Netflix, Fatih Terim belgeselinin reklamı için Ankara’da bir apartman dairesiyle anlaştı. Kiracılar bu duruma itiraz edince apartman sahibi 3 kiracıdan da evlerini boşaltmalarını istedi.

Netflix, Fatih Terim belgeselinin reklamı için Ankara’da bir apartman dairesiyle anlaştı. Kiracılar bu duruma itiraz edince apartman sahibi 3 kiracıdan da evlerini boşaltmalarını istedi.
Yani yuh!
İnsanlıktan çıkartıcı bir hareket. Kiracı parasını veriyor ise reklam almak zorunda değil. Ev sahibi, hem kiradan para alayım, hemde reklamdan alayım gözü ile bakıyor bence. Yazık.
Biraz zor çıkartır bu sebepten. Fatih Terim'in Mustafa Cengiz'e yaptıklarından sonra hala o adama saygı duyan seven Galatasaraylı varsa ayrı karaktersizlik 3 4 teneke kupa kazndırdı diye ilah yapanlara yazıklar olsun
Herifin tek dezavantajı kendini kral olmasına rağmen kral sanması! Demem o ki, bırak halk göklere çıkarsın seni. Sen değil! Mütevazı insanları seviyorum. Gözümde değeri ekstra artıyor. Şener Şen gibi.
Cevap
85Cevap
Abartıyorlar
Apartmanin balkon pencere olmayan kismina apartman sahibi reklam alabilir. Kiraciyi ilgilendiren bir durum yok. Kiracinin evine balkonuna penceresine vs bisey yapilmiyorsa kusura bakmasin ama kirasini odesin otursun oturdugu yerde. Bos gurultu yapmanin ve haddini asmanin alemi yok.
Anlatılmaz yaşanır. Fatih Terim birdir, ondan başka teknik direktör tanımayız. ❤️💛
Bu ülke niye bu kadar saçma hale geldi? Fatih Terim belgeseli ne? Reklam yapmak istemeyen kiracıyı evden çıkarmak ne? Niye bu kadar saçma her şey?
Bu gecenin en iyi yorumu... 👏👏👏
Herkes bir şeyler peşinde koşuyor işte ne saçmalığı
Bu adam namussuzun teki zaten yeni mi taniyorsunuz ben bu adamı oldum olası hiç sevmedim. Hatta italyan bir futbolcu kitap yazdı ve kitbinda bu serefisizi ağır gömdü. Hayati bal üzerine kurulu gvvvtttr bu
senin hayalleriyle yatıp kalktığın her şeyi başardı bu adam sende anca 20 yıl önce kazandığın bi maçla avut kendini :D
futbolla ilgilenmiyorsan git örgü ör
Boş adam işi değil futbol zevk işi
yabancı oyuncu daha kaliteli hani kaliteli bir türk söyle arda güler vardı onu da yiyorlar
Gayet seviliyor adam imparator😄
Baban duymasın
Ananın olduğu bölümde şu an ona selam söyler
FATİH TERİM SAVUNMALARI VE ÖVGÜLERİ 1. FIKRA VE MADDELERİ :
FATİH TERİM YAZILIRKEN HEPSİ BÜYÜK OLUR
FATİH TERİM LİDERDİR
FATİH TERİM BABADIR
FATİH TERİM CANDIR
FATİH TERİM ASLANDIR
FATİH TERİM BÜYÜKTÜR
BİZDEKİ SEVGİSİ SORGULANAMAZ
BELGESELİN OLUŞUMUNDA KİM VARSA HEPSİ ELİ ÖPÜLESİ İNSANDIR!
EN BAŞTA FATİH BABANIN
Şöyle ekler kıymetli büyüğüm ;
Siz bizim gözümüzde hep kazandınız hep şampiyonsunuz allah yardımcınız olsun!
yirmi yıldır bi başarısını göremedik, yaşanılan başarılarda
halkımızın ülke ve ülke futboluna verdiği motivasyondan oldu.
nedir bu otuz yıldır terim terim terim bu ülkede başka futbol insanı yokmu
neyi başarmış ki neyin belgeselini çekiyor
Fenerbahçeden 6 tane sert s*kuş yiyen merimim
Hocam boş yapmayın, Fatih Terim adamın dibi tabi belgeseli yapılacak, Sizin marka olduğunuz yerde etiketi Fatih Terim reis koyar eyw😌💅🏻🤝✨
boş yorum
Damam knk thanks 🤧🤝
Size ne lan, sabah akşam makyaj yapan insanların bize söyledigi seye bak. Bizde bundan keyif alıyoruz sizene.
Ev sahibi öyle bir şey yapamaz. Dava açarşar. O sorun değil de. Fatih Terim ortalama bir Türk sağcısı. Vasat bi adam. Amma büyülttüler, hayrettir
Fatih hocam solcu lafına dikkat et

amma büyüttüler mi? bunları yapan bi teknik adam var mı türk? kişiliğini vs sevmezsin ayrı
adam sağcı olmuş solcu olmuş kimin umrunda? banane diyorsun büyüttüler bilmem ne falan diyorsun. kıskanmayın bu kadar. sahte kahramanlarla anca gökten yıldız takarsınız :D
senin bu söylediğin günümüz için geçerli. terim zamanında herkes canla başla oynuyordu.
Yasal olarak böyle bir şey isteme hakları yok kiracılardan. Belgesele izin vermediniz boşaltın evleri demeye hakları yok.
bazı kuşların ne zoruna gidiyor bu adamın başarılarının belgesinin yapılması ezikler toplanmış ezikliklerini belli etmek için. özelini karakterini sevmezsin o ayrı olay adamın başarıları ortada. söz konusu olay ise para meselesidir.
Ben yanlış buluyorum geçerli neden değil insanları mağdur etmek bu kadar kolay mı ki 🤔
Ev sahibi de m*nyak mı ne? Kiracıyı çıkarmak ne demek ya? Ne hakla?
Yalnız erkekler olsa keşke değişik bir toplumuz maalesef
Tam imajına yakışır hikayeler. Belgesele bu zorbalıkları da eklesinler.
Kiracıların ve apartman sahibinin Terim sevdası ile alakası yoktur. O olay anlaşma ve para içindir.
Sevdiği için değil reklam geliri azalmasın diye çıkarmıştır
Selofan sonra bu dayakta bu kiracilardan yese oghhh içim erir
Fatih terimi severim bir Galatasaray lı olarak ama böyle şeylerin yapılması cehalet ötesi.
Hiç ilgi alanıma girmedi umurumda bile olmadı
İçerik bulamayınca gereksizlerin belgeselini filmini yaparlar
Gerçekse ben iyi patladım Allah onları yaşatmadan öldürmesin bu darlık zamanda beyinsizler.
Aklıma fatih terimin popon panik atan çocuk geldi kdkdkdk
İyi yapmış apartman sahibi 😃 Fatih Terim Bi markadır kraldır
Adamıda amma abartıyoesunuz yakında ilah gözüyle bakıcaksınız
Terim sevdası değildir o abla :( Kim bilir kaç paraya anlaştılar reklam için :(
şu güzel kardeşim hiç sevmem. çeşmede korumalarla evının kapısında dışarda geziyor çakma mafya . iktidarszi meczup
Beyinsizlik her yerde cidden.
Hukuki yönünü bilmiyorum ama kontrat varken böyle hakları olmamaları lazım
kiracılar muhtemelen başka takım taraftarıdır. bende olsam istemem reklamını.
keşke en başından galatasaraylı değilseniz size kiralamam deseymiş :)
Zerre kadar sevmem bu adamı, hele böyle bir duruma alet veya ortak olduğu için nefret ettim ondan.
Fenerbahçe taraftarı olarak Fatih hocayı severim. Ancak ev sahbinin yaptığı Fatih Terim sevdası ile alakası yok. Bence ev sahibi zaten kiracıları çıkarmak istiyordu ve bu fırsatı değerlendirdi.
Kebapçı Selonun reklamı olmalıydı bu babası belirsiz yerine
Yalana bak hele tipik fb li asla bir Fatih Terim iniz olmayacak şikeci aykutu yapmak istediniz o da tutmadı
cahil ve beynini kullanmayan zeka seviyesi düşük bir millet olduğumuzdan
Ne kadar abes bi durum. Üzücü... Hele bu zamanda böyle bi hareket. Yazık! Umarım Fatih Terim'in haberi olur ve bişiler yapar.
Fatih Terim sevgisinden ziyade bunu yaptıran para sevgisi. Ev sahibi kendi çıkarları için kiracıları çıkarttı.
Bunu bir Fenerbahçe taraftarı olarak söylüyorum.
Sevda değil de ev sahibi için reklam parası gibi duruyor :D
Terim fenomendir, tutkudur GS lıların kırmızı cizgisidr
Terim sevdası değildir belgesel için verilen paranın tadı güzel gelmiştir
Helal lan size bu ne olduğu belli olmayan yaratığı linç edin
bu adamı biri dövmüstü galiba kiracılarda dövmesin :)
Bu arada kebapçı selo yu minnetle anıyorum...
Uffff beşiktaş izleyin kendinize gelirsiniz
Mevzu fatih terim değil, reklam yapılamıcağı için gelmeyecek olan para 🤔
Aşırı saçma. Gram sevmem bu adamı.
Adam gibi adam rol numara yapmıyor
Öz babam
Fb bjkliler gizli gizli izleyecek😁
@sıcaksimit kezban türk kızları fatih terimi sevmiyor diye ağlıyor Şu an :D
Onların kızdığı nokta bir erkeğin takımına bir bayana verdiği değerden daha çok değer vermesi o yüzden fatih terime yürüyorlar. İstiyorlarki hep bana yoğunlaşsın
sevgilim - kocam zombi gibi olsun
@sıcaksimit ya bunları daha kendi anaları babaları sevmiyo diğer erkekler niye sevsin ahhsjsjs
Bu herif boş adamın teki 😒
Bu kaşıntıyı hiç sevmem
O bayılıyo sana
Terimsizlikten geliyor kanka..
Babam o benim babam sjjdjd
Terim babadır baba
Ne kadar boş bir toplumuz ya
saçmalık
insan haklarına aykırı
Kendisini hiç sevmem.
Oldum olası sevmiyorum bu adamı
Bizde seni
Hıı çok biliyon neyi savunup savunmadığımı ya. Savunan kimsen olmamış belliki
Eminim çevrendekilerin ne dediği çok umrundadır.. Fatih Terim'e gelince ben işin Türkiye bölümündeyim çünkü avrupada Türk takımını çok farklı yerlere taşıdı. O gün hepimiz ağlamıştık bunun takımla alakası yok tamamiyle milliyetçi duygularla alakalı. Başarılı insanları kimse sevmez zaten.
Reklam parası içindir o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?