 Yorumla
Soran+1 yılüzdün
+1 yılO sırtlanlar metroda veya sokakta da oluyor. Bence abartma. Aklı başında birine hiç bie şey yapamazlar
Ayrıca sadece sevgilisisin sonuçta
20 Yorumla
+1 yılYa sadece kadınların olduğu yere gitsin ya da beraber gidin. Spor salonunda kız gördüler mi onunla konuşmaya, telefon numarasını almaya başlayacaklar. Eğer tek başına gitmesine izin verirsen ciğeri kediye emanet etmiş olursun.
00 Yorumla
+1 yılKimse kimsenin hayatina karisamaz benim sevgilim yapma dese hadi ordan derim sen kimsin o benim hayatima eslik edicek müdahale etmicek sende sevgilini motive ederek beraber gidelim de hem eğlenin hemde yalniz kalmis olmaz ama bakis acin yanlis
00 YorumlaSevgilin seni seviyorsa spor salonunda ne olursa olsun bakmaz.
20 Yorumla
+1 yılBenim eski nişanlım da kimse ksrışamsz giderşm diyordu yüzüğü kafasına attım. Modernlik ile qavatlık arasında bçr uçurum var. Sadece kadınlatın gittiği salonlara gitsin çok meraklıysa
00 YorumlaBizim spor salonu ayrı karma değil ama buna rağmen erkeklere görünmek için elinden geleni yapıyor dişiler, dişiler spor için değil erkek görmek için gidiyor dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılKadınlar için olan spor salonları var. Amaç sporsa oraya gidebilir. Kıskanmanı normal buldum. İlle de gitmek isterse gitsin ve sana anlayacaklarını dinle. Baya asılan oluyor çünkü ahah
00 YorumlaYalnız sadece erkekler bakmıyor ki asıl kadınlar çok bakıyor senin manitanın oradaki erkeklere bakma ihtimali de var
00 YorumlaBırak gitsin. Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır. Bakmakla da bir şey olmaz. Çok da şey yapma.
00 YorumlaSadece kadınlara özel spor salonları var onlardan birini tercih etmesini söyleyebilirsin içim böyle daha rahat olur de 😇
00 Yorumla
+1 yılEe zamanında yaptığını şimdi sevgiline yapsınlar. Kaslı spor hocaları yavsasin falan adalet lan resmen 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo niye yapsın çok istiyorsa kadınlara özel yere gitsin niye erkekli kadınlı olana gitmek istiyor spor salonunda erkekler illaki kadınlara bakar kendi de biliyordur bunu net bence dikkat çekmek istiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Her yerde kadın erkek saatleri farklı değil. Hatta artık çok az yerde var
+1 yılErkekler böyle düşünüyor ama biz kızlar gerçekten spor için gitmek istiyoruz
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanında yediğin hurmalar...
Müstahak sizin gibilere dicem de kıza yazık senin gibi biriyle vaktini boşa harcıyor.11 Yorumla
Soran+1 yıl35 yaşına kadar kadına gözün kaymadı çünkü, yedik.
+1 yılSen o kızı hak etmiyorsun çünkü sen de kötü bir sırtlansın biraz olsun vicdanın varsa o kızın mutluluğu için ondan uzak durursun çünkü o senden daha iyilerine layık
218 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var kardeş? bundan 6 sene önce sen şimdikiyle aynı mıydın
- +1 yıl
Olsun geçmişinde yapmışsın sırtlanlık sonradan değişsen ne olur sen bir zamanlar kadınlara dik dik bakan karakter yoksunu bir insanmışsın aynısını senin annene bacına yapsalar iyi gelir mi? O kız iyi çocuklara layık senin gibi bad boylara değil
Soran+1 yılay ne duyar kastın yav, klasik ana bacı muhabbeti açıldı hemen
- +1 yıl
O zaman siz erkekler de geçmişte bacım yapan bir kadına sahip çıkın ve geçmişini sorgulamayın çünkü sırtlan tipi erkek dediğimiz şey erkeğin o… pusudur. Sen o kızı hak etmiyorsun çünkü o kız çapkın biri değildi senin gibi
- +1 yıl
@tripletsmorre24n bak canım kardeşim benim kızdığım nokta erkekler diye genel tabir ile konuşman. Kimseyi geçmişi yüzünden suclayamazsin. Hiç kimseyi. Kimin neler yaşadığını bilemezsin. Ne şartlar altında yaşadığını bilemezsin. Bu kız içinde erkek içinde geçerli. At gözlüklerini çıkarmani öneriyorum.
Anlamadığım şey şudur. Kadınlar erkeklerin olgun olmasını onları anlamasını ne bilim Cool olmasını istiyor ya ama tecrübesiz birisi karşılarına çıktığında soğuyor yapamıyor vs vs vs hiç hir erkek ya da kız hata yapmadan olgunlaşamaz. Bu adam belki zamanında tabiri caizse sırtlan belki bu onla yattı bı bunla yattı... Tamam bu doğru demiyorum. Finalde gördüğüm kadarıyla aşık olmuş ve zamanında yaptığı şeylerden dönmüş ders almış. Ve şimdi o yaptığı şeyler karşısına çıkıyor. yuzlesmesi gerekiyor. Ve gayet de açık sözlüluk ile bunu dile getirmiş. Sen kimsin ki onu bu şekilde sorguluyorsun. burada sorgulayacak bir kişi var oda yine kendisi. Bize düşen yardımcı olmak. Bu kafayla çok Bir yere varamazsın daha da uzatmayagim - +1 yıl
Siz olaya kendi cinsiniz olduğu için erkeğin açısından bakıyorsunuz. Ben bayanın açısından bakıyorum ben iyi biriysem geçmişte kötülük yapmış biriyle olmak istemezdim geçmişte o şeyin olması geçmişin geçmiş olduğunu göstermez. Geçmişi kirli birini ( kadın ya da erkek ) olduğu gibi kabul etmek zorunda değiliz. Kadınların sorunu da zaten bu nerede böyle sırtlan olup kızları kullanıp atan vicdansız erkekler varsa onları adam edeceklerini zannederler nerde iyi çocuklar var onlar yalnız. Biraz olsun vicdanı varsa o kızdan uzak durur çünkü iyiler iyilere layık geçmişi kötü olan birine layık değil
- +1 yıl
@tripletsmorre24n helal bacım. Helal
- +1 yıl
Haklı olduğunuz yerler var herkesi aynı kefeye koymanız sadece yanlış. Ne kızlar tanıdım geçmişi kirli ama sonradan ne kadar olgun ve düzgün bir insana dönüşen. Şimdi ben bu kızı sırf geçmişi yüzünden olmaz diyeceksem yani bilmiyorum. Ki benimde geçmişim temiz değil. Ve gerçekten şu an çok farklı boyuttayim. Ve bu geçmişim sayesinde. Kimse de geçmişimi sorgulayamaz. Bu haldeysem geçmişime borçluyum. Bir kadını mutlu edebiliyorsun yine geçmişime borçluyum.
Özetle önyargıli olmanız çok yanlış. - +1 yıl
Ben doğru olanı söylüyorum onlar da adı gibi biliyorlar söylediklerimin doğru olduğunu ama işlerine gelmiyor. Geçmişte sırtlanlık yapmış bir sürü erkekle parası için olmuş kadını hayatına almak istemezler ama erkek yapınca ne var geçmişi yargılanmasın derler
- +1 yıl
O zaman gidin kendiniz gibi denginizi bulun geçmişi kötü olan geçmişi iyi olandan uzak dursun çünkü adalet dengin dengini bulmasıyla olur
Soran+1 yılsevgilim sen misin kardeş geçmişi hakkında nası bu kadar net konuşabiliyosun ki anlamadım, belki o da çapkındı öyle bi şey demiş miyim ben sana
- +1 yıl
Böyle bir arayış içinde değilim karşıma iyi geçmişe sahip biride çıkabilir. Kötü geçmişe sahip biride çıkabilir. Aynısi sizinde içinde geçerli. Kiminle anlaşabileceğimizi bilemeyiz. . Kim çıkarsa çıksın iyi ya da kötü anlaşabileceğimiz birisiyle olmak mantıklı olandır. Yoksa yok o beni sevmedi subbana değer vermesi o öyle aldattı bu şeyle aldattı. Her şey karekteri meselesi olgunluk meselesi
- +1 yıl
Ben belki kötü bir geçmişe sahip olabilirim ama şu an bulunduğum konu bir çok iyi geçmişe sahip insani ezer geçer. Bunu hava atmak veya artislik için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Demek istediğim şu önyargınizi bırakın. Geçmiş de yaşamayı bırakın önemli olan şu an nasıl insan olduğumuz
+1 yılKız arkadaşına güveniyosan gitsin ya da sen de onunla birlikte git
00 Yorumla
+1 yılNerde ve nasıl davranacağını biliyorsa sorun yok. O hödüklerden her yerde var.
00 Yorumla
+1 yılSadede kızlara özel bir spor salonu yok mu bizim burada sadede erkeklere açık olan var
00 YorumlaSpor salonu bahane karı kız şahane. Türkiye'de spor salonlari maalesef böyle
00 YorumlaSen de git onunla beraber gitmek daha eğlenceli 😂
00 YorumlaSenin hatun hangi salona gidiyosa söyle ben de yazılayım bari oraya kanka
00 YorumlaSadece kadınların gittiği bir salona onun adına kayıt yaptırıp hediye edicen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyemin ederim haklısın, spor salonunda o kardeşim yazmadığı kız yok haberin olsun arkadaşımdan biliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar icin olanda var niye erkekli salona giderler anlamam
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgilisine göstersin 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka bir kız arkadaşıyla gitsin gidecekse tek gitmesinden daha iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarma değil kadınlara özel bir salona gitmesi için teşvik etmelisin.
00 Yorumla
+1 yılAlınma ama yobazsın. Kıskançlık tamam da bu kadarı da geri kafalılık. Sokakta da bir sürü erkek var aynı şey.
03 Yorumla- +1 yıl
Bence de sen öylesin ve senin gibiler
Soran+1 yılçünkü ben de öyleydim kardeşim anlaşılmıyor mu anlattığım
- +1 yıl
İkisi aynı şey değil. Spor salonunda direkt olarak odak noktası oluyor ve sürekli izleyenler de var.
O sırtlanlar her yerde var. Bırak gitmek istiyorsa gitsin
20 YorumlaKendileri yapıp yapıp birde kızları kısıtlamiyorlarmi çıldırmalik
10 YorumlaOna güveniyorsan gerisi önemli değil bence bakmak isteyen öküzler dışarda da bakar
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı şey değil orada direkt olarak odak noktası oluyor ve sırf izleyenler bile var. Yakalanıyor bazen o kişiler arada.
+1 yılSevgilin seni seviyorsa bir şey olamz
10 YorumlaEden bulur dünyası 😁gitsin Ohh
30 Yorumla
+1 yılÇok yobazsın güvenmiyorsun kıza be
11 Yorumla
Soran+1 yılkızla ne alaka
Güven sorunu yasiyorsun bence. Birak bu ayaklari
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşıyorum diğerlerine karşı. çünkü ben de öyleydim
+1 yılBeraber gidebilirsiniz bu da bir seçenek
01 Yorumla
Soran+1 yılevlerimiz çok uzak orta yolda yok bi spor salonu ya o uzun bi yol çekecek ya ben
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet hödüksün ve mide bulandırıcısın.
22 Yorumla
Soran+1 yılvah vah
Cevap sahibi+1 yıl🤢🤮
Spor konusunda 378 cevap paylaştı. Neden ayrı salonlara gitmiyorlar amaç ne?
00 YorumlaSenin konuşmaya hakkın yok bir kere
00 Yorumla
+1 yılSende onunla beraber gitsene
00 Yorumla
+1 yılEtme bulma dünyası. Geçmiş olsun.
00 YorumlaTek bir çözümü var. Sende onla gideceksin 3:)
00 Yorumla
+1 yılKolayı var, beraber gitmeyi teklif et
00 Yorumla
+1 yılSende onunla beraber git
00 YorumlaBeraber git yoksa kaparlar kadını yerler.
00 Yorumla
+1 yılMen dakka dukka diyoruz biz buna.😂
00 YorumlaOnunla aynı spor salonuna git sen de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl6 senedir niye evlenmiyosunuz ki ben anlamiyom
06 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşında ne evliliği iş güç otursun bi birikim yapalım
Cevap sahibi+1 yılyani beraber yasarken yapamiyomusunuz bunlari
Soran+1 yılyok evlilik o kadar basit bi şey değil, 2 gönül bir olunca samanlık seyran olur lafları da palavra. tek kişiyim mutfak alışverişim 1 ayda 2bine yakın tutuyor, 2 kişi olunca bu sayı 2 katından fazlasına çıkacak. maaşlar ortada bu kadar şeye nasıl birikim kardeş?
Cevap sahibi+1 yılanladim. spor salonuna gitmesini istememen cok normal. sadece kadinlar icin olan spor salonuna gitsin cok istiyosa
Cevap sahibi+1 yılhödük degilsin güzel kardeşim gelemiyosun
Cevap sahibi+1 yılg@vatlìga gelemiyorsun yazmistim guzel kardesim diye degistirmis
- Spor konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılSende git onu koru orada
00 Yorumla
+1 yılevet yapar
20 YorumlaBırak gelsin lan
10 YorumlaSnde GT o zmn
10 Yorumla
+1 yılYapmaz lafını dinlemiyorsa yol ver gitsin
00 YorumlaGönlün sevgilinden dolayı rahatsa bırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılYapar maalesef
00 Yorumla- Devamını Gör (10)