Gizli Üye(30-35)1 yılErkek spor salonuna gidiyorsa sorun etmem. Eger karma gidip bundan da bir sakinca gormuyorsa gider karma spor salonuna bende yazilirim. Erkeklere aynisini yasatmayinca algilamiyor beyinleri çünkü. Bu konuda beni kiskaniyor ve bu durumdan rahatsiz oluyorsa ayni tavri göstermemesi gerekir. Ha bir sakinca gormuyorsa, erkeklerin arasinda olmami kiskanmiyorsa deyyustur. Oyle erkegi de yanimda erkek adam diye gezdirmek istemem. Erkegin kendisi de gitsin istemem, genislik kitabimda yok kiz olarakta. Bu durunda ikimizin de birbiriyle işi yoktur.
92 Yorumla- 1 yıl
Helal net.
En İyi Cevaplar
1 yılSeni çok iyi anlıyorum çünkü bazen kıskanmak sevdiğimiz kişiyi kaybetme korkusundan geliyor. Ama onun spor salonuna gitmesini istememende biraz fazla sahiplenici olabilir, buda zamanla aranızda gerginlik yaratabilir.
Onu seviyorsan güven de duymalısın. Belki birlikte gitmeyi önerebilirsin ya da neden rahatsız olduğunu açıkça ama yargılamadan anlatabilirsin. Bu senin duygularını önemsediğini gösterir ama aynı zamanda onu da kısıtlamaz.🙏🏻🌷
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHaksızlık etmiyosun bence. Benimde sevgilim spora başladı. Ben bırakıp ben alıyorum çıktığında da aşkım diye bağırıp sarılıyorum. Man&ak gözüyle bakılabilir ama yapıcak bişey yok kızsavar etkisi var
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evde yapılanla spor salonundaki bir olmaz. Spor salonunda insan daha çok motive oluyor. Orada kızlar olmasının ne zararı var? Seninki kıskanma değil. Hastalık bu. Normal değil yani yaptığın. Sizin ilişkiniz fazla sürmez. Kimse bu kadar sıkılmaya dayanamaz.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
evet ediyorsun gitmeli veya ona spor konusunda farkli ve daha mantikli bir şey bulmalisin, salonunda kizlar var diye bunu yapiyorsan normal ama napsin salondaki aletleri evine mi alıp yapsın? madem sporuna engel olacaksın engel olmadan hem spor yapsin hem salona gitmeden o zaman sevgiline bir spor odası yap kendi evine veya onun evine yalniz aletleri pahali madem gitmesini istemiyorsun düşün bunu, ama yine de onu spor salonunda ki sosyal hayatından çıkarmaya çalişiyorsun ve ya senden soğur başka birini bulur ya da seni 2. plana atar yani biraz anlayişli ol.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBana bir Allah'ın kulu spora gitmesin desin anında siler ayrılırım tabi bu gitmesin demesi çok olursa, ki öylede yaptım,
Spor insanın hayatında ailesinden sonra ikinci önemli şey olması lazım, alkol ve lya sigara içip kötü alışkanlıkları olsa sence dahamı iyi olur?30 Yorumla
1 yıl2 buçuk yıldır spora düzenli giden biri olarak bu soruyu anlamsız buldum. Oraya her giden insan flörtleşmeye mi gidiyor evet o amaçla gidenler de var ama örneğin ben tamamen kendi halimde takılan spor dışında bir amacı olmayan biriyim ve sevgiliniz de zaten öyle değilse oraya spor amaçla gitmiyorsa sevgili olmayın direkt. Olay sevgilinizde bitiyor bir erkek sadıksa sadıktır. Güvenmiyorsanız sevgili olmayın. Benim ilişkim yok uzun süredir ve spor da en favori hobim. Şimdi 2-3 çürük yüzünden kıskançlık yapmayın da sevgilinize bakın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haksızlık ediyorsunuz, sevgilinizin spor yapmaya hakkı yok mu? Saçma sapan konuşmayınız, 6 yıldır gidiyorum. Evli olanlar, dul, sevgilisi olan, bekar hepsi bir arada spor yapıyor, çocukları ile beraber gelip yapan var. Bırakın bu ilkel dürtülerinizi, modern hayatın temel şeyleri. Yarın öbür gün tiyatroya, sinemaya gitmek isterse yok mu diyeceksiniz? Başkasına gözü kayar, gider onu sever gibi bir endişeniz varsa, bağlamasını öğrenin. Eğer bağlanmıyorsa, zaten sizin değildir.
00 Yorumla
1 yılSeni aldatacak insan aklına gelmeyecek yerlerde bile aldatabilir. Şüphen buysa boşuna kuruntu yapma. Ha, oradaki kadınlara bakar eder diyorsan bu adamın gözlerini sürekli kontrol edemezsin. Senin yanında bile bakabilir. O yüzden boşuna sorun çıkarıp adamı darlama
00 Yorumla
1 yıl- Yanii bu ya kendine ya da karşı tarafa olan güvensizlikten kaynaklı oluyor genelde imkan yoksa karma gidebilir fakat onun dışında gitmesi doğru değil iradeli şekilde tercih ediyor ki günümüzde görmemek uzak durmak karşı cinsten en iyisi öbür türlü aldatmaya alt tabaka hazırlanmış olabilir kişiden kişiye değişir bu ama şahsen ben güveniyorsam sorun etmem güvenmiyorsam da o ilişkiye devam etmem aldatan her türlü aldatır zaten.
00 Yorumla
1 yılBu, neden spor salonuna gitmesini istemediğine bağlı. Eğer kıskançlık veya güvensizlikten kaynaklanıyorsa, bu durum haksızlık olabilir. Ancak, sağlığı veya güvenliği ile ilgili endişelerin varsa, bu durumu sevgilinle açıkça konuşman ve neden böyle hissettiğini anlatman önemlidir.
00 Yorumla
1 yılHaklısın. Eğer spor salonunda bol miktarda kadın var ise gönderme zaten.
12 Yorumla
Soran1 yılŞu sitede bi sen adamsin yemin ediyorum
- 1 yıl
Teşekkürler. Onore oldum :)
1 yılEvet haksızlık ediyor çsun senin yüzünden sağlıksız yaşamak zorunda kalıyor
113 Yorumla
Soran1 yılboş ver daha iyi kilo alsın kimse begenmesin işime gelir
- 1 yıl
Kilo bütün hastalıkların sebebi. Şeker hastalığı, tansiyon, kalp, nefes yetmezliği, gece horlama ve uyku apnesi vs vs
- 1 yıl
Bu bencillik olmaz mı.
Soran1 yıl@sulfurukasit o kadar da değil be o kadar olsun demiyorum
- 1 yıl
Kimse beğenmesin kilo alsın işime gelir demek bencilliktir
- 1 yıl
@Silhouettee niye birileri beğensin? Buna izin vermesi mi gerekiyor beğenmelerine izin mi vermesi lazım bencil olmamak için
- 1 yıl
Kavga etmen guzum 😀
- 1 yıl
@Kalplivceld birine engel olmak, sadece benim gozuyle bakmak bencillik olur genç :) bir kadın bana böyle davransa yol veririm.
- 1 yıl
@Silhouettee ne demek istediğimi gayet iyi anladın bütün kadınlar ilgi versin baksın beğensin diyorsa yol orada gitsin harem kursun
- 1 yıl
@Kalplivceld hemen neden kötü düşünüyorsun Ben de spora gidip kendimi hissetmek için aradığı bir makinalarla çalışıp gelirim İlla kas yapıp oradan çıkmayacağım insan spora kendini sağlıklı ve zihinde hissetmek için gider her şeyi kadınlara bağlamamak lazım. ya da oradaki kadınlara da bakar diye düşünüyorsanız zaten kimseyle görüşmeyin :) kıskançlık yerine güvenebileceğiniz insanlarla birlikte olun ama Sizde de güvensizlik ve kıskançlık olmamalı :)
- 1 yıl
Kavga etmen guzum dedim size
- 1 yıl
Neyse he tamam
- 1 yıl
Tamam abi 😆
Gizli Üye(25-29)1 yılHaklısın. Oraya giden kızların çoğunun da amacı farklı oluyor zaten. Erkeğin aklına birkaç sefer gelse erkek düşer.
Tamamen şans işte. Karşıdaki düzgünse karakterli ise aldatmazsın yoksa aldatılırsın.
Hep bakacaklar işte her yerine incelerler. Ne beklersin? Başka?
124 Yorumla- 1 yıl
ya 3.5 senedir gidiyorum spora kaç tane spor salonuna gittim kızlar sadece pt gibi hocalarla konuşuyor veya kendi sevgilisiyle gelenler oluyor onun dışında yabancı erkeklerle konuştuğunu görmedim hiç boşuna komplo üretiyorsunuz
- 1 yıl
Ne alaka? Kızların çoğu salona spor amaçlı geliyordu ben gittiğim dönem, kimse ilede flört ettiklerini görmedim. Spor sağlık ve daha iyi görünmek için yapılır, amaç bu yani
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 aferim
Cevap sahibi1 yıl@Eleven3405 haklısın
- 1 yıl
Böyle konuşman doğru değil yani
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 istediğim gibi konuşurum sana mı kaldı
- 1 yıl
Spora giden kızlar bu amaçla gitmiyor bunu bil istiyorum
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 tamam evet haklısın
- 1 yıl
Anlayışın için sağol
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 yarası olan gocunur
- 1 yıl
Ben gocunmadım ne diyorsun
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 bende gocunmadım
- 1 yıl
tamam byy
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 ahahahahahh
- 1 yıl
tam bi malsın hayatında bi kere bile salona gitmemişsin burada boş yapıyosun
Cevap sahibi1 yıl@thedeserteagle niye o yerler tanışma amaçlı da kullanılamaz mı. Yasak mı bu. Asıl sen bunları düşünemeyecek kadar malsın..
- 1 yıl
lokantalar da tanışma amaçlı kullanılabilir gitmeyelim o zaman konserlerde öyle. tüm mekanlarda her tipten insan olur her şey kişinin kendinde biter
Cevap sahibi1 yıl@thedeserteagle niye olmaz diyorsun ya mal
- 1 yıl
olmaz diye bişey yazmadım eşşek
Cevap sahibi1 yıl@thedeserteagle doğru. Anca dalgaya geçecek şeyler söyle. Belki de akıllı görünürsün.
- 1 yıl
sen de bilmediğin şeyler hakkında bişey söyleme daha akıllı gözükürsün
Cevap sahibi1 yıl@thedeserteagle sanki yalan söylediklerim. En başından yorum yapmayacak yazmayacaktın bana
- 1 yıl
çoğunluğu yalan maalesef kadınların öyle erkek kesmeye falan geldiği yok çoğunun derdi bacak büyütmek ama her neyse sen ve eşin spor salonlarına gelmeyin lütfen
Cevap sahibi1 yıl@thedeserteagle tamam hepsi senin olsun. Eşim yok. Ve insanların ne yapıp yapmayacağına karışmak gibi bir hakkın da yok
1 yılYa şu erkekleri rahat bırakın ya skjsdknm sende eşlik et o zaman kaslı olan erkekler egolu olduğu için diğer kızlara pas vermez sen söylermisin seeni orada mı aldatıp çapkınlık mi yapacak yoksa sporunu mu yapacak bir düşün sadece kadınlar yok orada daah çok erkekler var
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılaz önce hatırladım uzak mesafede sevgilim yurtdısında spor salonuna gidiyodu ve kadın erkek duşları ortakkk ben de takmıyodum aw nasıl olabilir, o kadar umursamamısım ki onu ummmurumda bile olmamıstı ucube de gelip bana bunu söylemese böyle bi travmam olmıycak
00 Yorumla
1 yılTabi ki haksızlık ediyorsun. Insanin kendine ozel bir alanı olur. Sevgilisiniz diye gasp edemezsin. Şimdi sussa ve seni kaybetmemek icin kabul etse bir süre sonra bu hapis hayatindan bunalıcak ve başka alanlara yönelicek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
1 yılBu nasıl hastalıklı bir düşüncedir ya ben olsam seni terk ederim. Kendine güvenin yoksa sevgili yapmayacaksın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Spor salonunda genelde erkekler oluyor merak etme kadınlar peki erkeklerin içinde spor yapmıyor örgütleniyorlar mı bilmiyorum ya Kendi taraflarına ait bir yere gidiyorlar ya da hepsi aynı saatte geliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Erkek erkeğe ise okey. Ama karışıksa ben de istemem. İster istemez göz kayar ve amaç sapar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılPavyona gitmiş gibi muamele etmesen mi acaba dicem ama karışık spor salonu ondan beter 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Spor salonuna her giden çapkınlık yapmıyor. Ayrica orada da hep manken gibi kızlar olmuyor. Çapkınlık yapacak adam her yerde yapar. Sevgilin bu baskıyla yakında senden ayrılır, çok net.
10 Yorumla
1 yılSağlıksız bir ilişki. Spor vücut, zihin için harikadır. İlişkiye zarar geleceğinden, birilerini onu yakışıklı bulmasından korkuyorsunuz galiba (ben buna özgüvensizlik diyorum) kendinize vakit ayırın, gidecek olan gider. Sizde spora gidin mesela, bir kadın olarak daha çok kendinize zaman ayırın bu tür şeylere değil.
11 Yorumla- 1 yıl
@Pelinnnnnyıldızz siyah elbise çok yakışmış ve fiziğin çok iyi 😊❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKarma spor salonuna gidiyorsa gayet de haklısın.
10 Yorumla
1 yılGerçekten sporunu yapmaya gidiyorsa sıkıntı yok bence ama başka şeyler varsa planında bende istemezdim ama insanın içinde gelir bazı şeyler sen engel olmaya çalışsan da olamazsın biraz güven..
10 Yorumla
1 yılTabi orada ki ortam belli ama sınır koyarak elinde tutamazsın güven önemli 🤷
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAldatacak olan bir yolunu bulur aldatır. Ona güvenmiyorsan ayrıl, birbirinizin zamanını harcamayın. Kimseye güvenmiyorsan da yardım alıp bu sorununu düzelt.
00 Yorumla Niye güvenmiyorsun ki güven olmadan hiçbir şey olmaz şimdi spor salonuna göndermiyorsun yarın başka yer eee nereye kadar bu böyle kaçırırısın sonra böyle gitmez
00 YorumlaBence hissettiğin duygu anlaşılır ama sevgiline haksızlık edebilirsin. Spor salonuna gitmek, bir insanın kendini iyi hissetmesi, sağlığına dikkat etmesi için yaptığı bir şey. Bu tarz şeyleri kıskanmak ya da kontrol etmek, ilişkinin dengesini bozabilir.
Eğer içinde bir güvensizlik varsa, bu onun davranışından mı kaynaklı yoksa senin geçmiş deneyimlerinden mi, bunu sorgulaman önemli.01 Yorumla- 1 yıl
@elysian_merhaba, İran ve Almanya’da yaşayan Türk kızlarına benzettim sizi, bu yüzden yazdım, rahatsız etmedim umarım 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKadın erkek farketmez böyle bir birilerini darlıyor ondan sonra gerçek seven ve aşk kalmadı diye söyleniyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet haksızlık ediyorsun ne var spor salonunda niye gitmesin?
11 Yorumla
Soran1 yılKanka istemiyorum işte evde de yapılır spor kızlar var orada o bakmasa bile kızlar bakar ben sevgilimi spor salonlarına meze etmem
Hani ona güveniyorum ama şimdi eğilcek kalkicak orasi burası belli olucak kızın biri bakar
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Öncelikle bir erkek olarak bu soruya alındım, gucendim.
Çünkü spor salonunda endorfin salgilariz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Benim olduğum olabildiğim her ortamda olabilir sorun etmem. Kasmanın sıkmanın toksik hale getirmenin alemi yok
00 YorumlaOnu bilmem de
Bunu bi erkek söylese
Baskıcı Narsist ilan edilir05 Yorumla
Soran1 yılAynen haklisin
Soran1 yılKıskanmak norma zaten kıskanmayan da bi güzel kardeşim vardır
Soran1 yılGuzel kardeşim değil g@v@tlik varidr gazicamrim sansürledi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHaksızlık ediyorsun adam sağlıklı olmak için spor yapıyor
06 Yorumla
Soran1 yılistemiyorum işte evde de yapılır spor kızlar var orada o bakmasa bile kızlar bakar ben sevgilimi spor salonlarına meze etmem
Hani ona güveniyorum ama şimdi eğilcek kalkicak orasi burası belli olucak kızın biri bakar
- 1 yıl
Uzak mesafe ilişkisi mi bu
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Ablacım sen de birlikte git o zaman adamla adamı yalnız götürme salona
Soran1 yılÖyle yapıyorum zaten ama yalnız da gitmek istiyor
- 1 yıl
Bırak gitsin sal adamı
1 yılSpor salonları askerlik şubeleri gibidir. Kadın erkek karışık yerler de sporla ilgisi olanlar %30 falandır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
1 yılçok istiyorsa sen de takil pesine oyle gitsin derdi spor degilmi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılama sen gitmek istersen izin vermeli hatta kıskanmamalı. değil mi?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılO zaman seninle beraber spor yapsın ne dersin böylesi senin içinde uygun olur sanırım değil mi?
10 Yorumla
1 yılMagara.
Ama yinede Baska kizla gorustugunu dusunuyorsan spor salonlarinda erkek- kiz - kiz erkek karisik gunleri ya da saatleri oluyo diye biliyorum.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Saçma bir takıntı oturupta spor aletleriyle evlenecek değil her halde 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılBenim hiç umrumda değil istediği yere gitsin. Güven çok önemli yoksa bu kafayla yaşanmaz
00 Yorumla
1 yılGobekli himbil erken bosalan adami terk etmeyeceksen sorun degil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
1 yılArkadaş kiskaniyorsan adamı niye kisitliyorsun sen de git spor salonuna
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
1 yılBen ı gün spor yapmasam kavga ederim biriyle kesin. Haksızlık etme sende
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılKız var diye mi erkeklerin olduğu yerler ouyir oraya gitsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet haksızlık ediyorsun. Spor onun bir parçası yani sen yapma diyerek acı cektiriyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılBence o spor salonuna gitmesini istiyemiyorsun.
00 Yorumla
1 yılBence haksizlik ediyorsun neden izin vermiyorsun ki güven eksikligi olmamasi lazim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Ya kiskanligin bir limiti var ya ne yapacaklar adammi yiyecekler orada
00 Yorumla
1 yılBencillik ve düşüncesizlik ediyorum desen soru daha doğru olurdu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAbartı bu kadarı da. Yapacak erkek sen uyurken yine yapar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Niye istemiyorsun spor yapmak kötü bir şey mi 🤷♂️
00 YorumlaSpor salonuna gitmeden de imkanları varsa zaten evdede yapabilir sporunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. O da benzer talepteyse daha çok haklısınız çifte standart en sevmediğim…
00 YorumlaEvet onun alanlarına saygı duymalısın bir b*kluk yapacaksada erkensen çıkar boyle dusun
10 Yorumla
1 yılTakıntılı bir insan isen
haklısın değilsen güvenmiyorsun10 Yorumla
1 yılE herhalde canım spor sonuçta mağara da mı yaşıyoruz
10 Yorumla
1 yılYani saygı duymalisin yaptığı spora onun hayatının bir parçası çünkü ama erkek milleti orada kızlarda var noluyo bilemeyiz bence sende onla beraber spora başlıya bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaklısın karılık salonlara bende gitmem eşimde gitmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet haksızlık ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHaksızlık ediyorsun gitsin fit olsun sende yanında git bahaneden sende spor yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet mağarandan çık
30 Yorumla
1 yılsaçma bence spor salonunda aldatacak olan adam normal de de aldatır demekki sevgiline güvenmiyorsun ya da kendine
10 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat