Arda Turan futbolu bıraktığını gözyaşlarıyla açıkladı bugün. Belki de gelmiş geçmiş en çok tanınan Türk futbolcumuz olabilir kendisi.. Arda denilince aklınıza ilk ne geliyor? Sinem'i aldatması...

Arda Turan futbolu bıraktığını gözyaşlarıyla açıkladı bugün. Belki de gelmiş geçmiş en çok tanınan Türk futbolcumuz olabilir kendisi.. Arda denilince aklınıza ilk ne geliyor? Sinem'i aldatması...
Kariyerinin bir döneminde üst seviyelere çıkmış ancak uzun süre kalamamış birisi. Ayrıca saha içindeki davranışlarından çok saha dışındaki davranışlarıyla gündem olan birisi olarak hatırlanacak.
Cevap
86Cevap
Galatasaray gelir
Bir Fenerbahçeli olarak şunları söylemek istiyorum çok iyi yerlere geldi ama ilerisini getiremedi keşke bu gün jübilesini bir Real Madrid ya da Barcelona gibi takımlarda yapsaydı çok iyi olurdu kaliteli bir futbolcuydu.
Özel hayatıyla gündeme ne kadar gelsede adam.. türk futbolunun en iyisi.. Galatasaray.. ve Atletico Madrid te 10 numarayı layığıyla hak eden ardından Barcelona da 7 numarayla mücadele eden bir futbolcuydu.. teşekkürler Arda Turan..
Nasıl Hakan şükür denince fetöcü ol asına rağmen Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük golcüsü olduğu konusunda hemfikirsek arda da akpli bir yalaka olmasına rağmen Türkiye’nin gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncusuydu
Silahla hastane basması, kabadayı tavırları, Barcelona fiyaskosu. Türkiye'nin gereğinden fazla şişirilen overrated top tepicisi.
Arda denince aklıma cahil , yeteneklerini kullanmak yerine karı kız peşinde koşan , eline geçen fırsatları tepen bi adam geliyor.
hiç sevmiyorum kendisini hatta görmeye ve sesini duymaya bile tahammülüm yok hemen kanal değişrim o varsa.
ama kabul edelim ki kariyeri çok başarılı.
atletico da oynarkenyan hakeme krampon fırlatması her zaman akılda kalacaktır.
bundan sonraki hayatında başarılar.
Futbolu da karakteri de fos birisi.. Zaten o yüzden avrupada tutunamadı. Karakter çok önemli.
Aklıma ilk bu geliyor
Futbola dair hiçbir izi yok aklımda şaka gibi lisedeyken çok severdim ergenlik işte son yıllarda aklımda milletin karısına askıntı olduğuyla kaldı..
😂aynı şey benim de aklımda nedense..
Şerefi olmayan bir futbolcuyudu kendisi en son karıştığı silahlı kavgadan sonra da gözümden düştü bayağı umurumda değil kendisi
herkes öyleydi böyleydi diyebilir saygı duyarım ama adam gerçek bir gslıydı benim için en önemlisi bu :)
Formasını tribünlere doğru çıkartıp da "her şey sizin için her şey" şeklinde bağırması.
G. Kalkması , kibirli olması , şımarık olması...
Malesf iyi futbolunu hatırlatacak bir şey birakmadi
E yaşı geldi artık. Bırakması lazım:) Farklı platformlarda görürüz. Belki bir futbol yorumcusu olarak.
Ah be Arda abim. 66 numaralı arda Atletico Madrid deki efsane kariyer. Bugüne dek Türkiye futbolunun gelmiş geçmiş en kariyerli futbolcusu.
Milli takımda yakışıksız yaptıkları geliyor kimse kusura bakmasın
Sürekli muhabirlere ve bilimum önüne gelenin üstüne yürümesi
Terbiyesiz, çakal, seyesiz ve görmemiş birisi olarak hatırlayacağım onu
Evli bir kadına askıntı olması babası yaşında bir adama saldırması ve asıldığı kadının kocasına silah çekmesi
silah taşıyan şerefsiz, kararkteri olmayan bir şarlatan
İspanya gibi bi yerde nasıl kaptan olabildiği kralın
Buyuk futbolcu idi... siyaset e malzeme oldu yazık oldu..
El Turcooo Allah yolunu açık etsin her şey için teşekkür ederiz
Hesap kapanmayacak olsa çok şeyler yazarımda k*a*rakterzise
Milletin karısına sarkmayı bırakmadıkça, futbolu bırakması önem arz etmiyor yavrum
Bir dönem cocuklara isim koyuldumu ilk arda koyarlardı kral
Zamanı gelmişti arda antrenmanlarına devam edip. parani yemeye bak
Arda Suarez Messi 3 lüsü neymar daha erken gitse çok daha kariyerli biri olabilirdi.
Asimetrik vücudu oranı:))
Avrupa'da üst seviye top oynamış Türk futbolcu
Galatasaray’ın gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcusu d
Milletin karısına sarkıp silahla hastane basması. Sahte kabadayı halleri.
Turk futbolu bir tane serefsizden daha kurtuldy hastane basan birilerinin karisina goz diken terbiyesizsin tekiydi.
Milletin karısına kızına sarkıp sonra silahla hastane bastığı geliyor aklıma jsjsj
Milleti pataklaması, silah çekmesi falan. Pislik şeyler yani
Chelsea deplasmanında gol atıp takımını CL finaline çıkarması demek isterdim ama ne yazık ki son yıllardaki olaylar kariyerinin çok önüne geçti.
Benim aklımda olumlu kalmadı başkasının eşine laf atması hastaneye silahla gelmesi
arda diyince aklıma hiç futbol gelmiyor sinem işte kavga silah vs bu tür şeyler geliyor...
Kişilik karakter yoksunu kendini beğenmiş birisi tıpkı hocası Terim gibi egosu yüksek kibirli bir vatandaş.
Kadın düşkünü magazinde sürekli gündem olan sporculugundan çok bunlarla konuşuldu kendisi
beyinsiz baskalarının karısına yazan sapık bir mahluk
Adamım ya, biz dünyanın en güzel kızını dünyanın en güzel iki kızı için terkettik 😂
Kendini bi b… sanan adam
Futbol onu bırakmıştı son yıllarda.
Futbol mu oynuyordu ki 🤪
hanzo hayvanın tekiydi
Silahla barı basması
Berkayla münakaşaları
fotoyu bile görmek istemiyorum
Se-le-na geliyor. Yaktı Arda'yı.
Atletico Madrid ve barcelona
Atletico de Madrid en güzel orada top oynadı 👍
Dayı oğluna sormak lazım. 😁
Sevdiğimiz Bi abimizdi