Evet bu aralar buna taktım kafayı. Popo ve bacak şekillendirmek daha sıkı olması için neler yapılabilir, sporla ilgilenenler cevaplarda sevinirim. Saçma sapan sorudan bağımsız cevapları silicem.
Şimdiden teşekkürler cevaplar için 🥂
Evet bu aralar buna taktım kafayı. Popo ve bacak şekillendirmek daha sıkı olması için neler yapılabilir, sporla ilgilenenler cevaplarda sevinirim. Saçma sapan sorudan bağımsız cevapları silicem.
Şimdiden teşekkürler cevaplar için 🥂
Bunu ben de çok merak ediyorum da burada doğru düzgün bir şey kap gelmeyeceğini biliyorum internetten videolara bakmak lazım ya da spor salonuna gidiyorsan orada mutlaka bir koç vardır hani ona sormak lazım zaten gidince ölçmeleri lazım ona göre sana bir program verecekler yönetmeleri lazım yoksa hiçbir işe yaramaz ki
Bence de ya bı koç falan olması gerekiyor. Yoksa tek başına bisiler yapmak ise yaramaz. Spor salonuna da girmiyorum ki kendim de hatalı yapsam sağlığımı bozarsam diye korkuyorum
Bende yapamayıp rezil olurum diye kdkd
😂😂
yüzüstü dirseklerinizin üstünde uzanın göğsünüzü dirseklerinizden destek alarak hafifçe kaldırın
bu pozisyonda bacaklarınızın ikisini aynı anda poponuza yaklaştırıp geri bırakın
ayakları birleştiripte yapabilirsiniz
bu harekette bacaklar popoya doğru gittiğinde poponun hafif yukarı kalktığını göreceksiniz aynı zamanda bacak incelticidir
ve bu hareket bel de çalıştırır
duruşunuzda daha stabil olur
bu hareketi squat ile de destekleyebilirsiniz daha verimli olur
Bölgesel sıkılaşma veya zayıflama diye bir şey yoktur. Eger hacim kazanmak istiyorsan haftada 4 gün bacak 1 gün üst bölge çalışabilirsin. Tabiki bunun yanında beslenme de olmali. Hiç spor yapmadiysan profesyonel bir destek almani tavsiye ederim. Eğer hiçbiri için imkanın yoksa yardımcı olabilirim.
Cevap
21Cevap
Leg raise ve bol kardiyo ile çözebilirsiniz ama bu işin asıl çözümü %80 mutfaktan geçer.
Mutfaktan mi nasıl yani
Abur cubur genelde yiyorum ya
Squat yapman gerek. Planck burpie vs işe yarayabilir. Vücudun gayet iyi duruyor zaten. Kızların içindeki en iyi %10a girersin. Neden şekillendirmek istiyorsun daha?
Kızların içinde %1 e girmek istiyorum jdkd yani daha iyisi olabileceksem olmak isterim dış görünüş önemli sonuçta
Tabi ki. Beğendim ama seni çok iyisin. Manken mi olmak istiyosun?
Foto mu değiştirdin bana mı öyle geliyor?
Aynen
Konuşalım
Ne alaka. Konuşmak istemiyorum burdan kimseyle
Sen bilirsin. Nerde yaşıyosun
Sanane
Ağız değiştirme 2 seksisin dedik diye hemen bi tarafın kalkmasın
Senin lafların ego tatmin etmez zaten. Farkındaysan moda girmeden aynen deyip gecistirdim. Haddini bilip konuş , bu kadar da ciddiye alma kendini
Ben haddimi bilirim. Sen fazla yükselmişsin ama
Ben yerimi bilirim kimsenin de buna söylemesine de izin vermem. Soruya gelen sensin , cevaplarım hoşuna gitmiyrosa gidebilirsin
Hanımefendi bi kız olduğunu düşünüyodum açıkçası. Böyle davranman üzdü
-doggy
-cowgirl /reverse cowgirl
-lotus
-prone bone ( özellikle tavsiye ederim )
-bacak omza
-69 ( karın kasları ıcın )
Şaka gibisin ama komik değilsin
aslında herkes komik buldu. ve yöntem olarak ta onayladırlar .
seni pek takmadık yorumunu bu yüzden.
sende yapsan hem kaslarına iyi gelecek hem de beynine kan gidecek kendine geleceksin. kasma , sal.
Gizliden görüş paylaşan ezikleri ciddiye almıyorum. Ok
seni sallamadığımız için hani önemsizdir üstelemezsin o yüzden önde olmazsın bile ya o tarz bir durum bizimkisi.
kesinlikle almamalısın beni ciddiye.
fakat klavyeden , statün eğitimin yaşamın yabancı dilin finansal gelirin olmadan kimseye sallama sonra cıkar kenar mahalle kessozusun sen ya der üzülürsün.
sana bol seks yapmanı ( bulursan ) tavsiye edıyorum pompalandıkca kan akısı hızlanıp ostrojen i oksitoksin i seratonin , melatonin salgılanacak ve buda beyınde antidepresan etkısı yaratıp , az konusup az dedıkodu yapıp günluk hayatına odaklanabıleceksındır.
ben kezzoyumm bulamıyorum kı abi diyorsan ; 2X1 lustral ile 3x1 validol damla kullan 15 gün sonra yine tekrar konusuruz.
Ya sen neden bu kadar bossun kdksks. Dalga geçmek için bir görüş yazıyorsun ve ben de cahil olup onu ciddiye alcam bunu düşünüyorsun. Yazık sana bu siteyi de kendini de ciddiye alma. Ayrıca kendini kanitlama çabasına girmen ezik olduğunu çok iyi kanıtlıyor 😉
Her ortamda yapma bunu benim gibi anlayışlı birine denk gelmezsin adam yerine koyup açıklama yapmazlar sana
hasttt :):):)
paran airbag ve tamponların kadar konuş
:)
buda kendini kız zannetti tee allamm ya !
Önce bi kilo al çok zayıfsın spor salonuna git orada yardımcı olurlar çok hareket var kalça bacak için
Kilo almak gibi bı isteğim yok olsa da bı iki kilo ben sadece sekillensin istiyorum
Ben beğeniyorum
Görseldedirler yap https://pin.it/g2Thb17
Googleye Chole tıng yaz bunu ac izle yap ben bunu yapıyorum
Squat, bir yuksekliğe inip çık. Bu tarz hareketler iyi gelebilir.
Spor konusunda iyiyim özelden yazabilirsin yardımcı olurum
Herkes fitness eğitmeni olmuş
Öyle ya burdakiler her alanda bir numara bilmiyor musun jxksk
Sorsan spor salonunun önünden geçmezler
squat
Squat yap seks yap
Squat lunge leg press leg curl
Bol bol koş ve mekik cek
Halı sahaya git
Hemen yarına ayarlıyorum
Squat genelde kalça ve bacak için işe yarar
Yanlış yapınca vücudun dengesi bozuluyor sorunlar yol açıyor diyorlar doğru mu
Sporda her hareket yanlış yapınca vücudunu bozar. Squatı nerde neyle yaptığın önemli.
Evde YouTube'dan bakarak yapsam. Gerçi her kanal doğru anlatmıyor ki
Zararlı olabilir. Salona yazılıp en azından doğrusunu öğren sonra evde yaparsın
Lunge ve squat
Tabikide Suquat ☺️
Fitness yap
Squat yeterli
Squat bacak
Squat
Squat hemşiremmmm
Dompinh
Squat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?