Skandal karar! Beşiktaş'ın önünü kesmek için Josef de Souza üzerinden operasyon mu yapılıyor?

Evet arkadaşlar öncelikle hayretler içindeyim, Beşiktaş'lı josef de souza ankaragücü maçında hakeme saldırmak isteyen taraftarı itip uzaklaştırdığı, hakemi ve futbolcu arkadaşlarını koruduğu için kırmızı kart gördü! Sonrasında görüntelerin olmasına rağmen cezanın kalkması kesinlikle art niyettir ve planlı bir oyundur! Beşiktaş'ın son haftalarda yükselen performansıyla, nasıl önüne keseriz hesabı içine girenler mi var? Josef de souza ve gedson fernandes ile beraber bence Beşiktaş'ın kilit en iyi iki oyuncusuyken başakşehir maçından önce bu verilen yanlış kırmızı kartın kaldırılmaması kesinlikle Beşiktaş'ın önünü kesmek içindir ve kimse beni aksi bir düşünceyle ikna edemez! Arkadaşlar burada oynanan oyunu net biçimde görüyorum... Beşiktaş başakşehir'i yendiği anda rüzgarı arkasına alıp seri galibiyetler alabilir ve tff josef'in cezasını kaldırmayarak türk futbolunda kara bir leke olmasına müsaade etmiştir ve bundan sonra tribünlerden gelecek şiddet olaylarına çanak tutmuştur! Eğer o taraftarın elinde bıçak falan olsa belki bugün başka şeyler konuşuyor olacaktık ve josef'i tebrik edeceğimoz yerde ceza vererek bir futbol ayıbı işledik ve rezil olduk! Fenerbahçe ile Galatasaray kulübünün şahşahlı transferlerine rağmen oyun olarak daha iyi olan ve yaptığı nokta transferlerle Beşiktaş'ı nasıl bitiririz, yarıştan düşürürüz veya önünü keseriz gibi düşünenlere başta ben bu sitede olmak üzere büyük Beşiktaş taraftarı bu kirli oyunlara müsaade etmeyecektir! Ne düşünüyorsunuz?

Skandal karar! Beşiktaşın önünü kesmek için Josef de Souza üzerinden operasyon mu yapılıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şu anda hayretler içindeyim! Fanatiklik uğruna sahaya giren futbol teröristine hakeme ve oyunculara fiziki müdahelede bulunmasın diye futbol müdahele eden josef'e 3-5 ceza verilmeli veya cezası yerinde diyenler var! Şimdi herkese soruyorum, bu ülkede ne zamandan beri teröriste müdahale etmek ceza gerektiriyor? Bırakın fanatikliği !!!
Skandal karar! Beşiktaş'ın önünü kesmek için Josef de Souza üzerinden operasyon mu yapılıyor?